MÓJ KRÓL ....
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Oj wiele , wieleTheDude pisze:Ile ktoś z was dał najwięcej na płytę ?
https://www.metal-archives.com/albums/C ... aken/10136" onclick="window.open(this.href);return false;AdrianSmith pisze:Kurde ....
Co to za cudeńko ?
Cosik mi się kojarzy, ale cosik
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ja najwięcej dałem chyba za Cenotaph Gloomy... ,Gorement i ExcruciateAdrianSmith pisze:Oj wiele , wieleTheDude pisze:Ile ktoś z was dał najwięcej na płytę ?
Cd - plus minus 3,5 tysia
Analog - 1,5 tysia
:Dmaciek z klanu pisze:Może warto pierw przesłuchać?
a był boot tego wydania na czerwonym winylu?PureHate pisze: ps
https://www.ebay.pl/itm/Morbid-December ... :rk:3:pf:0" onclick="window.open(this.href);return false;
da się jakoś odróżnić bootleg od pierwszego bicia tej płyty na winylu ?
Drogi Macieju z klanu , tak na pewno warto . Ale w zasadzie nigdy nie kierowałem się tą doktryną , kieruje mną inna - kocham " mieć " , posiadać swoje , własne . Jak nie przypadnie do gustu - trudno ( w co nie wierzę , bo moje podejście do muzyki metalowej jest bardzo liberalne ) , mam co słuchać . Skoro jednak ta płytka osiągnęła taki pułap ( mam na myśli cenę ) to musi być powód . Zanim uda mi się ( korzystając z pomocy pośrednika ) ją zdobyć co nieco się o niej dowiem .maciek z klanu pisze:Może warto pierw przesłuchać?
?????Stoigniew pisze:kiedyś na allegro widziałem jak płyta Modern Talking poszła za około 230 zeta.
też uważasz że warto kupić ?? bo skoro osiągnęło taka cenę to pewnie warto, wszak muzyka nie jest ważna tylko chęć posiadania... :)
Tez nie mam, myslałem, że łatwiej bedzie wyrwac drugą kopie. No nic, będzie się szperało.AdrianSmith pisze:Kurde.... Nie mam ....
I jak tu żyć .....
Gniewwwkoooo !!!!! Help
OkiHarlequin pisze:Tez nie mam, myslałem, że łatwiej bedzie wyrwac drugą kopie. No nic, będzie się szperało. No nic, będzie lukaneAdrianSmith pisze:Kurde.... Nie mam ....
I jak tu żyć .....
Gniewwwkoooo !!!!! Help
Więc jednak to " TYLKO " kwestia pieniędzy ....Medard pisze:Odwieczny problem odżył, a myślałem, że to już dawno było omówione, czy warto kolekcjonować płyty. Jak ktoś ma taką ochotę, to czemu nie. Mi takie ilości płyt nie są potrzebne, chyba, że wygram w lotto i kupię sobie chawirę za kilka milionów.
W sumie, to dobrze, są ludzie, którzy mają prywatne biblioteki/ muzea z płytami.
Państwo tego nie zrobi, a na pewno nie Polskie, może któreś skandynawskie, bo tam traktują kulturę jako towar eksportowy. Inaczej gdzieś te płyty o małym nakładzie z czasem by zaginęły, potomni wyrzucą i tyle, a tak to są w jednym miejscu.
Ha ha535 pisze:AdrianSmith pisze: samochód - rumuński ....
Szanuję.