W poprzednim roku tak się trafiło, że byłem na dwóch weselach i ni razu nie poleciało nic Czerwonych Gitar, co mnie przyprawiło o nie lada podły nastrój. W latach 90 nie było parady bez "Nie zadzieraj nosa" czy "Płoną góry, płoną lasy", a teraz młode pokolenie dominuje i ichni repertuar. Inna sprawa, że żadna banda trubadurów weselnych nie ma w składzie kogoś takiego jak Seweryn ze swoim aksamitnym głosem.[V] pisze:na weselach czerwone gitary sprawdzają sie znakomicie.jest błogo,radośnie i pijacko.
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: nie wiem /nie znam
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Bitelsi prędzej lecą. I Elwis.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Lykantrop
I to zazwyczaj te najbardziej żenujące kawałki z repertuaru w/w tuzów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
[V]
hah,jakbym sam to napisał.Nie dalej jak kilka tygodni temu bawiłem sie na weselichu i było kilka szlagierów Czerwonych gitar.Zabawa jak ta lala.Mam duży sentiment generalnie,ojciec tego słuchał z matką jak jo sie jeszcze bawił blaszanym autobusem.KULT.Lykantrop pisze:W poprzednim roku tak się trafiło, że byłem na dwóch weselach i ni razu nie poleciało nic Czerwonych Gitar, co mnie przyprawiło o nie lada podły nastrój. W latach 90 nie było parady bez "Nie zadzieraj nosa" czy "Płoną góry, płoną lasy", a teraz młode pokolenie dominuje i ichni repertuar. Inna sprawa, że żadna banda trubadurów weselnych nie ma w składzie kogoś takiego jak Seweryn ze swoim aksamitnym głosem.[V] pisze:na weselach czerwone gitary sprawdzają sie znakomicie.jest błogo,radośnie i pijacko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Moj gust jest moj i przykro mi patrzec jak niektorzy maja nieswoj a czyjs :) To doprawadza wlasnie do takich dysonanow jak ten powyzej :)Drone pisze:Triceps, może gdybyś przestał się słuchać swojego gustu, to zamiast włoskiego symfo-rocka przepasanego apaszką i z bukiecikiem fiołków w tyłku, zacząłbyś słuchać porządnej męskiej muzyki, np. ostatniej płyty SODOM :)
Ostatni Sodom to zanadto melodyjne, dosc nudne i mocno wtorne gowno a wloski symfo rock to jest spora i ciekawa dziedzina w ktorej trafiaja sie i gowna i perly jak to w zyciu bywa. Na pewno wole wloski prog od ostatniego Sodom. Meskie klimaty mnie nie kreca, wole damskie, ale jezeli ty wolisz meskie to nie potepiam :)
woodpecker from space
- hcpig
Przecież jedno i drugie to w sumie to samo :)Triceratops pisze: Nie lepiej sie w ogole zastanowic czy sie lubi marszowe granie o posmaku industrialno metalowym zamiast glupio rozkminiac na 20 sposobow czy twoje wlasne uprzedzenia maja sluszna podstawe?
Yare Yare Daze
- Skaut
Akurat to ostatnie SODOM jest sofciarskie i mało męskie ;] Tak zachwalaliście tę płytę tutaj, że spodziewałem się płyty na miarę "Agent Orange" albo co najmniej "Persecution Mania", a dostałem płytę radosną, co prawda energetyczną, ale prosto z jakiejś remizy. Takie tam weselne granie do kotelta im troszkę wyszło ;] "In War and Pieces" dużo lepsze.Drone pisze:Triceps, może gdybyś przestał się słuchać swojego gustu, to zamiast włoskiego symfo-rocka przepasanego apaszką i z bukiecikiem fiołków w tyłku, zacząłbyś słuchać porządnej męskiej muzyki, np. ostatniej płyty SODOM :)
Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
Re:
O to to, nawet te okladki maja konsystencje rzadkiego gowna. Nowy Sodom to jest ciezar i motoryka pokroju Rage tak z okolic Trapped! Ni to power ni to thrash ale melodyjkowo jest mocno.Skaut pisze:Akurat to ostatnie SODOM jest sofciarskie i mało męskie ;] Tak zachwalaliście tę płytę tutaj, że spodziewałem się płyty na miarę "Agent Orange" albo co najmniej "Persecution Mania", a dostałem płytę radosną, co prawda energetyczną, ale prosto z jakiejś remizy. Takie tam weselne granie do kotelta im troszkę wyszło ;] "In War and Pieces" dużo lepsze.Drone pisze:Triceps, może gdybyś przestał się słuchać swojego gustu, to zamiast włoskiego symfo-rocka przepasanego apaszką i z bukiecikiem fiołków w tyłku, zacząłbyś słuchać porządnej męskiej muzyki, np. ostatniej płyty SODOM :)
woodpecker from space
-
[V]
na Code Red czy M-16 mieli jeszcze przebłyski,później to już jeden chuj...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Maria Konopnicka
nie znasz się...[V] pisze:na Code Red czy M-16 mieli jeszcze przebłyski,później to już jeden chuj...
-
[V]
jakbyś odfoliował te nowsze płyty to byś wiedział,że mam racje.
- Drone
Stary troll dał się zrobić na szaro skromnemu doktorowi :)Triceratops pisze:Moj gust jest moj i przykro mi patrzec jak niektorzy maja nieswoj a czyjs :) To doprawadza wlasnie do takich dysonanow jak ten powyzej :)Drone pisze:Triceps, może gdybyś przestał się słuchać swojego gustu, to zamiast włoskiego symfo-rocka przepasanego apaszką i z bukiecikiem fiołków w tyłku, zacząłbyś słuchać porządnej męskiej muzyki, np. ostatniej płyty SODOM :)
Ostatni Sodom to zanadto melodyjne, dosc nudne i mocno wtorne gowno a wloski symfo rock to jest spora i ciekawa dziedzina w ktorej trafiaja sie i gowna i perly jak to w zyciu bywa. Na pewno wole wloski prog od ostatniego Sodom. Meskie klimaty mnie nie kreca, wole damskie, ale jezeli ty wolisz meskie to nie potepiam :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a skad Ty masz pewnosc ze stare odfoliował?? Ministry - Psalm 69 wyszła w 92 roku i nadal ma zafoliowane[V] pisze:jakbyś odfoliował te nowsze płyty to byś wiedział,że mam racje.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Maria Konopnicka
jak ktoś naprawdę rozumie Sodom to nie musi go słuchać by wiedzieć, że jest doskonały :) Jeszcze tego by brakowało, żebym niszczył płyty odfoliowując je... nie jestem idiotą :)[V] pisze:jakbyś odfoliował te nowsze płyty to byś wiedział,że mam racje.
Psalm 69 ma dopiero 21 lat, nie mam co się śpieszyć - Ty powoli dobijasz 40. a jeszcze swojego mózgu nie odfoliowałeś :)Adrian696 pisze: a skad Ty masz pewnosc ze stare odfoliował?? Ministry - Psalm 69 wyszła w 92 roku i nadal ma zafoliowane
- Adrian696
jak na poloniste, dziennikarza i pisarza to riposty masz na poziomie gazetki sciennej w poprawczaku :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Maria Konopnicka
Riposty mam mniej więcej na Twoim poziomie. Przecież nie będę pisał rzeczy, których wiadomo, że nie zrozumiesz :)Adrian696 pisze:jak na poloniste, dziennikarza i pisarza to riposty masz na poziomie gazetki sciennej w poprawczaku :)
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
ja to przynajmniej rozumiem, ze jak sie na czyms nie znam, to sie nie odzywam - ty za to na niczym sie nie znasz a wszedzie ciebie pełno :) poza Ministry to jeszcze odsluchaj te solowe płyty Zakka o ktorych pisałes, a ktorych nawet on nie zna :)Maria Konopnicka pisze:Riposty mam mniej więcej na Twoim poziomie. Przecież nie będę pisał rzeczy, których wiadomo, że nie zrozumiesz :)Adrian696 pisze:jak na poloniste, dziennikarza i pisarza to riposty masz na poziomie gazetki sciennej w poprawczaku :)
-
Maria Konopnicka
A poza tym to co u Ciebie słychać? Synek zdrowy? Urlop zaplanowany? Też macie taką ładną pogodę? :)Adrian696 pisze: ja to przynajmniej rozumiem, ze jak sie na czyms nie znam, to sie nie odzywam - ty za to na niczym sie nie znasz a wszedzie ciebie pełno :) poza Ministry to jeszcze odsluchaj te solowe płyty Zakka o ktorych pisałes, a ktorych nawet on nie zna :)
- Adrian696
A poza tym to co u Ciebie słychać? Synek zdrowy? Urlop zaplanowany? Też macie taką ładną pogodę? :)[/quote]Maria Konopnicka pisze:ja to przynajmniej rozumiem, ze jak sie na czyms nie znam, to sie nie odzywam - ty za to na niczym sie nie znasz a wszedzie ciebie pełno :) poza Ministry to jeszcze odsluchaj te solowe płyty Zakka o ktorych pisałes, a ktorych nawet on nie zna :)Adrian696 pisze: Riposty mam mniej więcej na Twoim poziomie. Przecież nie będę pisał rzeczy, których wiadomo, że nie zrozumiesz :)
dziekuje spoko - naucz sie jeszcze cytowac :) moze niech smartfonik ci da darmowych lekcji
ale szybko poprawiasz :)