zespół nazywa się INTEGRITY, podobno jakieś metalcore, czyli muzycznie kompletnie nie moje klimaty, ale okładka muszę przyznać że świetna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To raczej jest zmetalizowany hardcore (zresztą nie na każdej płycie tak grają), a zespół to już legenda sceny, więc proponuje poczytać trochę zanim strzeli się takiego samobója.Stoigniew pisze:
zespół nazywa się INTEGRITY, podobno jakieś metalcore, czyli muzycznie kompletnie nie moje klimaty, ale okładka muszę przyznać że świetna
Niejednokrotnie reklamowałem ten wspaniały band. Z tego co pamiętam niejaki Adrian z Płocka, Torunia, czy nawet Włocławka, kojarzył ten bezlitosny germański akt.sepsis pisze:Było?
dzik pisze:Nie mów, że to cos, to ma być okładka nowego Satyricon.REINHARD IRRUMATOR pisze:
No dokładnie tak samo uważam.Nasum pisze:dzik pisze:Nie mów, że to cos, to ma być okładka nowego Satyricon.REINHARD IRRUMATOR pisze:
Podobno jest to obrazek autorstwa Muncha pt "pocałunek smierci", ale na okładkę jakiejkolwiek płyty pasuje jak w dupie gwóźdź.
Widzę tu pewną inspiracje heheGotyk pisze:
nie znacie się, do przerysowanej, gładkiej muzyki Satyricon pasuje jak ulał.dzik pisze:No dokładnie tak samo uważam.Nasum pisze:dzik pisze:Nie mów, że to cos, to ma być okładka nowego Satyricon.
Podobno jest to obrazek autorstwa Muncha pt "pocałunek smierci", ale na okładkę jakiejkolwiek płyty pasuje jak w dupie gwóźdź.
Death? Bo ja miałem takie pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem te okładke.pączek pisze:Widzę tu pewną inspiracje heheGotyk pisze:
Znakomita ta okładka. Aż chyba sprawdzę tę płytę, o ile jest dostępna w necie.Gotyk pisze:Death? Bo ja miałem takie pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem te okładke.pączek pisze:Widzę tu pewną inspiracje heheGotyk pisze:
Tragedia,a kiedy płyta wychodzi ?Pacjent pisze: