Ostatnio nakupowałem. Tu trochę metalu tu hh i elektroniki. Zbliżyłem się do 2 tys cds. Dla mnie duzo-dla innych dla pamięci jak splunięcie. Ja to pierdole. Rzecz ba byta
Ulver - Bergtatt - Et Eeventyr i 5 Capitler
Trelldom - Til Et Annet...
Manes - Under ein blodraud maane
Hades - The Dawn of the Dying Sun
DSO - SMRC
Incarnator - nordic holocaust
Negura Bunget- om
Enslaved - VV
Drudkh - BIOW
Einherjer - Aurora Borealis
Svartsyn - TR
Urgehal - GT
BLASPHEMY -FAOD
Strid - Strid
Thorns
1. Antaeus
2. Katharsis
3. Aosoth
4. Cultes des Ghoules
I prehistorii trochę, bo ją bardziej znam
0. Bathory (zero bo poza konkurencją i właściwie poza skalą)
1. Venom/ Mercyful Fate/ Kat
2. Sarcofago/ Sepultura/ dla zmyłki Buldozer
3. Sodom/ Kreator/ Destruction + Slayer
4. Beherit/ Von - to już trochu z rozpędu, bo przecież, bez beheritka w szczególności, nie było by tych patentów okołogruzowatych. Nic by tak uroczo nie zgrzytało und burczało. Ktoś musiał jako pierwszy zacząć pierdzieć w tą rurę od odkurzacza.
1. Antaeus
2. Katharsis
3. Aosoth
4. Cultes des Ghoules
I prehistorii trochę, bo ją bardziej znam
0. Bathory (zero bo poza konkurencją i właściwie poza skalą)
1. Venom/ Mercyful Fate/ Kat
2. Sarcofago/ Sepultura/ dla zmyłki Buldozer
3. Sodom/ Kreator/ Destruction + Slayer
4. Beherit/ Von - to już trochu z rozpędu, bo przecież, bez beheritka w szczególności, nie było by tych patentów okołogruzowatych. Nic by tak uroczo nie zgrzytało und burczało. Ktoś musiał jako pierwszy zacząć pierdzieć w tą rurę od odkurzacza.
A gdzie Hellhammer/cf?
Tam gdzie jego miejsce. U mnie nie na tej liście. Nigdy jakoś nie trafiało to do mnie w tych kategoriach.
No dokładnie. Hellhamer czy Celtic Frost wrzuciłbym pod kategorie doom metalowa. Nie wiem kurwa osotuchodzi bo zaraz ktoś wrzuci Gravediggaz bo przeca przekaz bm. Trzymamy sie ram muzycznych.
No dokładnie. Hellhamer czy Celtic Frost wrzuciłbym pod kategorie doom metalowa. Nie wiem kurwa osotuchodzi bo zaraz ktoś wrzuci Gravediggaz bo przeca przekaz bm. Trzymamy sie ram muzycznych.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Jakie to są te ramy muzyczne prawidłowe? To może sodom czy venom też można usunąć. Co dopiero kat. W sumie cały bm połączony z wikingowymi klimatami też trzeba wypierdolić.
Bathory - Under the Sign of the Black Mark
Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
Deathspell Omega - Si Monvmentvm Reqvires, Circvmspice
Darkthrone - A Blaze in the Northern Sky
Darkthrone - Under a Funeral Moon
Darkthrone - Transilvanian Hunger
Immortal - Pure Holocaust
Impaled Nazarene - Ugra Karma
Beherit - Drawing Dawn the Moon
Burzum - Burzum