Dokąd zmierza BLACK METAL ?

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

Dokąd zmierza BLACK METAL ?

Love Is The Law
18
49%
Hate Is The Law
19
51%

Liczba głosów: 37
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Dokąd zmierza BLACK METAL ?

20-08-2019, 09:15

wolff pisze:
Wacław pisze:wolff, wyloguj się z wykopu. ok?
bloodcult też.

Obrazek
Grunt to siedzieć na wykopie, wertować jego zawartość jednocześnie przypisując, że inni tam przesiadują. Typowa postawa przećpanych brudów zasłuchanych w pedalski black metal, widły i piec.
Otoz to, popieram kol wolffa
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

20-08-2019, 09:56

^ widzę zjebie, że odczekałeś po kolejnej kompromitacji i znów się pojawiłeś. ok. fikacz dalej. wiadomo jak to się zawsze kończy, ale takie debile jak ty nic się nie uczą. więc do woli.

nie zapomnij wcześniej sztachnąć się jeszcze farbami*, bo jak widzę pomaga tobie w tym spierdoleniu. tak jak jaranie, żarcie gówna i głodówki.

* wiesz, rozumiesz.

ps. wrzuć coś co czytasz a później zreferuj. może już się nauczyłeś czytać ze zrozumieniem. zawsze warto sprawdzić.
lys på slutten av lys
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

20-08-2019, 11:07

Chuj mnie obchodzi dokąd zmierza black metal. To jakieś dylematy licealisty z niekontrolowanymi wzwodami prącia i trądzikiem na ryju, oraz plakatem Mgła nad meblościanką.
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

20-08-2019, 12:14

Mędrzec przemówił...
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-08-2019, 21:20

Ascetic pisze:^ widzę zjebie, że odczekałeś po kolejnej kompromitacji i znów się pojawiłeś. ok. fikacz dalej. wiadomo jak to się zawsze kończy, ale takie debile jak ty nic się nie uczą. więc do woli.

nie zapomnij wcześniej sztachnąć się jeszcze farbami*, bo jak widzę pomaga tobie w tym spierdoleniu. tak jak jaranie, żarcie gówna i głodówki.

* wiesz, rozumiesz.

ps. wrzuć coś co czytasz a później zreferuj. może już się nauczyłeś czytać ze zrozumieniem. zawsze warto sprawdzić.
Przyznasz jednak, że siedzenie i wertowanie tematów na dość marnych portalach a potem przypisywanie komuś wypowiedzi na tychże jest mocno słabe.
Osobiście mam to w chuju wszak to tylko forum dla dość specyficznych person ale!
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

20-08-2019, 21:24

^ kilka spraw

1. owszem cisnąłem koleżkę co na temat muzyki miał najczęściej do powiedzenia: "jak się wam podoba?", na tematy wszelakie i z dupy więcej, ale i tak jego aktywność głównie sprowadzała się do wklejanek wykopowych.

2. co robię w internecie to zasadniczo moja sprawa. jednakowoż zapraszam do punktowania i wykazania, że przeklejanki z tych czy innych miejsc to moja główna aktywność tutaj. jeżeli ktoś wyciąga taki wniosek po jednym wpisie - cóż. dopierdolić można się do wszystkiego.

3. mój ostatni post odnosi się do tego co czyta i nie rozumie [- zakładam, że wiesz o o kogo chodz]i - co podbija Twój post, szukając przyjaciela, jak pies kopnięty w dupę. wyrobił sobie opinię taką a nie inną. teraz lata i skamle. zasadniczo też mam to w dupie. zabawne jest co innego. uderza w hipokryzję, a to co tutaj klepie o sobie nijak ma się do stanu faktycznego. nie będę rozwijał tematu. może sam się temat rozwinie. samoczynnie. bez mojego udziału. jak było w przypadku innej akcji. jak nie to nie.

tyle. bo mi się więcej nie chce tego tematu drążyć. na całe szczęście mam ciekawsze zajęcia.
Ostatnio zmieniony 20-08-2019, 21:38 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

20-08-2019, 21:34

Ja mam jedną, nie mogłem się wylogować skoro nie mam tam konta, pozdr ;)
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Ascetic

20-08-2019, 21:39

wolff pisze:Ja mam jedną, nie mogłem się wylogować skoro nie mam tam konta, pozdr ;)
reszta moich spraw dopisana powyżej ;-)
pzdr
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

20-08-2019, 22:59

Bloodcult pisze: nigdy - ale to nigdy nie miałem konta na wykopie. Dziękuję.
Podobniez, pamietam jak karkas i paru innych to mi imputowalo. Szczerze mowiac nawet nie rozumiem idei tego portalu.

