Absolutna klasyka leśnego pitolenia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Absolutna klasyka leśnego pitolenia
No bo wystarczyło użyć wyłacznie epitetu "romantyczny" i wszystko byłoby od początku zrozumiałe :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Otwieram kolejne posiedzenie Rady Black Metalu. Temat: "Lokomotywa" Juliana Tuwima a industrial metal. Proszę tylko o poważne wypowiedzi, bo problem jest poważny.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
z polskiego lasu - VARMIA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ubzdur
- w mackach Zła
Z Polski i do lasu to bardziej to jak dla mnie. Nic nowego ale bardzo przyjemne, czekam na pełnograja, albo kolejne demo. Jak będzie poziom tej kasety to będzie numer 1 polskiego lasu 

- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pamietacie taka horde Impaled Northern Moonforest i ich genialna plyte "Return of the Necrowizard"?
I ten generator tytulow dolaczali za darmo.
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Pamiętamy.Triceratops pisze:Pamietacie taka horde Impaled Northern Moonforest i ich genialna plyte "Return of the Necrowizard"?
Ich pałkera można przy okazji wrzucić do tematu o najszybszych perkusistach świata - nieźle napierdalał na tych kartonowych pudłach.
heykvísl og ofn
- Ubzdur
- w mackach Zła
Temat na czasie. Nagle wszyscy zaczęli spędzać wolne chwile w lesie. Lasy są tak oblegane, jak nigdy dotąd. A wiem, bo jestem leśnym dziadem i siedziałem w lesie zanim to było modne, to co się teraz wyczynia przerasta ludzkie pojęcie. Licho.
- Triceratops
Tak, to byla prawidzwa wirtuozeria.Scorn pisze:Pamiętamy.Triceratops pisze:Pamietacie taka horde Impaled Northern Moonforest i ich genialna plyte "Return of the Necrowizard"?
Ich pałkera można przy okazji wrzucić do tematu o najszybszych perkusistach świata - nieźle napierdalał na tych kartonowych pudłach.
Przy okazji kliknalem sobie w generator i taki mi dzisiaj song wyskoczyl: Godlike Christ Devouring the Godlike Tortured Corpse on the Corpse of the Light Jesus
Ja siedze w lesie i nad stawem. Jest kurewsko cicho. Pochlaniam ksiazki i kontempluje, na chwile wychynalem i zaraz wchlyneUbzdur pisze:Temat na czasie. Nagle wszyscy zaczęli spędzać wolne chwile w lesie. Lasy są tak oblegane, jak nigdy dotąd. A wiem, bo jestem leśnym dziadem i siedziałem w lesie zanim to było modne, to co się teraz wyczynia przerasta ludzkie pojęcie. Licho.
woodpecker from space
- Triceratops
Utwor na dzis, to Morbidly Rescuing on the Sacrificed and Saint Boruta of the Lucipher of Thirst \m/
woodpecker from space
- Triceratops
Dzisiaj tanczymy w rytm Goddess Nazarene Devouring the Goddess and Dead Satan on the Satan of the Saintly Devil
woodpecker from space