nie wiem /nie znam

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: nie wiem /nie znam

09-07-2013, 13:17

ROTFL :D NAUCZ SIE CYTOWAC HURRR DUURRRRR

no jak tu nie byc "pryszczatym prawiczkiem adwokatem marii", jak tu takie zloto leci :D [/skłot]

Obrazek

zajebista obelga, swoja droga :D[/naucz sie cytowac bo kruwa literowki??[/][/fsd]
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 13:22

przygłupie - przeciez ja zacytowałem calosc tego co on zacytował i tak to wygladało :) a ze poprawił - to wynikało z mojego posta nawet :)
a ty widze to chyab w tej Szkocji zwiedzasz okolice na samrtfoniku w wiacie pksu :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

09-07-2013, 13:24

Jest dokladnie tak jak piszesz.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 14:22

Kamilku, w ciagu ostatnich kilku dni - kilkanascie razy podkreslales, ze koniec pisania ze mna, pisania o mnie, do mnie...a biegasz po tematch i zawracasz dupe :) dzis znow - ja pisze cos do Vultura a ty skaczesz jak małpka
jestes gejem czy o co chodzi?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Maria Konopnicka

09-07-2013, 14:36

Adrian696 pisze:Kamilku, w ciagu ostatnich kilku dni - kilkanascie razy podkreslales, ze koniec pisania ze mna, pisania o mnie, do mnie...a biegasz po tematch i zawracasz dupe :)
Przecież to Ty w co trzecim poście piszesz albo o mnie, a albo do mnie. Ja łaskawie co piątą Twoją pokraczną wypowiedź premiuję jaką życzliwą uwagą :)
Adrian696 pisze: dzis znow - ja pisze cos do Vultura
Nie coś, tylko o mnie piszesz :) Mam wrażenie, że jakby mnie na forum zabrakło to liczba Twoich postów zmniejszyłaby się o 80 proc. A to by była strata, bo pozostałe 20 proc. nic nie wnosi, a z tego 80 proc. jest niezła beka :)
Adrian696 pisze: jestes gejem czy o co chodzi?
...chciałbyś :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

09-07-2013, 14:40

o LOL... jakim cudem skonczyles przedszkole to nie wiem :)
Maria Konopnicka

09-07-2013, 14:43

Adrian696 pisze:o LOL... jakim cudem skonczyles przedszkole to nie wiem :)
...i nigdy się nie dowiesz, bo nie uda Ci się go skończyć :)
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

11-07-2013, 21:12

Dałem jeszcze szansę 'Sehnsucht' i ta w sumie daje radę, tak jak na jedynce jest jeden numer z przesterowaną gitarą która szumi wypełniając tło na modłę kapel black/ambient, ale to małe epizody. Reszta riffów to sztampowa nędza (może jeszcze kilka w stylu Sonic Mayhem), parę bitów jest okej natomiast jak mnie wkurwia ten śmieszny język jakim staje się niemiecki w wokalach stylizowanych na twarde, w Einsturzende Neubauten albo Das Ich nie ma z tym problemu ba, tam pasuje on idealnie natomiast tutaj ma to niby zabrzmieć srogo, a te wszystkie 'miś dyś zyś' psują efekt i brzmią tak jak wyglądałby Pudzian w stroju baletowym. Są dwa bonusy, remixy po angielsku ze śmiesznym akcentem (takim jak w Laibach) co wychodzi o niebo lepiej! A jakby to fajne wyszło po szwedzku albo norwesku bez tych żałosnych szkopskich 'yśów'...
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Lykantrop

11-07-2013, 21:15

Jeśli się zna na wylot Laibach to Rammstein do szczęścia jest już niepotrzebny. Choć j/w, uważam że na "Sehnsucht" czy "Rosenrot" jest parę niezłych kawałków, ale... wchodzą uchem i zaraz potem wylatują dupą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

Re: Odp: nie wiem /nie znam

22-07-2013, 00:40

Damageplan, warto? To taka Pantera tyle że bez Anselmo, czy zupełnie inne granie?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

22-07-2013, 11:08

Szukam black metalu w stylu pierwszych trzech płyt 1349. Byłbym wdzięczny za podpowiedzi.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Skaut

22-07-2013, 11:26

Alsvartr pisze:Szukam black metalu w stylu pierwszych trzech płyt 1349. Byłbym wdzięczny za podpowiedzi.
Tsjuder, Dark Funeral, wzesny Immortal, Setherial, Gorgoroth itakdalej
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

Re:

