KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Ma ktoś doświadczenia z ENdisc.pl? Jeśli tak to jakie?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Normalna firma, jak nie czujesz sie pewnie to chyba tez przez allegro sprzedaja
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Zamówiłem dziś 7 CD w Mystic. Zobaczymy czy się nie pomylą. Oczywiście nigdy nie miałem z nimi najmniejszych problemów, ale ostatnio pojawiło się kilka wpisów, że pakowacza od Agonii wypożyczyli 

- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Mad Lion świetnie, nawet jakiś bonus z dupy dołożyli, zobaczymy co to.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Godplayer
- w mackach Zła
Putrid Cult.
Bez problemu wymienili porysowaną płytę. Porządne chłopy!
Bez problemu wymienili porysowaną płytę. Porządne chłopy!
-
- postuje jak opętany!
Mysticz (przez stronę) bdb. Wczoraj zamówione, dziś wyszło (widocznie to ten trzeźwy obsługiwał zamówienie).
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mystic, chyba coś jest na rzeczy, bo po Karolu, Waldku, to było "najszybsze" distro w PL. Pierwsze zamówionko, luz zadarza się, drugie, już trochę jednak zdziwiony jestem zmianą w tempie, które jak na moje oko (być może przejściowo) uległo spowolnieniu. Nie to, żeby był to jakiś problem, zasadniczo mam co słuchać - take luźne obserwiren z pakung-rewiren.
PutridC - u mnie Ci zza muru od orange-gutana, nic a nic, nie drasnęli płytek. Ganckie, błyszczące, śliczne, wszystkie, co do jednej.
PutridC - u mnie Ci zza muru od orange-gutana, nic a nic, nie drasnęli płytek. Ganckie, błyszczące, śliczne, wszystkie, co do jednej.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Mysticz kiedyś faktycznie miał tempo expresowe. Bardzo często paka docierała poniżej 24h od zamówienia.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
U mnie Mystic elegancko. W poniedziałek wieczorem zamówione i dzisiaj mam.
-
Deformeathing też zaliczyłbym do tego zacnego grona expresowych wysyłek.
- Morbid Marcin
Nuclear Blast ostatnie trzy zamówienia - ponury żart. Pierwsza paczka, wszystkie płyty rozwalone, jeśli chodzi o okładki. Jakiś tuman to tak zapakował, że w pudełku po pizzy byłoby pewnie bezpieczniejsze. Druga, okazało się, że Emanzipation im rzekomo anulowała zamówienia Maceration, więc anulowano całe zamówienia, kiedy po 2 miesiącach zacząłem dopytywać, gdzie paka. Trzecie, wysłali mi jakieś koszulki sleep token zamiast winylu m.in Vadera. Ponoć po wielkim śledztwie znaleźli typa, któremu zamiast koszulek wysłali moje placki i znów ponoć już mają do mnie iść. Aż się boje, czy dotrze benediction. Kilkanaście lat u nich zamawiam, nigdy żadnych problemów a teraz taka seria.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Update, pomylilo mj sie z PVmusic. Żona kupowała mi tam (w Endisc) kasety i trzeba się raczej uzbroić w cierpliwość, szły prawie miesiąc.
If you do everything right, there will be no struggle.
- DST
- rasowy masterfulowicz
No właśnie było napisane, że dostawa do tygodnia moich CD, a potem mail, że nawet do maja trzeba będzie czekać. Dzięki ogólnie za info, ważne żeby doszło.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-04-2025, 22:26Update, pomylilo mj sie z PVmusic. Żona kupowała mi tam (w Endisc) kasety i trzeba się raczej uzbroić w cierpliwość, szły prawie miesiąc.
- Kilgore
Agonia rewelacja jak zwykle, we wtorek zamówienie dzisiaj płyty u mnie.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- nicram
- nicram
-
- postuje jak opętany!
Fińczycy z Anima Arctica rewelacja.
-
...w GoW wjechały tytuły z Sentient Ruin ...
