POLACY. Przez całe swoje życie wierni prostym zasadom. Czcić Boga, kochać kobiety i bronić swojego kraju.
No trafiają do nacjonalistycznego targetu, co tu dużo mówić.
Z moich obserwacji większość ludzi trenujących sporty walki/obsługę broni palnej to prawicowcy bojący się uchodźców. Mam wrażenie, że to idzie w pakiecie.
"Jürgen Bartsch (Bethlehem) and Nergal (Behemoth), 1994."
Ciekawe jest, jak już wtedy ich osobowości były widoczne na takim przypadkowym zdjęciu.
Depresyjny Jurgen wkulony w kanapę i uciekający wzrokiem, Nergal pozujący na trono-fotelu, patrzący prosto w obiektyw, by być centrum uwagi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Ciekawe jest, jak już wtedy ich osobowości były widoczne na takim przypadkowym zdjęciu.
Depresyjny Jurgen wkulony w kanapę i uciekający wzrokiem, Nergal pozujący na trono-fotelu, patrzący prosto w obiektyw, by być centrum uwagi.
Albo może Jurgena poprostu bardziej "jebło" i ma już dość?
Albo może Jurgena poprostu bardziej "jebło" i ma już dość?
Albo miał dość pierdolenia i to poza "kurwa co ja tutaj robię"
Znamy się. Mamy tu nawet wspólne zdjęcie z chłopakami z forume z powyzszymi zawodnikami. Chkopaki byli u nas na imprezie i bardzo nas rozreklamowali.Bylbym daleki od śmiania sie z Nich. To dobre Chłopaki.
Gromda była u nas praktycznie w komplecie. Ba wspolorganizstorem imprezy był Gromdziarz.
Swój do swego...
Fota, napina i credo życiowe przezabawne. Niestety.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
A ja uważam ze nie znasz ludzi i wydajesz błędny osąd.
To są przynajmniej ludzie na których można polegać.
Naprawdę.
Szappoba jak Chłopaki reklamowali nasza imprezę. I stawili się praktycznie w komplecie.
Można było przybić piątkę, pogadać, zdjęcie zrobić.
Ciężko żeby walki na gołe pieści nie były jakaś napinka.
Błędny osąd wydajesz bo kojarzą Ci się z kolesiami z zdartym ryjem. Robią sobie krzywdę między sobą i sa ludzie jak ja co to organizują i ma to swoje zapotrzebowanie wśród ludzi.
Niech to się odbywa w ringu. Na ustalonych zasadach.
Przeciętny zawodnik Gromdy jakby wpadł rozjuszony to takich zawodników jak ja czy Ty rozciepallby jak gówno na polu. Lepiej żeby rywalizowali z innymi
Ostatnio zmieniony 03-05-2025, 13:59 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Opowiem Ci historie. Na drugi dzień Byczyny ubrałem t-shirt z naszej imprezy. Zaczepilinas Węgrzy przy alkowozie. Pogadaliśmy i Oni patrzą się na moją koszulkę. Co to jest? To impreza co organizujemy. Podziemny krąg rzuciłem żartem. CI Węgrzy byli u nas na ostatniej imprezie.