nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: nie wiem /nie znam
To jebnij na zachętę jakąś nierówność z poprzednimi płytami, a nie rzucasz nbdb inwektywami!!!! :-))))
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
jak masz za dużo wolnego czasu i znudziły ci się wszystkie płyty które posiadasz, to tak. osobiście nie widzę sensu w słuchaniu takich rzeczyBonecrusher pisze:Deivos - warto się zainteresować?
-
Maria Konopnicka
Bzdura, świetna kapela! Zdecydowanie warto!Heretyk pisze:jak masz za dużo wolnego czasu i znudziły ci się wszystkie płyty które posiadasz, to tak. osobiście nie widzę sensu w słuchaniu takich rzeczyBonecrusher pisze:Deivos - warto się zainteresować?
- Castor
- weteran forumowych bitew
Dlaczego mam kupować trójkę, sporo już dwójka średnio mi podeszła, he?est pisze:Jakie osioły :)Self pisze:TrójkiCastor pisze:nie słyszałem.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Lykantrop
W imię zasad.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
est
Bo jest o wiele lepsza niż dwójka. Możesz też po prostu ściągnąć, posłuchać i potem zadecydować o ewentualnym zakupie :)Castor pisze:Dlaczego mam kupować trójkę, sporo już dwójka średnio mi podeszła, he?
- Castor
Mówisz że lepsza, ok sprawdzę, ściągać nie będę "w imię zasad" ;)
Zasady są po to, by je łamać :)Lykantrop pisze:W imię zasad.
-
byrgh
- zahartowany metalizator
chyba nie sądzisz, że na to nie wpadł... oh, wait...est pisze:Bo jest o wiele lepsza niż dwójka. Możesz też po prostu ściągnąć, posłuchać i potem zadecydować o ewentualnym zakupie :)Castor pisze:Dlaczego mam kupować trójkę, sporo już dwójka średnio mi podeszła, he?
:) a ja byłem przekonany, że po dwójce nic, cisza, tymczasem płycie leci drugi rok, a i kryje się pod buńczucznym tytułem: "Demiurg of the Void"... nonono, świat w miejscu nie stoi. a tak już stricte o Deivos, to płyta, jeśli nie zwodzi mnie pamięć, była całkiem niezła, tu, na stronie, wysoko notowana. techniczny death metal, czy też raczej: death metal łamany na techniczny, brutalny, amerykański, szybkie tempa, jednak kompozycje robiły wrażenie tych przemyślanych. w sumie sprawdzić wolno, choć nie trzeba :)
- megawat
Ten post będę powtarzał wszystkim kumplom od piwa i przy piwie. Będziemy ostro srać i lać w gacie ze śmiechu.Castor pisze:Dlaczego mam kupować trójkę, sporo już dwójka średnio mi podeszła, he?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Block69
- zahartowany metalizator
Debiut warto sprawdzić.Bonecrusher pisze:Deivos - warto się zainteresować?
PENIS METAL
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
kojarzycie Ogdru- Jahad? warto?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Lykantrop
Nieczęsto korzystam z tego tematu, bo wychodzę z założenia, że jak nie znam to sobie posłucham. Ale mam taki problem z Ritual Lair - nigdzie nie mogę znaleźć mpchujków ani nic, a w przypadku takich ultra podziemnych kapel kupowanie w ciemno może zakończyć się srogą wtopą i zgrzytem zębów, więc pytam się grzecznie - zna to ktoś i szczerze poleca czy spierdalać niczym kolega Kraft przed Skautem?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
Znam i szczerze polecam, szczególnie drugie demo "Morbid Ritual of the Insane". Warto dodać do koszyka np. podczas jakiegoś zamówienia w Garazel.
Ogdru-Jahad - zajebiste. Dla fanów Sadomator czy Blodfest mus absolutny. Nic nowatorskiego czy przełomowego, ale wchodzi zajebiście i sprawia dużo radochy.
Ogdru-Jahad - zajebiste. Dla fanów Sadomator czy Blodfest mus absolutny. Nic nowatorskiego czy przełomowego, ale wchodzi zajebiście i sprawia dużo radochy.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Lykantrop
Dziękowa. Właśnie vinyl CDG ma do mnie iść z UTSOGP, więc przy okazji sobie machnę do zestawu z zestawem zielnika i Ride for Revenge.
-
Lurtz
- postuje jak opętany!
"Morbid Ritual of the Insane" dostalem niedawno jako bonus do zamowienia z UTSOGP, ale jeszcze nie zdazylem posluchac.
- Lykantrop
Aha. Mnie już kupili coverem Maryli Rodowicz rozpoczynającym wyżej wzmiankowany materiał. W dodatku w wersji anglojęzycznej. Ambitniaszki.
- Gumiak
Deafheaven. Zna to ktoś?
- Castor
Widzę, że nic nie kumasz, więc Ci wytłumaczę. Po drugim albumie przeszła mi jakakolwiek ochota na dalsze obcowanie z tym zespołem, a o sprawdzeniu co wysmażyli na kolejnej płycie nie chciałem już nawet słyszeć. Może to błąd, ale co zrobić, zniechęciłem się i już.megawat pisze:Ten post będę powtarzał wszystkim kumplom od piwa i przy piwie. Będziemy ostro srać i lać w gacie ze śmiechu.Castor pisze:Dlaczego mam kupować trójkę, sporo już dwójka średnio mi podeszła, he?
A śmiać się możesz, proszę bardzo, bo śmiech to zdrowie, a zdrowia nigdy za wiele :) Podaj mi tylko adres, na który będę mógł Ci wysłać fakturę ;)
-
Hollowman
- w mackach Zła
Terra Tenebrosa - coś? Bo podobno mają supportować Neurosis a nie znam ani nutki ;)
- Skaut
debiut tak, dwójka niekoniecznie:Hollowman pisze:Terra Tenebrosa - coś? Bo podobno mają supportować Neurosis a nie znam ani nutki ;)
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 13&t=10214
Coś tam było! Człowiek!