- Żułek
mały update dotyczący magazynu od samego Darka Świtały:Żułek pisze: ↑06-03-2025, 01:32Metal Mind zdechło
czyli pewnie dlatego nie ma prenumeraty MHSąd Rejonowy Katowice - Wschód w Katowicach, X Wydział Gospodarczy, ul. Józefa Lompy 14, 40-040 Katowice, obwieszcza, że postanowieniem z dnia 10 lutego 2025 roku wydanym w sprawie o ogłoszenie upadłości dłużnika, którym jest METAL MIND PRODUCTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, KRS 0000047789, prowadzonej pod sygn. akt KA1K/GU/660/2024, postanowił:
ogłosić upadłość dłużnika, którym jest METAL MIND PRODUCTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, KRS 0000047789, siedziba: Katowice, adres Czajek 31, 40-534 Katowice, NIP 6340126223;
wezwać wierzycieli upadłego do zgłoszenia wierzytelności syndykowi za pośrednictwem systemu teleinformatycznego obsługującego postępowanie sądowe, w terminie trzydziestu dni od dnia obwieszczenia postanowienia o ogłoszeniu upadłości w Rejestrze; dla wierzycieli, o których mowa w art. 216aa ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. Prawo upadłościowe, wskazać adres do zgłoszenia wierzytelności syndykowi: ul. Zabrska 14/13 , 40-083 Katowice ;
wezwać osoby, którym przysługują prawa oraz prawa i roszczenia osobiste ciążące na nieruchomości należącej do upadłego, jeżeli nie zostały ujawnione przez wpis w księdze wieczystej, do ich zgłaszania syndykowi za pośrednictwem systemu teleinformatycznego obsługującego postępowanie sądowe w terminie trzydziestu dni od dnia obwieszczenia postanowienia o ogłoszeniu upadłości w Rejestrze pod rygorem utraty prawa powoływania się na nie w postępowaniu upadłościowym; dla wierzycieli, o których mowa w art. 216aa ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. Prawo upadłościowe, wskazać adres do zgłoszenia praw oraz praw osobistych i roszczeń ciążących na nieruchomości syndykowi: ul. Zabrska 14/13 , 40-083 Katowice ;
stwierdzić, że funkcję sędziego komisarza będzie pełnił sędzia;
stwierdzić, że funkcję zastępcy sędziego komisarza będzie pełnił sędzia;
wyznaczyć syndyka, którego funkcję będzie pełnić: Zbigniew Mirosław Głodny (numer licencji 426);
wskazać, że podstawą jurysdykcji sądów polskich jest art. 3 ust.1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/848 z dnia 20 maja 2015 r. w sprawie postępowania upadłościowego (Dz. U. UE. L. z 2015 r. Nr 141, str. 19 z późn. zm.), a postępowanie ma charakter główny.
Sygnatura akt w korespondencji dla syndyka: KA1K/GUp/3/2025.
Poucza się, że wierzycielowi przysługuje zażalenie na postanowienie o ogłoszeniu upadłości wyłącznie w części dotyczącej jurysdykcji sądów polskich. Zażalenie wnosi się w następujący sposób: wierzyciel może w terminie tygodnia od dnia obwieszczenia postanowienia o ogłoszeniu upadłości wnieść zażalenie wyłącznie w części dotyczącej jurysdykcji sądów polskich. Dla wierzyciela, którego siedziba lub miejsce zwykłego pobytu w dniu otwarcia postępowania znajdowały się za granicą termin do wniesienia zażalenia wynosi trzydzieści dni od dnia obwieszczenia postanowienia o ogłoszeniu upadłości. Zażalenie podlega opłacie w wysokości 200,00 zł. Sąd odrzuci zażalenie jeżeli będzie ono spóźnione, nieopłacone lub dotknięte brakami, które nie zostaną usunięte mimo wezwania. Zażalenie należy skierować do Sądu Okręgowego w Katowicach, XIX Wydział Gospodarczy Odwoławczy za pośrednictwem Sądu Rejonowego Katowice-Wschód w Katowicach, X Wydział Gospodarczy.
ciekawe czy gazeta będzie istniała dalej
czyli w sumie z miesięczników został się tylko dziaderski TRSyndyk który przejął MMP przekazał mi - w momencie gdy numer był gotowy - że majowy numer się nie ukaże. Co dalej - nie wiem, bo od tamtego momentu nikt się ze mną nie kontaktował.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist