A nie Yfel65 Dabadidabadu?
350
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: 350
Chyba kuflowe mocne w tym przypadku
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
- devastator77
- zahartowany metalizator
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Devastator77 miał tylko 350 CD, więc nie mógł sobie pozwolić na więcej. Jego matka często wspominała, że w 1976 roku spotkała studenta z Kenii. Kiedyś Devastator zadał jej pytanie na temat jego ojca. Wtedy matka zaczęła opowiadać mu historię o tym spotkaniu z studentem z Kenii.
Devastator był zszokowany i zaczął zastanawiać się czy to możliwe, żeby jego ojciec był z Kenii. Postanowił dowiedzieć się więcej i wyruszył w podróż do Kenii, aby odnaleźć swojego ojca.
Pojechał do Kenii i poznał wielu ludzi, którzy mieli jakieś informacje na temat jego ojca. Po kilku miesiącach poszukiwań Devastator odnalazł swojego ojca. Był to człowiek o imieniu John, który był studentem w 1976 roku, kiedy poznał Devastatora matkę.
Devastator był zachwycony z tego odkrycia. John zaprosił go do swojego domu na spotkanie z jego rodziną, a Devastator z wielką radością przyjął zaproszenie. Po zakończeniu spotkania John powiedział mu, że jest jego ojcem.
Devastator był szczęśliwy, że w końcu odnalazł swojego ojca, ale nadal nie mógł sobie pozwolić na więcej niż 350 CD. Cieszył się jednak, że w końcu odkrył swoją prawdziwą tożsamość i mógł poznać swojego ojca.
Devastator był zszokowany i zaczął zastanawiać się czy to możliwe, żeby jego ojciec był z Kenii. Postanowił dowiedzieć się więcej i wyruszył w podróż do Kenii, aby odnaleźć swojego ojca.
Pojechał do Kenii i poznał wielu ludzi, którzy mieli jakieś informacje na temat jego ojca. Po kilku miesiącach poszukiwań Devastator odnalazł swojego ojca. Był to człowiek o imieniu John, który był studentem w 1976 roku, kiedy poznał Devastatora matkę.
Devastator był zachwycony z tego odkrycia. John zaprosił go do swojego domu na spotkanie z jego rodziną, a Devastator z wielką radością przyjął zaproszenie. Po zakończeniu spotkania John powiedział mu, że jest jego ojcem.
Devastator był szczęśliwy, że w końcu odnalazł swojego ojca, ale nadal nie mógł sobie pozwolić na więcej niż 350 CD. Cieszył się jednak, że w końcu odkrył swoją prawdziwą tożsamość i mógł poznać swojego ojca.
-
- rasowy masterfulowicz
Wbiłem całą kolekcję na discogs wyszło 257 sztuk, więc mieszczę się w normie(350)
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
-
- rasowy masterfulowicz
2/3 miesiące i osiągnę prawdziwy potencjał
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- devastator77
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Niektórzy chyba wymagają żeby każdy rodził się wytrawnym słuchaczem, a takie fazy intensywnego poszukiwania są normalne, tak jak się wysypuje kamienie na ścieżkę, najpierw wywalasz wywrotkę, potem wygładzasz, a na koniec uklepujesz. Tak samo z muzyką, najpierw poznajesz dużo żeby wyłapać co naprawdę się podoba, potem zgłębiasz, a na koniec filtrujesz co jest naprawdę najmilsze duszy, a nie było chwilowym zauroczeniem ani jednak jakimś wpływem kolegów, że Słowacki wielkim poetą był.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
O to toŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-01-2023, 18:27Niektórzy chyba wymagają żeby każdy rodził się wytrawnym słuchaczem, a takie fazy intensywnego poszukiwania są normalne, tak jak się wysypuje kamienie na ścieżkę, najpierw wywalasz wywrotkę, potem wygładzasz, a na koniec uklepujesz. Tak samo z muzyką, najpierw poznajesz dużo żeby wyłapać co naprawdę się podoba, potem zgłębiasz, a na koniec filtrujesz co jest naprawdę najmilsze duszy, a nie było chwilowym zauroczeniem ani jednak jakimś wpływem kolegów, że Słowacki wielkim poetą był.
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
- Gore_Obsessed
Na Metal Archives na chwilę obecną jest opisanych 513128 (pięćset trzynaście tysięcy sto dwadzieścia osiem) płyt. Ograniczanie się do 350 to niezła schiza i okłamywanie samego siebie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rasowy masterfulowicz
Dlatego nikt normalny tak nie robi 
Podoba mi sie-kupuje i tyle
Ograniczenie się fo jakiejkolwiek liczby cd to nonsens, zwłaszcza biorąc pod uwagę ile dobrych kapel powstaje lub wychodzi na powierchnie.
Wiadomo zależy jeszcze kto w jakim gatunku gustuje, ale w samej mojej ulubionej niszy( blackened death) znajduję co rusz jakiś wspaniały materiał warty dołączenia do mojej kolekcji

Podoba mi sie-kupuje i tyle

Ograniczenie się fo jakiejkolwiek liczby cd to nonsens, zwłaszcza biorąc pod uwagę ile dobrych kapel powstaje lub wychodzi na powierchnie.
Wiadomo zależy jeszcze kto w jakim gatunku gustuje, ale w samej mojej ulubionej niszy( blackened death) znajduję co rusz jakiś wspaniały materiał warty dołączenia do mojej kolekcji
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
- Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie nie wszystko trzeba mieć na płytach. To co ważne tak ale nie wszystko. Jak jest sobie jakaś płyta słuchana raz na rok czy dwa to równie dobrze można i włączyć z Youtuba albo mp3 jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie. Przestrzeń też nie jest z gumy.Gore_Obsessed pisze: ↑01-02-2023, 00:47Na Metal Archives na chwilę obecną jest opisanych 513128 (pięćset trzynaście tysięcy sto dwadzieścia osiem) płyt. Ograniczanie się do 350 to niezła schiza i okłamywanie samego siebie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
gorzej jeśli wszystkie są niezbędneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-02-2023, 02:49W sumie nie wszystko trzeba mieć na płytach. To co ważne tak ale nie wszystko. Jak jest sobie jakaś płyta słuchana raz na rok czy dwa to równie dobrze można i włączyć z Youtuba albo mp3 jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie. Przestrzeń też nie jest z gumy.Gore_Obsessed pisze: ↑01-02-2023, 00:47Na Metal Archives na chwilę obecną jest opisanych 513128 (pięćset trzynaście tysięcy sto dwadzieścia osiem) płyt. Ograniczanie się do 350 to niezła schiza i okłamywanie samego siebie.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Raczej matematycznie niemożliwe żeby mieć, dajmy na to, 1000 płyt i słuchać każdej przynajmniej raz do roku, nie mówię o większych ilościach to tutaj to różni zawodnicy są;) sam mam pewnie ze 300 kaset ale większość stoi na półce w domu rodzinnym a przy sobie trzymam tylko garstkę.