Słuchając LZ przyszła mi do głowy myśl aby zobaczyć jedną sprawę przy GR . I tak się napatoczył Wood, później poszło na MotHER Love Bone i Malfunkshun. No się okazało, że dzisiaj 35 lecie "Apple". Musi polecieć. W tym tak piękne piosenki jak:
wymagają kontemplacji a nie wymagają rekomendacji.
^^^ ... mieli zadatki .... taaaaa .... ten co kurwa napisze, to jego. Dla kogo mieli, dla kogo mają, to ta sama sprawa.
Swoją drogą mój stary jako daj hard, teraz już tylko daj, Zeppów pewnie uznałby, że tradycja jest.była podtrzymana. Choćby w tych proto-grandżowcach. Ok, ci to akurat hard-rockowo-glamowi byli, no ale wiadomo kto tam grał i co późniejwysrał.
Albo ziom od kartonowych nagrywek Morbific'a im tutaj sound kręcił*, albo jestem dzisiaj już przesłuchany na maxa, albo jebią mnie się słuchawki, ale jednak to nie moja produkcja jest. Co nie zmienia postaci, że za wajchy ładnie ciągną, napier jak z war metylu, a szatkują to nowomodnymi sedimentumowymi zwałami, bo i czasem morbidem aniołem zapachnie, czyli jest pokombinowane, ale nie brzmi, a może zabrzmi z fizyczniaka.
Jedno jest pewne licznik w tym roku nabije znów jedną setkę, może jeszcze pół setki, może i więcej.
*Może z dyskonantów to przenoszą? Taki miks chcą se wykombinować. Tu gutturalDM, tam produkcja od blaszaków. BezKurwaSensuPełneNonsensu.
Dlatego też jako pewnie przesłuchany machnę sobie, takich norweskich grajków, grających po pubach, halach rybnych, kawiarniach, bibliotekach, kościołach, stołówkach pewnie też. No bo gdzie oni tam mają grać, jak hal, sal koncertowych u nich tyle co kot na wolności (to ważne w kontekście kontekstu) napłakał (te kilka miast wielkości naszych powiatowych się nie liczy).
Oslo Ess.
U nich średniej wielkości gwiazda, u nas nieznane (i dobrze) pankowo-rokowe granie, którego mam koszuline, nawet nie wiem skąd xD
ps. Szkoda, że preferują po norwesku, nie wiem z jakiego regionu, może hochNOR, cisnąć. Te ich rrrrrrrr jak np. u Haust;a np. jest smakowite dla ucha. Dobrze, z innych względów.
!!!!HAUST!!!!!
..... rrrrrrrrrrrrrr .....
....morrrrrrrrrr!!!! .....
////Ależ to jest kawałek/////
\\\\Ależ tutaj jest RRR////