Nie ma w tym grama przesady.
W styczniu ubiegłego roku jego Żona. Wczoraj On. Tamten świat powoli, nieubłaganie odchodzi do historii. [']
Było nie było od Kill Em All do dziś, minęło mniej więcej tyle samo czasu co od debiutu Chucka Berry'ego do Vile Kanibali. Łatwo zobaczyć, że to kupa czasu i kilka muzycznych epok.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
We are M.O.D. and we are on Megaforce. (Jon Z). Not just a record label, a guiding light - we're never lost. (Jon Z). Jon and Marsha manage, Jeff and Leslie book our shows. (Jon Z).
Rodzina przekazała, że Zazula cierpiał na szereg chorób, a bezpośrednią przyczyną jego śmierci były powikłania po poważnych zaburzeniach neuropatycznych. Cierpiał również na przewlekłą zapalną poliradikuloneuropatię demielinizacyjną, przewlekłą obstrukcyjną chorobę płuc, a także osteopienię.
To mu się nazbierało...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Rodzina przekazała, że Zazula cierpiał na szereg chorób, a bezpośrednią przyczyną jego śmierci były powikłania po poważnych zaburzeniach neuropatycznych. Cierpiał również na przewlekłą zapalną poliradikuloneuropatię demielinizacyjną, przewlekłą obstrukcyjną chorobę płuc, a także osteopienię.
To mu się nazbierało...
Gdy przeczytałem nazwy tych schorzeń to pomyślałem o naszej udręczonej ojczyźnie, której władze leczą lud ibupromem i jędrkiem bobolą. Tak, czy owak powoli, ale zdecydowanie bohaterowie tamtych lat udają się do piachu względnie do pieca. Według życzenia. Nic się nie da zrobić.
To mu się nazbierało...
czytał masterfula i to go dobiło
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.