KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
...Putrid, GoW - wzór, jak zwykle...Evileye - zamawiałem u nich po raz pierwszy - wzór + , paczkę nadali zanim jeszcze otrzymali wpłatę, na papirku z rozliczeniem zamówienia skrobnięte kilka zdań długopisem
...

-
- zaczyna szaleć
Kolega knaar znakomicie.
-
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No Solace - niestety chujnia. Winyl wsadzony luzem w za duży karton no i efekt jak na zdjęciach poniżej. W czwartek wysłałem maila i no cisza.

'Come the Blessed Madness'
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Przerzuciłeś się na winyle? Ja się jeszcze przed tym bronię 

- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Takie tam pojedyncze sztuki, warte postawienia na półce kupuje gdzieś od dwóch, trzech lat
Z cedekami dojechałem do końca chyba, bo niczego, co by mnie jeszcze interesowało, nie widzę. Oprócz nowości oczywiście. Chociaż z kilku ostatnio kupionych to były winyle właśnie.

'Come the Blessed Madness'
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tym razem bez przygód

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rozkręca się
Reality Fade z Ukrainy - kiedyś zamawiałem i pocztą szło prawie miesiąc, ale ewidentnie z winy naszej poczty - po odprawie cenej i zwolnieniu leżało sobie trzy tygodnie w magazynie… No więc sklep zaproponował, że następnym razem mogą wysłać Inpostem. Skusiłem się w połowie października. Reality Fade nadaje przez firmę Meest, a ta, kiedy przesyłka jest już w PL, oddaje ją do Inpostu. Wszystko w teorii fajnie. W praktyce: koleś z Reality Fade w numerze budynku zamiast 10C napisał 10S (no tak, cyrylica mu się pomyliła z alfabetem łacińskim). Inpost wydał kurierowi, podał kod odbioru, po czym paczka wróciła do magazynu, bo nie ma 10S. Wykonałem z 10 telefonów do Inpostu i do tego Meest. Inpost nie chce rozmawiać, bo jestem odbiorcą. A w Meest zatrudnione jakieś kuce, które wmawiają, że to nie jest ich przesyłka i oni nie zgłoszą poprawnego adresu. Zrzucają winę na oddział ukraiński…. Pan z Reality Fade zapewnił, że sprawa już rozwiązana. No nie, Inpost nadal nie doręcza. Kolejne telfony i w końcu piszę do gościa: zróbcie coś, bo ja już nie mam ochoty z idiotami z Inpostu i z Meest rozmawiać i próbować naprawiać wasz błąd. Efekt: oddał pieniądze…. I w płacz, że jest stratny na tym zamówieniu.
Serio???? Takie czasy się zrobiły, że ani nadawca ani pośrednik nie są w stanie wysłać maila albo zadzwonić do Inpostu z korektą doręczenia? Koleś zamiast wykonać telefon woli oddać kasę i jeszcze płacze, że na tym stracił. No w pale się nie mieści! A paczka sobie leży w magazynie Inpostu w Wwie, kilka kilometrów od miejsca doręczenia (a swoją drogą pan z Inpostu na propzycję, żeby powiedział, gdzie to leży, to podjadę i sobie odbiorę, odparł: nie oferujemy usługi odbioru osobistego
).
Serio???? Takie czasy się zrobiły, że ani nadawca ani pośrednik nie są w stanie wysłać maila albo zadzwonić do Inpostu z korektą doręczenia? Koleś zamiast wykonać telefon woli oddać kasę i jeszcze płacze, że na tym stracił. No w pale się nie mieści! A paczka sobie leży w magazynie Inpostu w Wwie, kilka kilometrów od miejsca doręczenia (a swoją drogą pan z Inpostu na propzycję, żeby powiedział, gdzie to leży, to podjadę i sobie odbiorę, odparł: nie oferujemy usługi odbioru osobistego

