ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: ZINES
ostatnie 4 numery NNCH mozna kupic u Twórcy, wiec nie bedziemy mu tu chleba zabierac
R'lyehy tez sa chyba dostepne u Adriana
R'lyehy tez sa chyba dostepne u Adriana
-
- zaczyna szaleć
otóż to! A Ritual Murder i Radogost88 też istnieją nadal, a tu ktoś się zastanawia nad ich wrzucaniem do netu...
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Poziom porównywalny z legendarnym Antychryst zineRadogost88

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Pozwolę sobie zaprzeczyćLykantrop pisze:I już nie wyjdzie. Skrajna przeciętnizna, zachwycać tym się mogą jedynie mało wykształcone, nastoletnie umysły adeptów mietalu. Takich "kombatantów" to po podziemiu wałęsa się od groma.

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No dobrze.. to w takim razie za weteranów należy uznać tylko KAT, Turbo, TSA, Vader już niedługo, bo tych co powracali z czeluści nieistnienia to chyba nie. Niefortunne słowo, ale żeby się tak przyczepić. Zapomniałem o Trauma... dawajcie swoich weteranów i kombatantów. Wyślemy listę "małemu" do belwederu - niech odznacza!Lykantrop pisze:I już nie wyjdzie. Skrajna przeciętnizna, zachwycać tym się mogą jedynie mało wykształcone, nastoletnie umysły adeptów mietalu. Takich "kombatantów" to po podziemiu wałęsa się od groma.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- H-K44
O kurwa. Jaki kontrast.Wishman pisze: Pozwolę sobie zaprzeczyćMnie się podoba, a jestem i wykrztałcony i dość wiekowy. Umysl takoż mam sprawny.

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- zaczyna szaleć
quote="Lykantrop"]
[/quote]
a to ciekawe, bo ja niedawno na allegro widziałem jakiś nowszy numer i tam były wywiady m.in. z : Manticore, Goatpenis, Spear of Longinus, Bustum, War, Kruk /Blrs/, a żadnego artykułu o dębach...ale ja tam się nie znam na poziomach
Poziom porównywalny z legendarnym Antychryst zineRadogost88

a to ciekawe, bo ja niedawno na allegro widziałem jakiś nowszy numer i tam były wywiady m.in. z : Manticore, Goatpenis, Spear of Longinus, Bustum, War, Kruk /Blrs/, a żadnego artykułu o dębach...ale ja tam się nie znam na poziomach
- H-K44
Domyślam się, ale wyszło bardzo zabawnie.Wishman pisze:Aaaaj tam, zwykła literuffkaH-K44 pisze:O kurwa. Jaki kontrast.Wishman pisze: Pozwolę sobie zaprzeczyćMnie się podoba, a jestem i wykrztałcony i dość wiekowy. Umysl takoż mam sprawny.

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Lykantrop
Czytałem nr 1 i stwierdzam fakt. Kupa przeokrutna, kolejna filogermańska przybudówka. No... chyba, że to nadal działa i redaktor prowadzący zrezygnował z wcześniej obranej formy. Lista kapel w/w robi jakieś nadzieje, chociaż Bustum po reaktywacji to, z całym szacunkiem do nich, miętkie jest... albo ja już stetryczały się robię i wymagam morza od górala.

A właśnie dzisiaj wpadł mi w łapy ostatni Hellgate i zastanawiam się teraz czy go otwierać, skoro czekają tam na mnie pochwalne peany na cześć Ethelyn, hehe. Dla mnie to po prostu skrajna przeciętnizna. Takie nijakie, mdłe, poprawne aż do bólu i schematyczne. Tacy byli jak zaczynali i tacy są teraz (chociaż o tym co "teraz" stwierdzam na podstawie kawałków z myspace). Nie jest to oczywiście jakieś totalne gówno, ale takich i podobnych mamy morze na całym globie. A życie krótkie jest i trzeba poprzez selekcję wybierać to co wykwintne, a nie zapychającePozwolę sobie zaprzeczyćMnie się podoba, a jestem i wykrztałcony i dość wiekowy. Umysl takoż mam sprawny. Nawet ładną recenzję im walnąłem w ostatnim Hellgate
![]()

manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Zwierz się w temacie "Kto pije browara?" ile dzisiaj pęka i będzie wszystko jasneJakieś luki erudycyjne, albo co?![]()

