Zapisywałem się na forum muzyczne, a wylądowałem na forum medycznym. Jak do tego doszło? Nie wiem.
chwilowo na plan dalszy zeszli reprezentanci teorii i praktyki „medycyny alternatywnej”. priorytetami są zdrowie psychiczne i walka z uzależnieniami. ale stay tuned.
Wschodnie rubieże krainy naszego tradycyjnego zachodniego okupanta. Scena duża, aczkolwiek skryta niemal całkowicie w mroku. Na niej dwóch zawodników. Minimalne techniczne oświetlenie, by nie wyciąć orła na kablach, do tego trochę świec. Pod sceną tłum postaci w pelerynach. Z nieba leje się ściana wody. Ci , którzy mieli uciec już dawno uciekli. W powietrzu 140 procent wilgotności. Ulewa podbita parującym sznapsem. Oni grają, a zgromadzeni nie chcą, by przestali. Prawdziwa magia. Nie zapomnę tego nigdy.
Ascetic pisze:
Dla mnie wszystko jasne. Z wrzuty swojej jestem bardzo zadowolony. De facto tylko tutaj zacząłem pisać - byłem ciekaw, czy to w co gra, to w to gra, co się błyskawicznie udało zweryfikować.
Swietny jest ten materiał Occulsed, Polecię Ci Funerus i ich twórczość w tych klimatach jeślio nie znasz zajebiście warto się zapoznać. To jest bardzo zapomniana kapela które wydała wybitne rzeczy.
Tymczasem
Kompletny fanatyzm, uwielbiam wszsytko co Ci goście wydali. W pewnych moemntach zwonienia to jest czysta Grave Miasma a którą tak kocham. Poniewiera okrutnie ten materiał.
Piękny to walec emocjonalny
Incatation które uwielbiam wg mnie takich walców na niszych obrotach nie tworzy.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
ten pokblacmetalowy Darktrone uważam że mógłby zrobić im laskę.
No i te teksty dla prostego chłopa o porstych rzeczach ale jak są świetnie napisane.
So has my truth been seen tested by time
Reckoned by age, trialed by fire
Was there wisdom in what I believed
Or was it ghosts by whom I was deceived
So what I found on this trial
The scattered remains of those who have failed
So the world has taught me many things
One I pass onto you
The world that we are looking for
Well, it isn't coming soon
And I climbed one mountain side
To find yet another
An endless sea of darkness for us yet to discover
And my soul pines for rest
In the heat of the flame I so desire
It burns, the heat of the fire
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
Swietny jest ten materiał Occulsed, Polecię Ci Funerus i ich twórczość w tych klimatach jeślio nie znasz zajebiście warto się zapoznać. To jest bardzo zapomniana kapela które wydała wybitne rzeczy.