Pamięta ktoś? Ciekawe jak teraz bym to ocenił. W UK to chyba klasyka jak nasz Borewicz, ale u nas raczej mało kto o tym pamięta. Niestety w PL raczej nigdzie tego nie znajdę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Pewnie , że się pamięta , Dempsey & Makepeace nawet dobrze , ale o jebanym Bergeracu kompletnie zapomniałem , a oglądałem na pewno . Columbo mega kult :) . No ale nie tylko czwartek i nie tylko sensacja , było tego w chuj i było do wyboru do koloru . Na wariackich papierach , świetny Crime Story na dwójce , strasznie mnie to wciągnęło , ale tak się złożyło że nie widziałem ostatniego odcinka i do dzisiaj nie wiem jak to się skończyło . Jakiś czas temu była powtórka , ale nawet nie próbowałem się z tym zmierzyć . Co tam jeszcze ... M.A.S.H. , no kurwa , odcinek jak Radar wrócił z urlopu pali uprawy , Allo Allo , które ostatnio sobie odświeżyłem , tak samo Stawka większa niż życie i Pancerniaki , niektórych odcinków kompletnie nie pamiętałem . Było jeszcze coś takiego jak Capital City , czekałem na każdy odcinek :) Przystanek Alaska i Miasteczko Twin Peaks - ulubione chyba . Można pisać i pisać ...Conflagrator pisze:A taki sobie wspominkowy temat założę, raczej dla tych co się wykluli w pierwszej połowie lat 80-tych lub wcześniej . Pamiętacie jeszcze jak się czekało na czwartek, bo "Dempsey & Makepeace" lecili albo inny "Bergerac"?
o kurwa to było zajebiste hehehe.. po tylu latach pierwsza myśl o tym serialu jaka mnie naszła - to ten kolo w brylach co sobie regularnie chuja mierzył i zapisywał wyniki :DHerezjarcha pisze:I oczywiście Adrian Mole
polskie seriale to materiał na kilka oddzielnych tematów...Olo pisze: z polskich seriali wrażenie swego czasu robiła na mnie "Ballada o Januszku" - koleś być niezłym skurwielem dla swojej matki :)
MATKA POD ŁÓŻKO!!!Olo pisze: z polskich seriali wrażenie swego czasu robiła na mnie "Ballada o Januszku" - koleś być niezłym skurwielem dla swojej matki :)
Scaarph pisze: nie sposób też pominąć the a-team, macgyvera (...) oj, oglądało się :)
największe kulty jak dla mnie, łezka się w oku kręci :)Godplayer pisze: Allo Allo , które ostatnio sobie odświeżyłem .
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo