Zupełnie bez pierdolnięcia ten gridlink - a wszystko przez produkcję, dzięki której brzmi to jak plumkanie na banjo po zażyciu sterydów.
To jest grind - to ma nakurwiać a nie plumkać
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
A o nowym Agathocles cisza? Urywa jaja przy samej dupie ten wydany przez Karola pocisk w grudniu ubiegłego roku.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Lykantrop pisze:A o nowym Agathocles cisza? Urywa jaja przy samej dupie ten wydany przez Karola pocisk w grudniu ubiegłego roku.
W samym 2013 roku pojawiło się 17 wydawnictw z logiem Agathocles - tak więc jeśli napiszemy tutaj o jakiejś nowości to możemy być pewni że to już staroć i na rynku jest coś nowszego ;-)
megawat pisze:Świetna ta płytka Agents of Abhorrence, w końcu udało mi się ich posłuchać. A Gridlink pewnie dupy nie da choć i tak wolałbym Discordance Azis. :(
Oj taaaak, leci pierwszy odsłuch i jestem na bardzo tak.
Lykantrop pisze:A o nowym Agathocles cisza? Urywa jaja przy samej dupie ten wydany przez Karola pocisk w grudniu ubiegłego roku.
W samym 2013 roku pojawiło się 17 wydawnictw z logiem Agathocles - tak więc jeśli napiszemy tutaj o jakiejś nowości to możemy być pewni że to już staroć i na rynku jest coś nowszego ;-)
No, ale to pełniak jest, a nie jakieś kolejne wypiardy z próby czy koncertu, gdzie prędzej usłyszysz wykolejający się pociąg spółki inter regio niż sekcję rytmiczną. Posłuchaj sobie -
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Właśnie nakładem SMG ukazał się split Bent Sea - czyli kolejnego grindcorowego zespołu w którym udziela się Shane Embury z wiadomo skąd. Splita dzielą z Usurpress, cena poniżej pasa.
megawat pisze:Świetna ta płytka Agents of Abhorrence, w końcu udało mi się ich posłuchać. A Gridlink pewnie dupy nie da choć i tak wolałbym Discordance Azis. :(
Oj taaaak, leci pierwszy odsłuch i jestem na bardzo tak.