W temacie zas to odpowiedz padla wiele lat temu na Vox Malignum 2, w slynnej deklaracji Black Mailera, ktora szybko potem skasowal, na VM3 zas byl efekt tego zmierzchu.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

21-08-2019, 00:26

Wódka i Piwo pisze:Chuj mnie obchodzi dokąd zmierza black metal. To jakieś dylematy licealisty z niekontrolowanymi wzwodami prącia i trądzikiem na ryju, oraz plakatem Mgła nad meblościanką.

najsmieszniejsze ze pytanie to stawia człowiek który o bm czy metalu w ogóle zadnego pojecia nie ma, no i kolejny nieszczęsny temat gotowy :) kurwo jakim bagnem ostatniemi czasy stało sie to forum
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

21-08-2019, 07:45

Mam nadzieje że zostanie tam gdzie jego miejsce , czyli w piwnicy.
Heretyk

24-08-2019, 18:25

Lucek pisze:
Wódka i Piwo pisze:Chuj mnie obchodzi dokąd zmierza black metal. To jakieś dylematy licealisty z niekontrolowanymi wzwodami prącia i trądzikiem na ryju, oraz plakatem Mgła nad meblościanką.

najsmieszniejsze ze pytanie to stawia człowiek który o bm czy metalu w ogóle zadnego pojecia nie ma, no i kolejny nieszczęsny temat gotowy :) kurwo jakim bagnem ostatniemi czasy stało sie to forum
no i niech sobie piszą, ja pierdole. zwłaszcza że większość postów jest nie na temat, jak zwykle zresztą. to tylko "rozrywka", kto nie chce niech nie czyta, bo szkoda czasu tak naprawdę
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

24-08-2019, 18:31

Lucek pisze:

Łucjan, i o to właśnie chodzi. Robjemy swoje , a o przyszłość forume, to się nie umartwiaj, ten 1% zawsze zrobi robotę. Cykl ewolucyjny,
mówi Ci to coś? Gówno zawsze wypłynie, mam nadzieję ....
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

16-03-2022, 19:24

O myślę, że to jest spoko miejsce żeby podyskutować czy Black metal powinien być surowy jak Tatar, czy dla ambitnego bm też jest miejsce w jadłospisie na bardziej wyrafinowaną strawę i według mnie nie ma co do tego wątpliwości uważam osoby słuchające metal za ludzi zwykle inteligentnych, więc takich którzy są w stanie intelektualnie objąć zamysł artystyczny autora danego dzieła, oczywiście dobre mięcho nie jest złe, ale tak przynajmniej jest więcej dobrych rzeczy do słuchania :D
X
bartwa

16-03-2022, 19:33

Bonecrusher pisze:
16-03-2022, 19:24
O myślę, że to jest spoko miejsce żeby podyskutować czy Black metal powinien być surowy jak Tatar, czy dla ambitnego bm też jest miejsce
Niech będzie i taki i taki, dla każdego coś dobrego.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

16-03-2022, 20:25

Oczywiście.
dobry kościół to kościół spalony
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

16-03-2022, 20:39

Liczyłem na wojnę na argumenty lepsze a czy b xD
X
bartwa

16-03-2022, 20:44

Bonecrusher pisze:
16-03-2022, 20:39
Liczyłem na wojnę na argumenty lepsze a czy b xD
Toć to muzyka, kwestia gustu, są dobre kapele proste i dobre ambitniejsze. To tak jakbyś spytał czy lepsze są horrory czy komedie.
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

16-03-2022, 20:48

A w temacie dso już się taka wojenka zaczynała , a teraz cisza, więc no xD
X
bartwa

16-03-2022, 20:50

Jak chcesz wojować to na Ukrainę, lepszej okazji w pobliżu może nie być.
ODPOWIEDZ