- Duvelor
Otwórz, otwórz nowego ziniakaLykantrop pisze:A właśnie dzisiaj wpadł mi w łapy ostatni Hellgate i zastanawiam się teraz czy go otwierać, skoro czekają tam na mnie pochwalne peany na cześć Ethelyn, hehe. Dla mnie to po prostu skrajna przeciętnizna. Takie nijakie, mdłe, poprawne aż do bólu i schematyczne. Tacy byli jak zaczynali i tacy są teraz (chociaż o tym co "teraz" stwierdzam na podstawie kawałków z myspace). Nie jest to oczywiście jakieś totalne gówno, ale takich i podobnych mamy morze na całym globie. A życie krótkie jest i trzeba poprzez selekcję wybierać to co wykwintne, a nie zapychające

Mnie ich muza sie podoba, chociaż masz rację, nie jest to szczególnie oryginalne. Ale na naszej scenie tylko oni i Profundis miło mi sie kojarzą ze szwedzkim łojeniem a'la Dissection, Sacramentum, itp. Choć ostatnia z wymienionych też jakoś najlepsza nie jest

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
a to nie przypadkiem twój zine?snake plissken pisze:a to ciekawe, bo ja niedawno na allegro widziałem jakiś nowszy numer i tam były wywiady m.in. z : Manticore, Goatpenis, Spear of Longinus, Bustum, War, Kruk /Blrs/, a żadnego artykułu o dębach...ale ja tam się nie znam na poziomachLykantrop pisze:Poziom porównywalny z legendarnym Antychryst zineRadogost88

BTW, R88 był dużo fajniejszy niż Antychryst. W Antychryście były jakieś ciulstwa o liściach, a R88 był taki bardziej metalowy i diabelski. Różne wspominki o starych kapelach itd, bardzo mi się to podobało, choć nie widziałem żadnego numeru od chyba 10 lat

- Lykantrop
Mamy lepsze kopie Dissection, niekoniecznie z PolskiOtwórz, otwórz nowego ziniakaZnajdziesz tam więcej ciosów
Mnie ich muza sie podoba, chociaż masz rację, nie jest to szczególnie oryginalne. Ale na naszej scenie tylko oni i Profundis miło mi sie kojarzą ze szwedzkim łojeniem a'la Dissection, Sacramentum, itp. Choć ostatnia z wymienionych też jakoś najlepsza nie jest![]()

Nie chcę uprawiać włazidupstwa, ale to Wishmaster już mi bardziej pasuje do miana tej "bardziej udanej" kopii Dissection. Chociaż i tutaj nie tylko Szwecję słychać...

Hellgate już w połowie przeczytany. Dałem o tym znać w stosownym temacie.
-
- zaczyna szaleć
a czemu niby mój??? Nie, widziałem na allegro, że niedawno koleś z W-wy sprzedawał stare numery /także inne o tej tematyce/ i pomyślałem czytając tutaj o zinach, że trochę to dziwne wszystko i naciągane, skoro jakiś nowszy numer miał skład taki jak podałem wyżej.
- Duvelor
Fakt, kilka kopii Dissection tuła się po scenie. Jednak mi naprawdę odpowiada granie Ethelyn.Lykantrop pisze:Mamy lepsze kopie Dissection, niekoniecznie z Polski
Nie chcę uprawiać włazidupstwa, ale to Wishmaster już mi bardziej pasuje do miana tej "bardziej udanej" kopii Dissection. Chociaż i tutaj nie tylko Szwecję słychać...
Hellgate już w połowie przeczytany. Dałem o tym znać w stosownym temacie.
Z innej beczki, gdzie wciągnąłeś zina? Bo zdecydowałem, że odtąd będzie pojawiał się regularnietylko w 3 miejscach: Old Temple, Pagan i Lilith Prod.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Lykantrop
W Old Temple wziąłem, przy okazji większego zamówienia. Mogłem już mieć wcześniej z Pagan, ale nie mieli już na stanie "Albions Thunder", więc zrezygnowałem.
Skądinąd, z lekka się wkurwiłem, bo okładka totalnie wymięta i z powyrywanymi zszywkami. Pewnie wina poczty, no ale kurwa, nad sposobami pakowania to powinni się bardziej wysylić. Tym bardziej, że robiłem spore zamówienie. Trudno się mówi...
Skądinąd, z lekka się wkurwiłem, bo okładka totalnie wymięta i z powyrywanymi zszywkami. Pewnie wina poczty, no ale kurwa, nad sposobami pakowania to powinni się bardziej wysylić. Tym bardziej, że robiłem spore zamówienie. Trudno się mówi...
- Duvelor
Dziwne, Eryk dotąd w miarę dobrze zabezpieczał wysyłki.Lykantrop pisze:W Old Temple wziąłem, przy okazji większego zamówienia. Mogłem już mieć wcześniej z Pagan, ale nie mieli już na stanie "Albions Thunder", więc zrezygnowałem.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