Cultes des Goules w wersji dla dzieci. Jak byłem mały i to oglądałem to miałem takie dziwne uczucie, że obcuję z jakimś mrokiem. Jak oglądam to jako dorosły gość to ponownie to poczułem
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Cultes des Goules w wersji dla dzieci. Jak byłem mały i to oglądałem to miałem takie dziwne uczucie, że obcuję z jakimś mrokiem. Jak oglądam to jako dorosły gość to ponownie to poczułem
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Jules. Nie wiem co dziwniejsze, czy sama fabuła czy Ben Kingsley z włosami.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
jak chyba niemal kazdy film Haneke. pamietam seans w kinie chyba "Ukryte", na ekranie jakis spokojny dialog toczy się w pomieszczeniu, nagle chlop w ulamku sekundy podrzyna sobie gardlo zalewajac juchą pól sciany i drzwi. w tym momencie masz wrazenie jakby ktos ci mlotkiem w leb zajebał. dyskomfort totalny.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Widziałem tylko remake "Funny Games" i "Love". To pierwsze z Naomi Watts było tak niekomfortowe, że aż się spociłem, okropny film.nagrobek pisze: ↑12-01-2026, 14:00jak chyba niemal kazdy film Haneke. pamietam seans w kinie chyba "Ukryte", na ekranie jakis spokojny dialog toczy się w pomieszczeniu, nagle chlop w ulamku sekundy podrzyna sobie gardlo zalewajac juchą pól sciany i drzwi. w tym momencie masz wrazenie jakby ktos ci mlotkiem w leb zajebał. dyskomfort totalny.
Podobało mi się w "Benny's Video" przedstawienie przemocy w nie-Hollywoodzki sposób - sławetna scena ze świnią i ta późniejsza przypominały mi scenę morderstwa w "Krótkim filmie o zabijaniu" Kieślowskiego.