Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Nowe seriale
weź sobie lepiej obejrzyj The Wire a nie jakiś szit łykasz ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no ja wlasnie zadnego serialu nie ogladam , nawet w the wire nie moglem sie wkrecic ;/ kompletnie stracilem wene :(. z praktycznego punktu widzenia to nawet sie z tego ciesze
this is a land of wolves now
- Żułek
ale ogladałeś coś więcej czy tylko 1 sezon ? bo od drugiego się konkretnie rozkręca :)Riven pisze:w ogole sporo osob sie tym jara i nie rozumiem dlaczego, kolejny taki serial to Walking Dead - kompletny kał heheh
Homeland narazie nie mam zdania, ogladam na tvp i narazie taki se
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
co zrobić... pozostaje tylko zastosować się do rady majty keltuzzaraRiven pisze:no ja wlasnie zadnego serialu nie ogladam , nawet w the wire nie moglem sie wkrecic ;/ kompletnie stracilem wene :(. z praktycznego punktu widzenia to nawet sie z tego ciesze
zabij się! ;)
- Riven
- Kontakt:
ostatnio bardziej absorbuja mnie ksiazki ale jesli to zacznie nudzic to czemu nie ;d
Zulek > ja wiem, ze to jest zajebisty serial, po prostu za chuj nie mam cierpliwosci zeby siedziec przed ekranem i ogladac ruchome obrazki
Zulek > ja wiem, ze to jest zajebisty serial, po prostu za chuj nie mam cierpliwosci zeby siedziec przed ekranem i ogladac ruchome obrazki
- Żułek
i wszystko jasne ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Chainsaw
- świeżak
W końcu zacząłem oglądać "House of Cards" i żałuję, że zrobiłem to dopiero teraz. Bdb!
Nie klękałem przed KSM.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
nowe american horror story coven gówno!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Block69
- zahartowany metalizator
Również. By nie marnować zbyt wiele czasu większość odcinków leci na przewijaniu i nie czuje bym coś tracił.kakademona pisze:najlepsze dopiero przed toba. btw trzeci sezon Homeland narazie rozczarowuje mnie
PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
ten wątek z tą zakochaną gówniarą jest kompletnie bez sensu..Block69 pisze:Również. By nie marnować zbyt wiele czasu większość odcinków leci na przewijaniu i nie czuje bym coś tracił.kakademona pisze:najlepsze dopiero przed toba. btw trzeci sezon Homeland narazie rozczarowuje mnie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew

Jessica Lange doskonała, tak jak w każdej serii
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Ktoś ogląda nowy sezon Boardwalk Empire. Parę odcinków już było, a tu cicho. Utrzymali formę z poprzednich sezonów?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator

Jestem na półmetku i stwierdzam, ze jest to jeden z lepszych seriali jakie widziałem.
support music, not rumors
- Phantom
- zaczyna szaleć
Do przelkniecia,jestem na 6 odc 4sezonu ale uwazam ze poprzednie byly lepszeWasyl pisze:Ktoś ogląda nowy sezon Boardwalk Empire. Parę odcinków już było, a tu cicho. Utrzymali formę z poprzednich sezonów?
-
- w mackach Zła
Drugi odcinek Warsaw Shore całkiem ok, za półtorej godziny trzeci, liczę mocno na ruchanie, bitkę i awantury.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Zgadzam się, że Homeland ma wiele słabości, z aktorstwem Claire Danes (?) na czele, która to pani w co drugiej scenie wytrzeszcza gały i wygina usta w podkowę, co w połączeniu z obowiązkowym drżeniem dolnej wargi ma zapewne portretować neurotyczną osobowość bohaterki. Są też niepotrzebne, ckliwe dłużyzny, które pewnie w oczach producentów dodają "głębi".Riven pisze:homeland rozczarowywal od samego poczatku, strasznie niewiarygodna historia i kiepskie aktorstwo... no glowny bohater w miare daje rade ale to chyba raczej z sentymentu do Kompanii Braci
w ogole sporo osob sie tym jara i nie rozumiem dlaczego, kolejny taki serial to Walking Dead - kompletny kał heheh
W każdym z dotychczas wyemitowanych sezonów było jednak parę chwytających za flaki zwrotów akcji, włączając w to najlepszy ze wszystkich w sezonie bieżącym. Jako thriller ten serial się sprawdza.
"Żywe trupy" to oczywiście sraka, ale ja o ząbi wszystko łyknę, poza tym idzie wyłowić nieprzetrawione w jelitach holiłudu sceny-perełki, połyskujące w hałdzie kału. Dwa ostatnie odcinki, które widziałem, skupiające się na historii zdetronizowanego Gubernatora, to solidne post-apo, mocne nawet w oderwaniu od całości.
Kerosene keeps me warm.
- Riven
- Kontakt:
Wolalbym jeszcze raz obejrzec The Sopranos, bo jest to kino przez wielkie K, niz doszukiwac sie kilku perelek w dziesiatkach godzin pomyj. Serio, lepiej zainwestowany czas po prostu. Ze tez Wam sie chce na to czas marnowac - lepiej poczytac jakies eskapistyczne sci-fi jak szarosc swiata przygnebia :).
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
To żeby nie było wątpliwości, Sopranosy>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Homeland>>>>>>>>Żywe Trupy.
Każdy ma swoje "guilty pleasures".
Każdy ma swoje "guilty pleasures".
Kerosene keeps me warm.
- Żułek
wlaśnie zaczełem ogladać, 1 odcinek nie porywa, mam nadzieje ze sie rozkreci bo troche juz wczesniej zaczeli przymulaćPhantom pisze:Do przelkniecia,jestem na 6 odc 4sezonu ale uwazam ze poprzednie byly lepszeWasyl pisze:Ktoś ogląda nowy sezon Boardwalk Empire. Parę odcinków już było, a tu cicho. Utrzymali formę z poprzednich sezonów?
mam zamiar obejrzec jeszcze 4 aby od poniedziałku ogladać na HBO od 6 odcinka na bieżąco a do obiadu zająć się czym innym ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
ostatni odcinek Homeland znakomity.
tymczasem

bardzo przyjemnie sie ogląda.
tymczasem

bardzo przyjemnie sie ogląda.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior