nie wiem /nie znam

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: nie wiem /nie znam

08-07-2013, 22:05

[V] pisze:na weselach czerwone gitary sprawdzają sie znakomicie.jest błogo,radośnie i pijacko.
W poprzednim roku tak się trafiło, że byłem na dwóch weselach i ni razu nie poleciało nic Czerwonych Gitar, co mnie przyprawiło o nie lada podły nastrój. W latach 90 nie było parady bez "Nie zadzieraj nosa" czy "Płoną góry, płoną lasy", a teraz młode pokolenie dominuje i ichni repertuar. Inna sprawa, że żadna banda trubadurów weselnych nie ma w składzie kogoś takiego jak Seweryn ze swoim aksamitnym głosem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

08-07-2013, 22:07

Bitelsi prędzej lecą. I Elwis.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Awatar użytkownika
Lykantrop

08-07-2013, 22:08

I to zazwyczaj te najbardziej żenujące kawałki z repertuaru w/w tuzów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
[V]

08-07-2013, 22:10

Lykantrop pisze:
[V] pisze:na weselach czerwone gitary sprawdzają sie znakomicie.jest błogo,radośnie i pijacko.
W poprzednim roku tak się trafiło, że byłem na dwóch weselach i ni razu nie poleciało nic Czerwonych Gitar, co mnie przyprawiło o nie lada podły nastrój. W latach 90 nie było parady bez "Nie zadzieraj nosa" czy "Płoną góry, płoną lasy", a teraz młode pokolenie dominuje i ichni repertuar. Inna sprawa, że żadna banda trubadurów weselnych nie ma w składzie kogoś takiego jak Seweryn ze swoim aksamitnym głosem.
hah,jakbym sam to napisał.Nie dalej jak kilka tygodni temu bawiłem sie na weselichu i było kilka szlagierów Czerwonych gitar.Zabawa jak ta lala.Mam duży sentiment generalnie,ojciec tego słuchał z matką jak jo sie jeszcze bawił blaszanym autobusem.KULT.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-07-2013, 22:10

Drone pisze:Triceps, może gdybyś przestał się słuchać swojego gustu, to zamiast włoskiego symfo-rocka przepasanego apaszką i z bukiecikiem fiołków w tyłku, zacząłbyś słuchać porządnej męskiej muzyki, np. ostatniej płyty SODOM :)
Moj gust jest moj i przykro mi patrzec jak niektorzy maja nieswoj a czyjs :) To doprawadza wlasnie do takich dysonanow jak ten powyzej :)

Ostatni Sodom to zanadto melodyjne, dosc nudne i mocno wtorne gowno a wloski symfo rock to jest spora i ciekawa dziedzina w ktorej trafiaja sie i gowna i perly jak to w zyciu bywa. Na pewno wole wloski prog od ostatniego Sodom. Meskie klimaty mnie nie kreca, wole damskie, ale jezeli ty wolisz meskie to nie potepiam :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

08-07-2013, 22:11

Triceratops pisze: Nie lepiej sie w ogole zastanowic czy sie lubi marszowe granie o posmaku industrialno metalowym zamiast glupio rozkminiac na 20 sposobow czy twoje wlasne uprzedzenia maja sluszna podstawe?
Przecież jedno i drugie to w sumie to samo :)
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Skaut

08-07-2013, 22:14

Drone pisze:Triceps, może gdybyś przestał się słuchać swojego gustu, to zamiast włoskiego symfo-rocka przepasanego apaszką i z bukiecikiem fiołków w tyłku, zacząłbyś słuchać porządnej męskiej muzyki, np. ostatniej płyty SODOM :)
Akurat to ostatnie SODOM jest sofciarskie i mało męskie ;] Tak zachwalaliście tę płytę tutaj, że spodziewałem się płyty na miarę "Agent Orange" albo co najmniej "Persecution Mania", a dostałem płytę radosną, co prawda energetyczną, ale prosto z jakiejś remizy. Takie tam weselne granie do kotelta im troszkę wyszło ;] "In War and Pieces" dużo lepsze.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops

Re:

08-07-2013, 22:16

Skaut pisze:
Akurat to ostatnie SODOM jest sofciarskie i mało męskie ;] Tak zachwalaliście tę płytę tutaj, że spodziewałem się płyty na miarę "Agent Orange" albo co najmniej "Persecution Mania", a dostałem płytę radosną, co prawda energetyczną, ale prosto z jakiejś remizy. Takie tam weselne granie do kotelta im troszkę wyszło ;] "In War and Pieces" dużo lepsze.
O to to, nawet te okladki maja konsystencje rzadkiego gowna. Nowy Sodom to jest ciezar i motoryka pokroju Rage tak z okolic Trapped! Ni to power ni to thrash ale melodyjkowo jest mocno.
woodpecker from space
[V]

