NA CO JEST TERAZ HYPE ?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NA CO JEST TERAZ HYPE ?
Silva Rerum to niemal dokladnie naprzeciwko zatoczki taki stary antykwariat nakupilem tam z tone ksiazek. Jak nie ma zatoczki to nie ma po co przyjezdzac do tej lodzi tam bylo fajnie brud, smrod, golebie i sklepik z przeterminowanymi gazetami komputerowymi, no i wyczes zarcie. Pamietam jak wpadl sanepid a jeden stary wietnamiec tuz przy bramie spierdalal przez okienko bo mial gruzlice xD I caly czas podawal zarlo :D
woodpecker from space
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Lucek, misiu kolorowy, dawno to było i od tego czasu troszkę się pozmieniało. Dziś mam lepiej niż kieras z uprawnieniami więc branża budowlana mi zwisa i powiewa. Jedyny plus że dawni koledzy mi tanio materiały na chałupę załatwią :)
Teorię o tym że Katolicyzm pozbawil mnie inteligencji wysnuł sam nicram, a tak się akurat składa że w pracy wykorzystuje jej nieco więcej niż on :)
Teorię o tym że Katolicyzm pozbawil mnie inteligencji wysnuł sam nicram, a tak się akurat składa że w pracy wykorzystuje jej nieco więcej niż on :)
- bartwa
Moje 3 grosze - satanizm i katolicyzm to 2 strony tego samego żydowskiego medalu. Więc jeden chuj tak naprawdę. Obie wersje to kult zła, pieniądza i przemocy, tyle tylko ze katolicy to hipokryci.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Bloodcult
Ten antykwariat jest i ma się dobrze.Triceratops pisze:Silva Rerum to niemal dokladnie naprzeciwko zatoczki taki stary antykwariat nakupilem tam z tone ksiazek.
Zatoczka też "jest" z tym że wypełniona wegeknajpami i nowomodnym gównem :(
- nicram
Łgarzu, mylisz przyczynę ze skutkiem. Postulowałem, że przyjąłeś tę wiarę, bo uszkodziłeś mózg w wyniku urazu mechanicznego, choroby lub traumy.Bloodcult pisze: Teorię o tym że Katolicyzm pozbawil mnie inteligencji wysnuł sam nicram, a tak się akurat składa że w pracy wykorzystuje jej nieco więcej niż on :)
@Lucek - doskonale podsumowałeś to coś. :-)
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby nicrama.
- Bloodcult
No. Z tym że jedno to spadkobierca Rzymu który zjednoczył Europe i doprowadził do jej obecnej potęgi, a drugie to zabawa LGBT black metalowców...bartwa pisze:Moje 3 grosze - satanizm i katolicyzm to 2 strony tego samego żydowskiego medalu. Więc jeden chuj tak naprawdę. Obie wersje to kult zła, pieniądza i przemocy, tyle tylko ze katolicy to hipokryci.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
o kurwa! po raz trzeci. tutaj mamy przemyślenia na miarę medarda xD
widać, że koleżka nie dość, że kuc, to jeszcze z przemyśleniami. cytuję: "prymitywny black metal nagrywany słabym sprzętem" LOL
- bartwa
Rozhulał się hype na native black metal. Kūka'ilimoku (zasłużenie), Ifernach itp. Goatowarex już podchwycił nowe źródełko.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Chuj wie na co jest hype. Może na nową Furię?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
chyba opinie są jednak podzielone. takie odnoszę wrażenie. co do tej furii. nowej.
ale takiego ewidentnego hajpu ja akurat nie widzę. pierdzenie w rurę od odkurzacza się chyba przejadło, newwaveofoldschooldeathmetal po 798889 longu też. gruz to wiadomo, dokumentalnie się przysypał. jest coś takiego co można spokojnie nazwać hajpem? u nas chyba nawet na te hipsterskopetowe pseudobleki też już nie wywołują takich emocji. takie mam odczucie. zakładam, że błędne.
a ok. mam wrażenie, że się zaczęło grać pod pierwszy-drugi-karkass. tu jakiś rewiwal dostrzegam, ale do hajpu to daleka droga. po prostu kilka zespołów podchwyciło tą radosną nutę.
ale takiego ewidentnego hajpu ja akurat nie widzę. pierdzenie w rurę od odkurzacza się chyba przejadło, newwaveofoldschooldeathmetal po 798889 longu też. gruz to wiadomo, dokumentalnie się przysypał. jest coś takiego co można spokojnie nazwać hajpem? u nas chyba nawet na te hipsterskopetowe pseudobleki też już nie wywołują takich emocji. takie mam odczucie. zakładam, że błędne.
a ok. mam wrażenie, że się zaczęło grać pod pierwszy-drugi-karkass. tu jakiś rewiwal dostrzegam, ale do hajpu to daleka droga. po prostu kilka zespołów podchwyciło tą radosną nutę.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
„przyjmę gruz” często widzę na tablicach przy drodze, chyba wciąż jest hype
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
Hype na alkohol nie minął. Chociaż tyle dobrego w tym państwie z dykty i propagandy przybitym do krzyża.
-
Ja bym tego hajpem nie nazwał. Odkąd pamiętam, to zawsze takie kapele powstawały. Po prostu miłośnicy tej radosnej nuty nie mogąc pogodzić się z dalszym kierunkiem kariery jaki obrali ich muzyczni bogowie, postanowili osłodzić nieco ból po tej wiekopomnej stracie. Ale być może coś przeoczyłem, więc nadstawię ucha.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
patrząc po zapowiedziach tu i ówdzie na najbliższe miesiące to faktycznie jakby ostygło. zobaczym za jakiś czas.