Oto prawdziwa historia, która zainspirowała popularny niemiecki serial Netflix "Jak sprzedawać dragi w sieci (szybko)". W lutym 2015 roku Maximilian Schmidt, znany online jako Shiny Flakes, został aresztowany za sprzedaż narkotyków o wartości około 4,1 miliona euro - prosto ze swojej sypialni. Używając strony internetowej shinyflakes.com i niemieckiej poczty, 19-latek samodzielnie zbudował międzynarodowe imperium, sprzedając w ciągu 14 miesięcy tonę narkotyków. To jedna z największych spraw związanych z cyberprzestępczością w Niemczech. Do tej pory policja nie wie, gdzie jest większość pieniędzy. W tym dokumencie Maximilian opowiada swoją historię.
co za idiota
ale serial polecam
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
"Zatańczyć pogo" - reportaż z festiwalu w Jarocinie, 1985 r.
Przepytuje i zagaduje Michał Fajbusiewicz
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Dziś na fokus tv dokument w odcinkach o kulisach i tajnikach sumo. O 23. Może być bardzo ciekawe.
Miałem nosa by tu dzisiaj wbić. Będzie oglądane. Dawno temu (z 15 lat minimum) oglądałem jakiś dokument o tym sporcie i było to bardzo ciekawe. Same pojedynki to jest malutki wycinek tej całej kultury.
Mini serial dokumentalny, jak ktoś chce wiedzieć po co były te promy kosmiczne, jak kompletowano do nich załogi,
czemu wtedy miała lecieć nauczycielka, jak wyglądało śledztwo i nikogo nie ukarano za zabójstwo 7 osób mimo znalezienia winnych.
Challenger: ostatni lot.