Najlepsza płyta w historii polskiego metalu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: Najlepsza płyta w historii polskiego metalu
nie zesraj się tylko od tego pastwienia
- Loathe
- postuje jak opętany!
Nie lubisz IW, bo ich teksty oscylują wokół twojej osoby(np [...] jewish whore)[...]?
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Pierdolę ich teksty, nie lubię takiego grania po prostu. Chyba trzeba być tępym blekmetalowcem żeby nie słuchać jakiegoś zespołu tylko z powodu tekstów. Mnie to jebie, czy ktoś tam jest NS, satanistą, anarcholem czy katolikiem. To nie jest tolerancja :) To po prostu olewanie pierdół.
-
- mistrz forumowej ceremonii

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a temu o co znów chodzi?
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Ja się tam nie śmieję z dwóch powodów.Maleficio pisze:Wy sie smiejecie ale mam znajoma, co ma 18 lat i jest wielka fanka Acid Drinkers i cala jej grupa rowiesnikow z liceum tez. Wsrod nastolatkow AD jest kapela wrecz kultowa
1. Pamiętam że w ogólniaku Infernal Connection i Vile Vicious Vision słuchali nawet tacy dla których Metallica była stylem muzyki.
Nie sądziłem jednak że Acid Drinkers utrzymało taką pozycję przez lata i dzisiejsza młodzież też ich poważa.
2. Można jechać po AD ale nie sposób nie przyznać że taka Are You a Rebel? - jedyna chyba płyta do której chciałoby się mi dziś wracać, to w swoim czasie na tle tych wszystkich Stosów, Destroyerów, Wilczych Pająków czy nawet Turbo to był kosmos i zupełnie inna jakość w polskim graniu.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
^ o to to...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Czy śmierci się boicie?ultravox pisze:Jak ta Furia nie daje tu ludziom spokoju ;) Czy w nocy dobrze śpicie?Lykantrop pisze:A to, że AD w pierwszych siedmiu latach swojego istnienia kasuje całą taką Furię to akurat żadne novum. Właściwie to skasować Furię żaden wyczyn, no ale może tylko ja jestem głuchy :D
- Lykantrop
Czy zabił ktoś tokarza?
A tak w ogóle jeśli chodzi o mnie to jestem absolutnie spokojny, bo nowej Furii nie nabyłem i pewnie prędko, w porywach do nigdy to nie nastąpi :-)
A tak w ogóle jeśli chodzi o mnie to jestem absolutnie spokojny, bo nowej Furii nie nabyłem i pewnie prędko, w porywach do nigdy to nie nastąpi :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- aginsiak
- w mackach Zła
Acid Drinkers zajebisty zespoł.Swietne koncerty ,full profeska instumentalna i rock n roll. Liga "ponad" 3/4 polskich zespolików heavy,thrash,black,death czy chuj wie jaki inny metal.Infernal Connection ,debiut /te giełdowe brzmienie gitar zawsze przypomina mi SHAH z Beware heheh/,Strip-Tease,High Proof i Dirty Money... wielce szanuje ,bo to po prostu dobra muzyka.
Rzeklem
Rzeklem
- moonfire
- zahartowany metalizator
Czy śmierci się boicie?ultravox pisze:Jak ta Furia nie daje tu ludziom spokoju ;) Czy w nocy dobrze śpicie?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czy pały se walicie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
Czy często się to zdarza?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
yossarian84 pisze:a temu o co znów chodzi?
-
- w mackach Zła
Rozjebaliście się na 15 stron z powodu jakiegoś jebanego głosowania na stronie Machiny :). Wstydu nie macie i boga w dupie czy tam sercu.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
ej yossarian, ty jesteś w końcu Marcin czy Mariusz? i czemu wystawiasz język na zdjęciu?
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
W dodatku deska w sraczu nieopuszczona. Kompletny brak podstawowych zasad higieny i kultury.
- hcpig
- Gore_Obsessed
Mnie tam wcale "Infernal connection" na pierwszym miejscu nie szokuje. Znam lepsze płyty, ale gorszych zdecydowanie więcej. Od premiery szmat czasu minął, a wciąż lubię wracać do tej pozycji. Nie da się ukryć, że mocno ten tytuł namieszał.
Only SŁUCHANIE płyt is real!