08-07-2013, 22:18

na Code Red czy M-16 mieli jeszcze przebłyski,później to już jeden chuj...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Maria Konopnicka

08-07-2013, 22:36

[V] pisze:na Code Red czy M-16 mieli jeszcze przebłyski,później to już jeden chuj...
nie znasz się...
[V]

08-07-2013, 23:08

jakbyś odfoliował te nowsze płyty to byś wiedział,że mam racje.
Awatar użytkownika
Drone

09-07-2013, 08:41

Triceratops pisze:
Moj gust jest moj i przykro mi patrzec jak niektorzy maja nieswoj a czyjs :) To doprawadza wlasnie do takich dysonanow jak ten powyzej :)

Ostatni Sodom to zanadto melodyjne, dosc nudne i mocno wtorne gowno a wloski symfo rock to jest spora i ciekawa dziedzina w ktorej trafiaja sie i gowna i perly jak to w zyciu bywa. Na pewno wole wloski prog od ostatniego Sodom. Meskie klimaty mnie nie kreca, wole damskie, ale jezeli ty wolisz meskie to nie potepiam :)
Stary troll dał się zrobić na szaro skromnemu doktorowi :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 08:43

[V] pisze:jakbyś odfoliował te nowsze płyty to byś wiedział,że mam racje.
a skad Ty masz pewnosc ze stare odfoliował?? Ministry - Psalm 69 wyszła w 92 roku i nadal ma zafoliowane
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria Konopnicka

09-07-2013, 12:20

[V] pisze:jakbyś odfoliował te nowsze płyty to byś wiedział,że mam racje.
jak ktoś naprawdę rozumie Sodom to nie musi go słuchać by wiedzieć, że jest doskonały :) Jeszcze tego by brakowało, żebym niszczył płyty odfoliowując je... nie jestem idiotą :)
Adrian696 pisze: a skad Ty masz pewnosc ze stare odfoliował?? Ministry - Psalm 69 wyszła w 92 roku i nadal ma zafoliowane
Psalm 69 ma dopiero 21 lat, nie mam co się śpieszyć - Ty powoli dobijasz 40. a jeszcze swojego mózgu nie odfoliowałeś :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 12:40

jak na poloniste, dziennikarza i pisarza to riposty masz na poziomie gazetki sciennej w poprawczaku :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria Konopnicka

09-07-2013, 12:41

Adrian696 pisze:jak na poloniste, dziennikarza i pisarza to riposty masz na poziomie gazetki sciennej w poprawczaku :)
Riposty mam mniej więcej na Twoim poziomie. Przecież nie będę pisał rzeczy, których wiadomo, że nie zrozumiesz :)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-07-2013, 12:43

;D

więcej
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 13:04

Maria Konopnicka pisze:
Adrian696 pisze:jak na poloniste, dziennikarza i pisarza to riposty masz na poziomie gazetki sciennej w poprawczaku :)
Riposty mam mniej więcej na Twoim poziomie. Przecież nie będę pisał rzeczy, których wiadomo, że nie zrozumiesz :)
ja to przynajmniej rozumiem, ze jak sie na czyms nie znam, to sie nie odzywam - ty za to na niczym sie nie znasz a wszedzie ciebie pełno :) poza Ministry to jeszcze odsluchaj te solowe płyty Zakka o ktorych pisałes, a ktorych nawet on nie zna :)
Maria Konopnicka

09-07-2013, 13:12

Adrian696 pisze: ja to przynajmniej rozumiem, ze jak sie na czyms nie znam, to sie nie odzywam - ty za to na niczym sie nie znasz a wszedzie ciebie pełno :) poza Ministry to jeszcze odsluchaj te solowe płyty Zakka o ktorych pisałes, a ktorych nawet on nie zna :)
A poza tym to co u Ciebie słychać? Synek zdrowy? Urlop zaplanowany? Też macie taką ładną pogodę? :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 13:13

Maria Konopnicka pisze:
Adrian696 pisze: Riposty mam mniej więcej na Twoim poziomie. Przecież nie będę pisał rzeczy, których wiadomo, że nie zrozumiesz :)
ja to przynajmniej rozumiem, ze jak sie na czyms nie znam, to sie nie odzywam - ty za to na niczym sie nie znasz a wszedzie ciebie pełno :) poza Ministry to jeszcze odsluchaj te solowe płyty Zakka o ktorych pisałes, a ktorych nawet on nie zna :)
A poza tym to co u Ciebie słychać? Synek zdrowy? Urlop zaplanowany? Też macie taką ładną pogodę? :)[/quote]
dziekuje spoko - naucz sie jeszcze cytowac :) moze niech smartfonik ci da darmowych lekcji

ale szybko poprawiasz :)
ODPOWIEDZ