22-07-2013, 11:36

Skaut pisze:
Alsvartr pisze:Szukam black metalu w stylu pierwszych trzech płyt 1349. Byłbym wdzięczny za podpowiedzi.
Tsjuder,Dark Funeral, wzesny Immortal, Setherial, Gorgoroth itakdalej
No właśnie to nie jest takie oczywiste. Żaden z tych zespołów nie ma tego "czegoś" co udało sie uchwycić na "Liberation" albo "Beyond the Apocalypse". Nie mówiąc już o tym, że taki Tsjuder np. to w ogóle nie ta liga.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
gelO
zahartowany metalizator

Re: Odp: nie wiem /nie znam

22-07-2013, 11:38

Headcrab pisze:Damageplan, warto? To taka Pantera tyle że bez Anselmo, czy zupełnie inne granie?
Raczej inne granie - takie ugłaskane. Może ze dwa, trzy kawałki daja radę, a reszta to nuda.
Awatar użytkownika
Triceratops

22-07-2013, 22:18

hcpig pisze:Dałem jeszcze szansę 'Sehnsucht' i ta w sumie daje radę, tak jak na jedynce jest jeden numer z przesterowaną gitarą która szumi wypełniając tło na modłę kapel black/ambient, ale to małe epizody. Reszta riffów to sztampowa nędza (może jeszcze kilka w stylu Sonic Mayhem), parę bitów jest okej natomiast jak mnie wkurwia ten śmieszny język jakim staje się niemiecki w wokalach stylizowanych na twarde, w Einsturzende Neubauten albo Das Ich nie ma z tym problemu ba, tam pasuje on idealnie natomiast tutaj ma to niby zabrzmieć srogo, a te wszystkie 'miś dyś zyś' psują efekt i brzmią tak jak wyglądałby Pudzian w stroju baletowym. Są dwa bonusy, remixy po angielsku ze śmiesznym akcentem (takim jak w Laibach) co wychodzi o niebo lepiej! A jakby to fajne wyszło po szwedzku albo norwesku bez tych żałosnych szkopskich 'yśów'...
kurwa jak ja sie ciesze, ze po prostu slucham muzyki, albo mi sie podoba albo nie i nie kombinuje z zadnymi klapkami basenowymi, kijami w dupie, arkuszami w excelu i bazami danych w czasie i kontekscie a do tego uwielbiam jesc lyzka smalec ze skwarkami i zagryzac kiszonym ogorem :)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
hcpig

22-07-2013, 22:20

Takie słuchanie muzyki dla samego słuchanie nie przekonuje mnie, powiem więcej trąci wręcz dyskomaństwem :)
Ostatnio zmieniony 22-07-2013, 22:21 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Triceratops

22-07-2013, 22:21

O kurwa, widze, ze sprawy zaszly juz za daleko i to nie przelewki. Dyskomanstwo to sluchanie discmena czy co?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Skaut

22-07-2013, 22:25

Triceratops pisze:
hcpig pisze:Dałem jeszcze szansę 'Sehnsucht' i ta w sumie daje radę, tak jak na jedynce jest jeden numer z przesterowaną gitarą która szumi wypełniając tło na modłę kapel black/ambient, ale to małe epizody. Reszta riffów to sztampowa nędza (może jeszcze kilka w stylu Sonic Mayhem), parę bitów jest okej natomiast jak mnie wkurwia ten śmieszny język jakim staje się niemiecki w wokalach stylizowanych na twarde, w Einsturzende Neubauten albo Das Ich nie ma z tym problemu ba, tam pasuje on idealnie natomiast tutaj ma to niby zabrzmieć srogo, a te wszystkie 'miś dyś zyś' psują efekt i brzmią tak jak wyglądałby Pudzian w stroju baletowym. Są dwa bonusy, remixy po angielsku ze śmiesznym akcentem (takim jak w Laibach) co wychodzi o niebo lepiej! A jakby to fajne wyszło po szwedzku albo norwesku bez tych żałosnych szkopskich 'yśów'...
kurwa jak ja sie ciesze, ze po prostu slucham muzyki, albo mi sie podoba albo nie i nie kombinuje z zadnymi klapkami basenowymi, kijami w dupie, arkuszami w excelu i bazami danych w czasie i kontekscie a do tego uwielbiam jesc lyzka smalec ze skwarkami i zagryzac kiszonym ogorem :)
o proszę, jednak znasz się na sztuce lepiej niż hcpig :D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
hcpig

22-07-2013, 22:27

Triceratops pisze: Dyskomanstwo to sluchanie discmena czy co?
To stan umysłu, zaczep jakiegoś randomowego wieśka na ulicy on też nie pogada o muzyce bo jak można, to tylko muzyka, muzyka jest żeby słuchać i bawić się a nie prowadzić dysputy czy rozwijać się przez nią. W ogóle zajmowanie się jakimiś kapelami, poznawanie biografii itp. jest infantylne i niedojrzałe co powie Ci każda niunia w pracy, warzywniaku, na poczcie po czym powróci do Białego Misia, Dody, Rihanny i innego gówna.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