Pure Metal Magazyn
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
kakademona
- weteran forumowych bitew
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
kakademona
-
42147
- rozkręca się
już zaspokajam waszmościa ciekawość: egzemplarzy "2ki" jest ze 20 sztuk, "7ki" może ze 30... w przypadku pozostałych wymienionych - ostało się mniej więcej po 10 sztuk, a "10tki" nawet mniej (chyba 6 egzemplarzy)kakademona pisze:podejrzewam ,że jest tego mnóstwo, ze zwrotami nie daja sobie rady....
zadowolony?
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
kakademona
w przeciwieństwie do Ciebie Panie z Naszywkami jestem Prawdziwy i podcieram sie tylko biblią
a tak na poważnie to wkurwiasz mnie kolego bo z tego forum zrobiłes sobie tablice ogłoszeń swojej popierdolonej gazetki , a nigdzie twoich postów nie widać -a tematy o thrash metalu tez są-no chyba ,ze twój thrash metal ogranicza sie do twoich naszywek i zdjęc z gwiazdeczkami , poza tym mieszkasz w obsranej Bydgoszczy gdzie nie ma nawet porządnej sali gdzie zrobic koncert, a jak juz zrobisz koncert np Alastor to na bramarzy stawiasz kolesia co na codzien wali radia na starówce.ot co to ciebie własnie mam.
a tak na poważnie to wkurwiasz mnie kolego bo z tego forum zrobiłes sobie tablice ogłoszeń swojej popierdolonej gazetki , a nigdzie twoich postów nie widać -a tematy o thrash metalu tez są-no chyba ,ze twój thrash metal ogranicza sie do twoich naszywek i zdjęc z gwiazdeczkami , poza tym mieszkasz w obsranej Bydgoszczy gdzie nie ma nawet porządnej sali gdzie zrobic koncert, a jak juz zrobisz koncert np Alastor to na bramarzy stawiasz kolesia co na codzien wali radia na starówce.ot co to ciebie własnie mam.
-
kakademona
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
popłacz się emokakademona pisze:w przeciwieństwie do Ciebie Panie z Naszywkami jestem Prawdziwy i podcieram sie tylko biblią
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
Miałeś okazję "porozmawiać" przed dwoma laty na Alastorze. Skoroś pizda, to naprawdę nie moja wina. Mam propozycję: jebnij baranka w ścianę, a później popłacz na forach że to moja wina.
-
kakademona
ale juz zamknij
ale błagam zamknij juz jadaczkę
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
kakademona
- cumchrist