So_It_Is_Done pisze:Ty i Dimmu Borgir lubisz - przypadek nieuleczalny.
To tak jak Ty

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
So_It_Is_Done pisze:Ty i Dimmu Borgir lubisz - przypadek nieuleczalny.
hahahahaEdinazzu pisze:Licze na to,że założyciel tematu wywiąże sie z obietnicy...
podpisuje się pod tym. ta "horda" to nieporozumienie, ścierwo otoczone dziwnym poważaniem co niektórych, biorąc pod uwagę wątpliwą zawartość ich "albumów".Lykantrop pisze:Cały ten Black Funeral jest tragiczny. "Az-i-Dahak" to jedna z największych mielizn, z jakimi przyszło mi obcować w minionej dekadzie. Doprawdy, nie rozumiem tego srultu i zachwytów nad tym gównem.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
niemaciek z klanu pisze:black witchery tak nisko? cos "metalowcom" na uszy padlo? czy nie lubi sie juz tak chamskiej muzyki?
Drone pisze:Pierwsza trójka - nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystkie trzy płyty doskonałe.
Trzeba mieć dupę zamiast uszu żeby tę płytę tak wysoko dać, to nest najgirszy IM od w chuj dswna :(IRONMIL pisze:Spoko to podsumowanie. Dla porównania pierwsza 5 czytelników MH
[...]
3. Iron Maiden - The Final Frontier
[...]
TERAZ ROCK
1. Iron Maiden - The Final Frontier
1. DsOmaciek z klanu pisze:ajakie byly typy nergala?
To akurat dobrze, bo większego gówna chyba w zeszłym roku nie słyszałem. To jak ten zespół się stoczył jest dla mnie wręcz przykre.IRONMIL pisze:Lista nie jest doskonała. Brak (...) Enslaved
Srsly, uważasz że ostatni Darkthrone jest mniej wartościowy od Axioma Ethica Odini??a aż 6 miejsce Darkthrone.