nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: nie wiem /nie znam
Czy ktoś z Was miał styczność z muzyką australijskiego SACRIPHYX?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- megawat
- weteran forumowych bitew
Yen Pox? Które?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Grindead
- postuje jak opętany!
"New Dark Age" i "Blood Music" ale najważniejsza jest "Mnemonic Induction" z TROUM.megawat pisze:Yen Pox? Które?
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- megawat
- weteran forumowych bitew
O take Polske walczyłem, danke.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- flow
- postuje jak opętany!
nie wiem czy jest na tym forume temat o Bieliźnie, można ewentualnie linę dostać?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
viewtopic.php?f=36&t=10936flow pisze:nie wiem czy jest na tym forume temat o Bieliźnie, można ewentualnie linę dostać?
- flow
- postuje jak opętany!
dzięki.
- Sybir
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Zna ktoś z Was dobrego krawca w Warszawie? Obawiam się, że sam nie poradzę sobie z montażem naszywek na ramonesce ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lykantrop
Byle krawiec moze tego nie ogarnac, lepiej uderz do kaletnika :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
koper
- zaczyna szaleć
Dokładnie, wzorki z krzyżem przypierdoli tak jak mu wychowanie nakazuje i będą jajca :)
- Sybir
Re: Odp: nie wiem /nie znam
Będzie dokłada instrukcja, którą gdzie umieścić ;) Tylko czas oczekiwania nie tego - dopiero na przyszły tydzień. Jak ja do Poznania pojadę? :D
-
Heretyk
panowie, właśnie sobie uświadomiłem, że nie mam żadnej studyjnej płyty Rolling Stones, tylko jakiś best of na 3CD. bądźcie tak mili i podajcie mi kilka najlepszych albumow tego zespołu. z góry dzięki
- hcpig
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Exile on Main St., Beggars Banquet, Sticky Fingers, Their Satanic Majesties Request, Let It Bleed, Aftermath...Heretyk pisze:panowie, właśnie sobie uświadomiłem, że nie mam żadnej studyjnej płyty Rolling Stones, tylko jakiś best of na 3CD. bądźcie tak mili i podajcie mi kilka najlepszych albumow tego zespołu. z góry dzięki
Wiekszych wpadek nie mieli az do 1980, a od tego czasu studyjnie trzymaja imo rowna, kiepska forme.
- Lykantrop
Chyba sobie raczysz pierdolić głupoty. W 1994 r. nagrali płytę, która z palcem w dupie jest na poziomie tych w/w klasyków. Tj. VOODOO LONGUE. Bardziej rock'n'rollowego oblicza Rolling Stones nie uświadczysz.0ms pisze:Exile on Main St., Beggars Banquet, Sticky Fingers, Their Satanic Majesties Request, Let It Bleed, Aftermath...Heretyk pisze:panowie, właśnie sobie uświadomiłem, że nie mam żadnej studyjnej płyty Rolling Stones, tylko jakiś best of na 3CD. bądźcie tak mili i podajcie mi kilka najlepszych albumow tego zespołu. z góry dzięki
Wiekszych wpadek nie mieli az do 1980, a od tego czasu studyjnie trzymaja imo rowna, kiepska forme.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Do którego momentu da się słuchać Mortification (znam "Scrolls of the megiloth" i "post momentary affliction")? Do którego momentu da się słuchać z przyjemnością?
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Do momentu gdy sie przyznali ze wierza w pasterza. ;)Sineater pisze:Do którego momentu da się słuchać Mortification (znam "Scrolls of the megiloth" i "post momentary affliction")? Do którego momentu da się słuchać z przyjemnością?
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Jeszcze przed założeniem Mortification, w kapeli Lightforce Steve Rowe pisał dość mało diabelskie teksty:
But I can see a different way
It matters only how you pray
Not the way you look or dress
If you’re right with Jesus Christ
Into heavy metal styles, then go back to the scene and share
Become a Metal Missionary, looking like Jesus did.
Metal Missionary, love the people Jesus said.
Go into the world of sinners and see them won.
Metal Missionary, relate the way you are.
Mortification zresztą od początku chyba miało Chrystusa w sercu. Pytam się do którego momentu szła za tym porządna muzyka, a kiedy zaczęli rzępolić tak, że nie pomoże słuchaczowi nawet wstawiennictwo św. Andrzeja Boboli.
But I can see a different way
It matters only how you pray
Not the way you look or dress
If you’re right with Jesus Christ
Into heavy metal styles, then go back to the scene and share
Become a Metal Missionary, looking like Jesus did.
Metal Missionary, love the people Jesus said.
Go into the world of sinners and see them won.
Metal Missionary, relate the way you are.
Mortification zresztą od początku chyba miało Chrystusa w sercu. Pytam się do którego momentu szła za tym porządna muzyka, a kiedy zaczęli rzępolić tak, że nie pomoże słuchaczowi nawet wstawiennictwo św. Andrzeja Boboli.
- aginsiak
- w mackach Zła
Najlepsze wyjście ,jakie Ci sugeruje ,to posłuchanie kilku wybranych płyt MORTIFICATION i jeśli coś Ci sie spodoba,to elegancko,jak nie to oszczasz ich dokumentnie i tyle. No chyba ,że religia Ci nie pozwala słuchac takich "prawilnych,chrystusowych " tekstów ,to pomiń ich od razu.