Pyta ile do ekspertów. W 2003 Blutreinheit wydał na kasecie Satanic Warmaster Strengh and Honor. Potem zrobili repress jeszcze, ale info o tym nie ma na discogs czy metallum. Wie ktoś może kiedy to było?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
łooohhohohoho,,,,, ile dzisiaj dobrości! Mrok. Nawiedzenie. Opętanie! i taaaaaaaaaaakiiiii klimat!
nowe SPECTRUM MORTIS a teraz HAIL CONJURER! ObsraUem kolczugę posampas!
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
W 2003 Blutreinheit wydał na kasecie Satanic Warmaster Strengh and Honor. Potem zrobili repress jeszcze, ale info o tym nie ma na discogs czy metallum. Wie ktoś może kiedy to było?
No nic dziwnego, że nie ma żadnego info Wydawcy oczywiście nawet nie kojarzysz, bo gdyby było inaczej to byś nie zadawał tego typu pytań
W 2003 Blutreinheit wydał na kasecie Satanic Warmaster Strengh and Honor. Potem zrobili repress jeszcze, ale info o tym nie ma na discogs czy metallum. Wie ktoś może kiedy to było?
No nic dziwnego, że nie ma żadnego info Wydawcy oczywiście nawet nie kojarzysz, bo gdyby było inaczej to byś nie zadawał tego typu pytań
Nie czaje co tu chcesz zaogniać i po co. Wiem że to wytwórnia Capricornusa i że w 2005 niejako odszedł ze sceny jeśli dobrze pamiętam. Kolega z Grecji poprosił żebym popytal więc jak wiesz to napisz po prostu rok zamiast gwiazdorzyc.
Ja nie mam żadnego problemu Przecież swego czasu sporo było pisane tu i tam. Ale jak czytasz tak samo, jak słuchasz dupą muzyki, to już się nie dziwię, że nie masz pojęcia.
Ja nie mam żadnego problemu Przecież swego czasu sporo było pisane tu i tam. Ale jak czytasz tak samo, jak słuchasz dupą muzyki, to już się nie dziwię, że nie masz pojęcia.
No przyznaję, jeśli temat był poruszany w 2004 na forum mHouse gdy miałem 16 lat, a dzisiaj w wieku 34 nie pamiętam o tym, to jest poważny powód do tego, byś tak pierdolił przez parę postów. Gorzej niż na forum elektrody.
łooohhohohoho,,,,, ile dzisiaj dobrości! Mrok. Nawiedzenie. Opętanie! i taaaaaaaaaaakiiiii klimat!
nowe SPECTRUM MORTIS a teraz HAIL CONJURER! ObsraUem kolczugę posampas!
Bdb to jest, z tym że gdyby całość była taka, jak dwie ostatnie płyty, projekt nie zostałby wpuszczony na MA. Bardziej noise/power electronics, jak zwał, tak zwał, niż BM.
Zajebiste!
Można powiedzieć że muzycznie ładnie wypełniają lukę po Katharsis i wczesnym Darkthrone.
Widziałem zapowiedź na NH i od razu przesłuchałem, mocna rzecz i silny vibe Beherit zwłaszcza jeśli chodzi o zwolnienia i wokale ale ma to swoją własna tożsamość. Polecam się zapoznać