Allegro v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Allegro v.2
ja też się szykowałem
w sumie płyta oryginał - minimalne różnice - w zasadzie wcale
to tak jakbyś oryginalną płytę wsadził w pudełko z skserowaną okładką - okładką w zajebistej jakości .....
mam black mark , to co ? robimy okładkę , przekładamy i na egay ?
w sumie płyta oryginał - minimalne różnice - w zasadzie wcale
to tak jakbyś oryginalną płytę wsadził w pudełko z skserowaną okładką - okładką w zajebistej jakości .....
mam black mark , to co ? robimy okładkę , przekładamy i na egay ?
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
czyli najcenniejszy z tego był tylko Hazael....
- Najprzewielebniejszy
Bardzo krzywa akcja.
Ciekawe czy sprzedajacy robil to specjalnie czy ktos mu podrzucil kukulcze jajko. Tak czy siak. Sprzedajacy laduje w jedym worze z handlarzami repressami.
Ciekawe czy sprzedajacy robil to specjalnie czy ktos mu podrzucil kukulcze jajko. Tak czy siak. Sprzedajacy laduje w jedym worze z handlarzami repressami.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
nieprzyjemne wydarzenie
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- w mackach Zła
Andrzej , gorzej ....Najprzewielebniejszy pisze:Bardzo krzywa akcja.
teraz po fakcie nie wierzę w niewiedzę , co innego sprzedawać boota za 40 zeta a co innego stworzyć woalkę pod taką aukcję . Magnus ... dobry cd Hazael . I naście sztuk do kupienia dla zmyły , Perfidne , podłe działanie dla oszukania ludzi takich jak Ja .....
-
- w mackach Zła
szkodami człowieka który to kupił . jest wniebowzięty , znam to uczucie . wygrał rzecz unikalną , pewnie sprawdził i jest przekonany że szczęście mu dopisało . że ma.....
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Adrian skąd ta pewność że okładka to boot? Widziałem już dużo bootów i żaden nie miał tego znaczka białego na dole po lewo

-
- w mackach Zła
Skoro to taka lipa to skąd ta cisza była przez tyle dni? Trzeba było skrobnąć słowo ku przestrodze.
-
- rasowy masterfulowicz
W sumie jak ktoś się czaił na to, to mógł wziąć dzień wolnego i pojechać do sprzedającego zobaczyć towar na miejscu.
Teraz bicie piany nie ma sensu, w sumie dobrze by było żeby ktoś nabył oryginał w dobrej cenie.
Teraz bicie piany nie ma sensu, w sumie dobrze by było żeby ktoś nabył oryginał w dobrej cenie.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- w mackach Zła
Dowiedziałem się zbyt późno. Jechać do sprzedawcy ?
Cały czas myślałem że facet nie wie co ma i jakiekolwiek nerwowe ruchy sprawią że się zorientuje i zdejmie aukcje z allegro. A okładka ? Genialni Grecy zdjełali to dzieło jakiś czas temu .
Cały czas myślałem że facet nie wie co ma i jakiekolwiek nerwowe ruchy sprawią że się zorientuje i zdejmie aukcje z allegro. A okładka ? Genialni Grecy zdjełali to dzieło jakiś czas temu .
-
- rasowy masterfulowicz
Nie żartuj, zaraz go ktoś uświadomił. Inna sprawa, że tak dobre dile dogaduje się bezpośrednio, w Internetach "wszyscy wiedzą wszystko".AdrianSmith pisze: Cały czas myślałem że facet nie wie co ma
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- w mackach Zła
Nie żartuję , Necrophobic zszedł za chyba 30 zł. By za chwilę trafić do mnie za ponad tysia .
Po to miało być cicho ....
Pamięta ktoś akcje z Burzumami ?
Po to miało być cicho ....
Pamięta ktoś akcje z Burzumami ?
- Najprzewielebniejszy
Forum wrzało od postów i wiadomości prywatnych. Z własnej inwencji usunąłem posty dotyczące tej licytacji rozsyłając do dyskutujących wiadomość poniższej treści, nie mając pojęcia o poziomie autentyczności LP z aukcji.fugazi pisze:Skoro to taka lipa to skąd ta cisza była przez tyle dni? Trzeba było skrobnąć słowo ku przestrodze.
"Usuwam z własnej inwencji wszystkie posty dotyczace nowej licytacji zoltego Bathorego z forum - uwazam, że tyle wałków ludzie robili z podbijaniem cen licytacji, w ktorych brał udział Adrian, że tym razem mu sie dla uwieńczenia kariery kolekcnjonera po prostu nalezy. Prosze o ciszę w temacie,"
Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem, przez pewien czas bawiłeś się w cenzora na swoim własnym forum z powodu jakiejś tam aukcji na allegro?Najprzewielebniejszy pisze:Forum wrzało od postów i wiadomości prywatnych. Z własnej inwencji usunąłem posty dotyczące tej licytacji rozsyłając do dyskutujących wiadomość poniższej treści, nie mając pojęcia o poziomie autentyczności LP z aukcji.fugazi pisze:Skoro to taka lipa to skąd ta cisza była przez tyle dni? Trzeba było skrobnąć słowo ku przestrodze.
"Usuwam z własnej inwencji wszystkie posty dotyczace nowej licytacji zoltego Bathorego z forum - uwazam, że tyle wałków ludzie robili z podbijaniem cen licytacji, w ktorych brał udział Adrian, że tym razem mu sie dla uwieńczenia kariery kolekcnjonera po prostu nalezy. Prosze o ciszę w temacie,"

- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Gruba afera.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
w sumie to jego forum, wiec niech robi co chce, albo możecie zostać albo wy$%#$&#!ć :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Najprzewielebniejszy
Źle zrozumiałeś.535 pisze: Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem, przez pewien czas bawiłeś się w cenzora na swoim własnym forum z powodu jakiejś tam aukcji na allegro?
Nie mam takich zapędów.Only_True_Believers pisze:w sumie to jego forum, wiec niech robi co chce, albo możecie zostać albo wy$%#$&#!ć :)
- pr0metheus
Chujowe praktyki się tu uskutecznia535 pisze:Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem, przez pewien czas bawiłeś się w cenzora na swoim własnym forum z powodu jakiejś tam aukcji na allegro?Najprzewielebniejszy pisze:Forum wrzało od postów i wiadomości prywatnych. Z własnej inwencji usunąłem posty dotyczące tej licytacji rozsyłając do dyskutujących wiadomość poniższej treści, nie mając pojęcia o poziomie autentyczności LP z aukcji.fugazi pisze:Skoro to taka lipa to skąd ta cisza była przez tyle dni? Trzeba było skrobnąć słowo ku przestrodze.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak się już cenzuruje, to raczej powinno się zabrać za katolskie ś#$%^wa się tutaj panoszące
lys på slutten av lys
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O tak! Podpisuję się pod tymi słowami dwiema rękami oraz odwróconym krzyżem. :-)Ascetic pisze:jak się już cenzuruje, to raczej powinno się zabrać za katolskie ś#$%^wa się tutaj panoszące
all the monsters will break your heart