Może właściwe dostaniesz a to taki prezent pod choinkę:-) ?
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
U mnie wjechała paka z Agonii. Późno, ale przynajmniej dobrze zapakowane.
- wilczar
- zaczyna szaleć
Trochę nowości i restocków w sklepie:
https://wolfspell.pl/en_US/new/1/phot?currency=PLN
+
nowy FB po ataku hakerskim:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61570255532393
https://wolfspell.pl/en_US/new/1/phot?currency=PLN
+
nowy FB po ataku hakerskim:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61570255532393
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Artur vel Zaklinacze Gruzu uruchomił swój sklep, jest dobre, będzie wincyj - https://www.outofhand.pl/
rzułf
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
I cenowo też jest spoko.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
Nie żebym się przypierdalał... Mitochondrion (72 zł) niedostępny, Amazon 66 zł - będzie na poniedziałek.
Za to Hissing 11 zygli taniej (chyba, że nie zabije nas wysyłka).
Fajnie, że jest nowe miejsce, to zawsze na plus.
Za to Hissing 11 zygli taniej (chyba, że nie zabije nas wysyłka).
Fajnie, że jest nowe miejsce, to zawsze na plus.
- Sybir
OK, uzupełniam wpis - kompakt Mitochondrion stoi trochę drożej, niż gdzie indziej, ale już wersja winylowa jest tańsza. Poza tym, można się spodziewać selektywnego katalogu tworzonego przez maniaka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
- nagrobek
- zahartowany metalizator
w Underground Front Records nowości winylowo/cedekowe min z Extremely Rotten w bdb cenach. nie ma sklepu, jest sprawny kontakt przez fejsbuka. no i wciąż do wyrwania ostatnie winylowe wznowienia Dead Infection. poleca się.
- Ascetic
Ja już co prawda częściowo poczyniłem, ale dopytam, bo może tym samym mówimy, a może dobiorę co mnie wyszło z pierwszego. Jaki linkacz fejsbusiany do tego Frontu?
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Niniejszym poletzam użyszkodnika mayhem, szybka wysyłka, płyta w świetnym stanie, cena dużo lepsza niż na licytacji (:
- Ascetic
Wysyłka z DD/mesrakobezhuja przez Litwę, kutwę i drewutnię, to jawna hujnia, bez grzybni. Płyt jak nie było, tak nie ma, kontakt z jezusem i tym drugim jest, a owszem, ale znów hujnia, bez grzybni z niego wynika. Najzabawniejsze jest to, że nawijają makaron na uszy, że nie ma, bo ktoś nie dosłał do nich, a w PL już po sklepach latało, gdzie zakładam, że to oni hurtowo dostarczali. Jak to mówią, kłamstwo ma krótkie nóżki, a moja cierpliwość się właśnie skończyła. I nie chodzi o czekanie, a kłamanie w żywe oczy. Nie polecam. Kasus Niemca z IBH, który jak się rozwijali, był do rany przyłóż, jak im się rozbujało, zaczęły się komplikacje. Poza tym chciałbym zamknąć temat 24 r., wyjąć se frędzla i se popocierać nad zestawem tegorocznym, no i styczeń będę tam i tam, a nie tu, se poukładałem niby wszystko jednym słowem, z głową, a tu bezgrzybna hujnia.
Poro
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Przyszła paczka z agonii, dobrze zapakowana i nawet nic nie pomylili.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Żułek
a ja się w końcu dogadałem z Mystic, teraz wypada chyba coś zamówić 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
https://www.aftermath-music.com/product ... -digi-used
Pierwszy raz się spotkałem żeby ktoś sprzedawał za darmo cd.
- bartwa
Trzeba przywrócić do życia ten wątek:tommek pisze: ↑23-12-2024, 23:01https://www.aftermath-music.com/product ... -digi-used
https://www.masterful-magazine.com/foru ... e#p1826819
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Dziwny typen ten kolo z Aftermath.
-
Jeżeli jakiś tytuł z DD to dostałem dzisiaj info od Matta, że dotarła dostawa, w której znajduje się coś co mi ogarnął w ramach przysługi. Podobno w piątek mają to wysyłać więc może się doczekasz. Trochę zeszło bo temat ogarniałem w październiku jeszcze, ale nie rzucałem się, bo wiadomo, przysługa to przysługa.Ascetic pisze: ↑23-12-2024, 10:38Wysyłka z DD/mesrakobezhuja przez Litwę, kutwę i drewutnię, to jawna hujnia, bez grzybni. Płyt jak nie było, tak nie ma, kontakt z jezusem i tym drugim jest, a owszem, ale znów hujnia, bez grzybni z niego wynika. Najzabawniejsze jest to, że nawijają makaron na uszy, że nie ma, bo ktoś nie dosłał do nich, a w PL już po sklepach latało, gdzie zakładam, że to oni hurtowo dostarczali. Jak to mówią, kłamstwo ma krótkie nóżki, a moja cierpliwość się właśnie skończyła. I nie chodzi o czekanie, a kłamanie w żywe oczy. Nie polecam. Kasus Niemca z IBH, który jak się rozwijali, był do rany przyłóż, jak im się rozbujało, zaczęły się komplikacje. Poza tym chciałbym zamknąć temat 24 r., wyjąć se frędzla i se popocierać nad zestawem tegorocznym, no i styczeń będę tam i tam, a nie tu, se poukładałem niby wszystko jednym słowem, z głową, a tu bezgrzybna hujnia.
- Ascetic
Mi się wydaje, że każda z pozycji już była dostępna w PL. Przynajmniej z mojego zamówienia, które też kalendarzowo w październiku zostało złożone, opłacone.est pisze: ↑24-12-2024, 00:07Jeżeli jakiś tytuł z DD to dostałem dzisiaj info od Matta, że dotarła dostawa, w której znajduje się coś co mi ogarnął w ramach przysługi. Podobno w piątek mają to wysyłać więc może się doczekasz. Trochę zeszło bo temat ogarniałem w październiku jeszcze, ale nie rzucałem się, bo wiadomo, przysługa to przysługa.Ascetic pisze: ↑23-12-2024, 10:38Wysyłka z DD/mesrakobezhuja przez Litwę, kutwę i drewutnię, to jawna hujnia, bez grzybni. Płyt jak nie było, tak nie ma, kontakt z jezusem i tym drugim jest, a owszem, ale znów hujnia, bez grzybni z niego wynika. Najzabawniejsze jest to, że nawijają makaron na uszy, że nie ma, bo ktoś nie dosłał do nich, a w PL już po sklepach latało, gdzie zakładam, że to oni hurtowo dostarczali. Jak to mówią, kłamstwo ma krótkie nóżki, a moja cierpliwość się właśnie skończyła. I nie chodzi o czekanie, a kłamanie w żywe oczy. Nie polecam. Kasus Niemca z IBH, który jak się rozwijali, był do rany przyłóż, jak im się rozbujało, zaczęły się komplikacje. Poza tym chciałbym zamknąć temat 24 r., wyjąć se frędzla i se popocierać nad zestawem tegorocznym, no i styczeń będę tam i tam, a nie tu, se poukładałem niby wszystko jednym słowem, z głową, a tu bezgrzybna hujnia.

Poro