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Signal Rex - bardzo pozytywne odczucia
zamówiłem sobie przez Bandcamp dwie płytki CD, wysyłka darmowa, 30 października zamówione i opłacone, 2 listopada wysłane, a dzisiaj wyjmuję ze skrzynki. Przesyłka zwykła, nierejestrowana (w końcu darmowa
) i tak szybko dotarło, brawo !
zamówiłem sobie przez Bandcamp dwie płytki CD, wysyłka darmowa, 30 października zamówione i opłacone, 2 listopada wysłane, a dzisiaj wyjmuję ze skrzynki. Przesyłka zwykła, nierejestrowana (w końcu darmowa

-
- rasowy masterfulowicz
Morbid_Marcin jak zawsze elegancko.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Agonia jak zwykle coś spierdoli. Właśnie otworzyłem booklet nowego Rebaelliun. Teksty dwóch kawałków się dublują w książeczce, a do dwóch kawałków nie ma ich w ogóle. Czy oni potrafią cokolwiek zrobić tak, by się do czegoś nie przypierdolić? Syf..........
- Ascetic
Headsplit. Czyli co? 3 zamówienie w 23r. i żadne nie zrealizowane zgodnie z zamówieniem? Niby do trzech razy sztuka, tutaj tym bardziej, bo idzie pora na odsłuchowego nośnikowego telesfora. Po kilkulatce, chomikowaniu und zbieraniu, będzie mnielenie i wydalanie, w sensie wysprzedawanie (tego co na to sobie zasłuży w moich uszach). Czyli długi czas bez zakupsów. No a wracając do samego H-spita:
1/ Stenched miało być na CD, jest na MC. Dam se rade, bo mam dwie możliwości odsłuchów, ale tutaj akurat zamarzyłem sobie na cd to mieć. Nie pykło.
2/ Fińskie spid metylowce, całościowo spoko, tyle, że ich nie zamawiałem, a zamawiałem niemieckich def metylowców z Eyemaster. Ja tam jakąś różnice jednak dostrzegam.
3/ Ok. Kacapy miały być do kompletu do pierwszej demówy co tu zalega na półce, i są. Brawo distromaster. Udźwignął temat.
4/ Szmata Impest na stronie komingsun - u mnie jest.
5/ Flejery-zinacze. Ok, tu się wsio zgadza.
Zasadniczo, nie polecam. Nie uchwycisz matoła.

1/ Stenched miało być na CD, jest na MC. Dam se rade, bo mam dwie możliwości odsłuchów, ale tutaj akurat zamarzyłem sobie na cd to mieć. Nie pykło.
2/ Fińskie spid metylowce, całościowo spoko, tyle, że ich nie zamawiałem, a zamawiałem niemieckich def metylowców z Eyemaster. Ja tam jakąś różnice jednak dostrzegam.
3/ Ok. Kacapy miały być do kompletu do pierwszej demówy co tu zalega na półce, i są. Brawo distromaster. Udźwignął temat.
4/ Szmata Impest na stronie komingsun - u mnie jest.
5/ Flejery-zinacze. Ok, tu się wsio zgadza.
Zasadniczo, nie polecam. Nie uchwycisz matoła.

Poro
-
- zaczyna szaleć
Mnie też podkusiło na te 20% i wziąłem hoodie Pestilence. Chyba w domu na drukarce robili te nadruki, do tego bluza cinka w hu..potwierdzam - Syf....frankmullen pisze: ↑06-11-2023, 19:03Agonia jak zwykle coś spierdoli. Właśnie otworzyłem booklet nowego Rebaelliun. Teksty dwóch kawałków się dublują w książeczce, a do dwóch kawałków nie ma ich w ogóle. Czy oni potrafią cokolwiek zrobić tak, by się do czegoś nie przypierdolić? Syf..........
"Something is rotten in the state of Poland"
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Agonia wzorowo
- Kilgore
Mystic wspaniałe jak zawsze wczoraj zamówienie dzisiaj w paczkomacie szok
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- dzik
- zahartowany metalizator
- Żułek
fan jak zwykle
ale jednej płyty im nie udało się skołować
ale tej najmniej ważnej 
FT też super ale jest zonk bo pomylili płyty CC
bedziem wymieniać 

FT też super ale jest zonk bo pomylili płyty CC

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Kolego Żułek, nie zamawiałeś przypadkiem Morgoth na CD w FT?
- Żułek
zamawiałem a co ?