Kto nie lubi wczesnego Maiden i Priest to pedał i nie ma prawa wypowidać się o metalu.tomaszm pisze:Piedolisz. trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.
Taka prawda ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Kto nie lubi wczesnego Maiden i Priest to pedał i nie ma prawa wypowidać się o metalu.tomaszm pisze:Piedolisz. trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
To oczywiste.Nerwowy pisze:Kto nie lubi wczesnego Maiden i Priest to pedał i nie ma prawa wypowidać się o metalu.tomaszm pisze:Piedolisz. trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.
Taka prawda ;)
Drone pisze:To oczywiste.Nerwowy pisze:Kto nie lubi wczesnego Maiden i Priest to pedał i nie ma prawa wypowidać się o metalu.tomaszm pisze:Piedolisz. trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.
Taka prawda ;)
Przeczytaj jeszcze raz :)Drone pisze:No to musisz do nich zaliczyć i zagazować 99% procent muzyków, którzy nagrywają ten metal, który tak lubisz :)
Spróbuj wyjąć kij z dupy. Powinno pomóc ;).tomaszm pisze:Dodam tylko od siebie ,że po wysłuchaniu jednej płyty Iron Maiden zwieracze bolały mnie przez tydzień.
Próbowałem. Na hejwi metal nic nie jest w stanie pomóc. Nawet brykiet na grillu nie chciał się przy tej muzyce jarać i musiałem użyć rozpałki.Nerwowy pisze:Spróbuj wyjąć kij z dupy. Powinno pomóc ;).tomaszm pisze:Dodam tylko od siebie ,że po wysłuchaniu jednej płyty Iron Maiden zwieracze bolały mnie przez tydzień.
Dokładam ANGELCORPSE:535 pisze:Wszystkim twardym zawodnikom polecam ten cover, nie przypadkiem w wykonaniu tego właśnie zespołu. Posłuchajcie, by przypomnieć sobie jak wielkim zespołem jest Iron Maiden.
[youtube][/youtube]
tomaszm pisze:Ten zespół nie nagrał niczego słabego.
Tomaszu jeśli chcesz gazować tą cipeczkę w t-shircie Fear Of The Dark to brak mi słów. Za dużo alko i czarnych małp machających łapami. Ja bym ją wziął do wyra, włączył siódmego syna siódmego skurwysyna i poszedł piecem a nie wsadzał do pieca :Dtomaszm pisze:Pierdolisz. Trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.
Na osłodę wklejam cover JUDAS PRIEST w wykonaniu ANGEL CORPSE :)tomaszm pisze:Czworeczke jest zajebista. Ten zespół nie nagrał niczego słabego. Koniecznie do obadania dalszego.
Ją oszczędzimy na zasadach wyjątku:)Anthropophagus pisze:Tomaszu jeśli chcesz gazować tą cipeczkę w t-shircie Fear Of The Dark to brak mi słów. Za dużo alko i czarnych małp machających łapami. Ja bym ją wziął do wyra, włączył siódmego syna siódmego skurwysyna i poszedł piecem a nie wsadzał do pieca :Dtomaszm pisze:Pierdolisz. Trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.
Masz szczęście! ;) Ja bym wypierdolił ziomeczków za bramę i kochał ją motzno :Dtomaszm pisze:Ją oszczędzimy na zasadach wyjątku:)Anthropophagus pisze:Tomaszu jeśli chcesz gazować tą cipeczkę w t-shircie Fear Of The Dark to brak mi słów. Za dużo alko i czarnych małp machających łapami. Ja bym ją wziął do wyra, włączył siódmego syna siódmego skurwysyna i poszedł piecem a nie wsadzał do pieca :Dtomaszm pisze:Pierdolisz. Trzeźwy jestem, piszę to co myślę. Do gazu.