hcpig pisze:Bez obrazy ale dystans między Polską a Szwecją można by tutaj ładnie zobrazować konfrontując THE WOLVERINES z MUSTASCH właśnie
No chyba żeby na "Hellrock Cowboys" poziom miał znacznie podskoczyć w stosunku do promo. Jak na Polskę "Million Hells" oczywiście niszczy i nie ma konkurencji, ale w sumie wolałbym żeby jednak miało
ale to już kilka ładnych lat minęło jak te utwory powstały, nie ma co porównywać tych dwóch zespołów. Wyjście jest jedno skok przez Bałtyk do Szwedów i nagranie tego materiału tam
ps. dzięki za lina Trotzky
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Coś dla miłośnika ciekawej charakteryzacji - MALEFICIO. Super czułki ma pałker, a i skrzydełka basisty nieliche A fajny thrashowy kawałek zjebał wokal... od razu jak zaczął popiskiwać wyłączyłem dźwięk :/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Trzeba również przyznać, że świetnie wypadają live. Występ na metalmanii moim zdaniem był najlepszy - takem stwierdził ja Rattelhead - a jak wiadomo grał tam także rudy.
nowy klip Gorillaz, jak nie trawie tego zespolu tak ten teledysk lezy mi niezmiernie, moze dlatego,ze pustynia + scigajace sie błyszczące auta - policjant + B. Willis to schemat, ale nielichy! http://www.aceshowbiz.com/video/download/00011959/
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?