Ok. Dzięki, sprawdzę :)Riven pisze:Melvins & lustmord - pigs of the Roman Empire - niesamowita płyta
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Maria Konopnicka
Re: nie wiem /nie znam
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Śmiało sprawdzaj Ozma, Bullhead i Houdini
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Houdini, Stoner Witch
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jaki ty masz kompleks malego pitolka - to by tlumaczylo fascynajcje gey metalem, zawsze pasywny ;)Maria Konopnicka pisze: Tak Adrianku! Masz większego fiuta niż ja i Riven razem wzięci. Młotek też masz fajniejszy i pilnik lepszej firmy :)
nadal udajesz niewidomego zeby cycki zobaczyc??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Maria Konopnicka
Ok. Przeczucie mnie nie myliło - zacznę od tych wczesnych płyt :) Dzięki :)
-
black jacket
- zaczyna szaleć
no jak mozna tego nie lubic? ;-)0ms pisze:Houdini, Stoner Witch
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Rammstein ma cokolwiek słuchalnego ze starych nagrań? To co słyszałem z klipów przez lata odrzucało totalnie no ale może...?
Yare Yare Daze
-
DCI Hunt
wszystko do Mutter włącznie, potem nie wiem, ale jak ci nie pasuja numery ze starych teledysków to nie trać czasu.hcpig pisze:Rammstein ma cokolwiek słuchalnego ze starych nagrań? To co słyszałem z klipów przez lata odrzucało totalnie no ale może...?
-
Maria Konopnicka
Dla mnie nie. Teledysk mają jeden fajny :hcpig pisze:Rammstein ma cokolwiek słuchalnego ze starych nagrań? To co słyszałem z klipów przez lata odrzucało totalnie no ale może...?
http://patrz.pl/filmy/rammstein-pussy-18
- Adrian696
- zahartowany metalizator
stary Rammstein - masa OK
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
DCI Hunt
tak, kwadratowy ramsztajn masa ok, jak im się zachciało bardziej rockowe piosenki robić to już gorzej.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pojedyncze kawalki. W sumie chyba daloby sie nawet z tego dlugograja zlozyc. Pozniejsze asluchalnehcpig pisze:Rammstein ma cokolwiek słuchalnego ze starych nagrań? To co słyszałem z klipów przez lata odrzucało totalnie no ale może...?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
znam moze z 3 ich utwory.....
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Potem tez jak najbardziej. Ogolnie durne pytanie:DCI Hunt pisze:wszystko do Mutter włącznie, potem nie wiem, ale jak ci nie pasuja numery ze starych teledysków to nie trać czasu.hcpig pisze:Rammstein ma cokolwiek słuchalnego ze starych nagrań? To co słyszałem z klipów przez lata odrzucało totalnie no ale może...?
Ej ziom warto ruchac murzynki?
Nie, ja raz ruchalem i bylo slabo.
Aha dzieki, to ja sobie pojde zwale konia w domu, Naomi spierdalaj.
woodpecker from space
- Triceratops
Ojtam ojtam, ja np ten kawalek lubie bardziej niz niejeden z 3 pierwszych plyt a jest z plyty z odrzutami. Tylko ci nazisci robio taki klimatex. BEEEEENZIIIIN!0ms pisze:Pojedyncze kawalki. W sumie chyba daloby sie nawet z tego dlugograja zlozyc. Pozniejsze asluchalnehcpig pisze:Rammstein ma cokolwiek słuchalnego ze starych nagrań? To co słyszałem z klipów przez lata odrzucało totalnie no ale może...?
woodpecker from space
- hcpig
Jest coś takiego co się nazywa wstępna selekcja.Triceratops pisze: Potem tez jak najbardziej. Ogolnie durne pytanie:
Ej ziom warto ruchac murzynki?
Nie, ja raz ruchalem i bylo slabo.
Aha dzieki, to ja sobie pojde zwale konia w domu, Naomi spierdalaj.
Yare Yare Daze
- Triceratops
No niby tak, ale jezeli cie te pare teledyskow nie przekonalo to czego oczekujesz, ze te mniej znane kawalki to atawistyczny black metal albo industrialny noise? Rammstein jest jedny/ z wzorcowych przykladow konsekwencji tworczej. Albo sie lubi albo nie, jak acdc czy iron maiden, ktora plyte nie wiezmiesz to wiesz czego sie spodziewac, a roznice to kwestia niuansow.
woodpecker from space
- hcpig
A skąd mam wiedzieć skoro nie słyszałem? Już się tak przejechałem na O.N.A, single z TV gówno do kwardratu dla gawiedzi z dyskotek a niektóre całe płytki np. 'Mrok' bardzo ok.
Yare Yare Daze
- Triceratops
i co zrobiles wtedy, zalamales sie i dostales depresji? :D
Prosze cie jester kurwa, tyle gowna rocznie przerabiasz, ze paredziesiat minut na dyskografie rammstein wielkiej roznicy ci nie zrobi
Prosze cie jester kurwa, tyle gowna rocznie przerabiasz, ze paredziesiat minut na dyskografie rammstein wielkiej roznicy ci nie zrobi
woodpecker from space