o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków?? a jak sami wyrywali wjeby na solówkach?? moze o tym napiszDeathDealer pisze: Ekip takich jak "Satanic Skinheads" z Opola bali się raczej wszyscy a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku. Śmiać sie nie ma z czego bo kilka poważnych akcji TTF ma na swoim koncie acz faktem są też inne, mniej mądre, wygłupy. Było minęło i na temat działalności tej "organizacji" powinni się wypowiadać tylko ci którzy brali w tym udział i tyle, dla reszty będzie to śmieszne i głupie ale w 93/94 roku nikomu nie było do śmiechu a już na pewno nie tym którzy musieli prostować nosy po wizycie ludzi z TTF a paru takich istniało. Koniec tego ruchu skończył się bardzo poważnie i zupełnie nie do śmiechu. Nie rozumiem tylko jak można spuszczać się nad żałosnym Inner Circle, że niby kult i black metal a śmiać z TTF, któremu luzie byli wierni do upadłego?
POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: POLSKIE PERŁY?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jego śmierć nie zakończyła istnienia ruchu... bo ten sczezł dużo, dużo wcześniej.
W TTF było jak wspomniał Death Dealer - kilka jednostek wybitnych (vide Venom) i kilku siurków z pustką w zwojach.
W TTF było jak wspomniał Death Dealer - kilka jednostek wybitnych (vide Venom) i kilku siurków z pustką w zwojach.
2 lata później.a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a tak z ciekawości Adrian, kto z Wrocławia?Adrian696 pisze:o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków??
bo z tego co pamiętam mało kto z Wrocławia ruszał dupe
-
DeathDealer
- rozkręca się
inaczej mówiąc wtedy jak grał limbonic artLykantrop pisze:2 lata później.a do czego ci ludzie byli zdolni każdy, kto był, widział na koncercie behemoth bodajże w 98 roku
ja nie muszę czytać zinów bo znam/znałem ich osobiście i wiem co sobą reprezentowali a do tego nie przypominam sobie żeby ludzie z nich "jebali" w tych periodykach. Inowrocław? Toruń ? przecież tam nigdy nie było "wjazdu" bo niby po co?. Podejrzewam że bohaterami większości tych śmiesznych historyjek są ludzie którzy nigdy nie mieli do czynienia z prawdziwym TTF.Adrian696 pisze:moze poczytaj ówczesne ziny
Poza tym co z tego że Leinad chodził na dyskoteki? to trzeba być metalowcem żeby np być satanistą?
- Adrian696
nie mam pojecia kto - nie było tam Robka, bo tego poznałemIhasan pisze:a tak z ciekawości Adrian, kto z Wrocławia?Adrian696 pisze:o akcji z 98 nie słyszałem, ale widziałem akcje w 96/7 (o ile pamietam) w Poznaniu, jak ta ekipa wraz z Wrocławiem dostali kosmiczny wjeb przed jakims koncertem... o jakich powaznych akcjach mówisz - jak TTF pobiło kilku dzieciaków??
bo z tego co pamiętam mało kto z Wrocławia ruszał dupe
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- ultravox
W jakim mieście był ten koncert?DeathDealer pisze:inaczej mówiąc wtedy jak grał limbonic art
- Adrian696
Ty, ale błagam, bez kompromitacjiDeathDealer pisze:ja nie muszę czytać zinów bo znam/znałem ich osobiście i wiem co sobą reprezentowali a do tego nie przypominam sobie żeby ludzie z nich "jebali" w tych periodykach. Inowrocław? Toruń ? przecież tam nigdy nie było "wjazdu" bo niby po co?. Podejrzewam że bohaterami większości tych śmiesznych historyjek są ludzie którzy nigdy nie mieli do czynienia z prawdziwym TTF.Adrian696 pisze:moze poczytaj ówczesne ziny
Poza tym co z tego że Leinad chodził na dyskoteki? to trzeba być metalowcem żeby np być satanistą?
nie no spoko - Leinad prawdziwy black metalowiec
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
aż mi się nie chce wierzyć, że to był ktoś z WrocławiaAdrian696 pisze:nie mam pojecia kto - nie było tam Robka, bo tego poznałemcała ta ekipa to było kilkanascie osób, wiekszosc łysych, ale postury musze, no góra piórkowe
moze z 2-3 robilo wrazenie...
ale być może. Tych historii był ogólnie bardzo dużo i bardzo fajnie się je wspomina tak stojąc z boku tego wszystkiego;
pewien etap bez wątpienia skończył się po tym jak Grzesiowi uwidoczniła się choroba
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
w W-wie i Katowicach o ile dobrze pamiętamultravox pisze:W jakim mieście był ten koncert?DeathDealer pisze:inaczej mówiąc wtedy jak grał limbonic art
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
DeathDealer
- rozkręca się
chłopie o czym ty piszesz, o kółku wzajemnej adoracji? przecież to tak jakby trzej bracia robili trzy ziny, i to ma być ta wykładnia jedynej prawdy? Poza tym oni szydzili ze wszystkichAdrian696 pisze: Ty, ale błagam, bez kompromitacjiInfernal Death, Fuckin Bitch, Sadistik i kilka innych w których polewka z TTFu była na co drugiej stronie
w Katowicach na mystic festiwal. Grali też wtedy Cold Passion i Asgaardultravox pisze:W jakim mieście był ten koncert?DeathDealer pisze:inaczej mówiąc wtedy jak grał limbonic art
- boroowa
- weteran forumowych bitew
yeah, satanic disco rulezzzz!!!DeathDealer pisze:Poza tym co z tego że Leinad chodził na dyskoteki? to trzeba być metalowcem żeby np być satanistą?
Akurat Adrian jest bliski prawdy, tylko Tobie ciężko przyjąć do wiadomości fakt, że karmiono Cie mitami.
Dobra też była akcja, kiedy to Leszek (Holy Death) pojechał do Wrocka wyjaśnić sobie z Darkenem parę spraw
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- rob
- w mackach Zła
Aż żałuje teraz , że lałem ciepłym moczem na polski BM, tyle się działo ciekawego hehe
jebać frajerów
- Maleficio
- Kontakt:
A co, tamten kupił od niego obraz i nie zapłacił? Holy Death też należało do wrogów polskiej sceny black i TTF.boroowa pisze:
Dobra też była akcja, kiedy to Leszek (Holy Death) pojechał do Wrocka wyjaśnić sobie z Darkenem parę spraw
- Maleficio
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
opowiedz coś o tym, chętnie posłucham.trup pisze:mordobicie nergala przez panów z perunwit.
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
-
DeathDealer
- rozkręca się
mity to się rodzą podczas takich bezsensownych dyskusji wśród ludzi którzy z tematem nie mają nic wspólnegoboroowa pisze: Akurat Adrian jest bliski prawdy, tylko Tobie ciężko przyjąć do wiadomości fakt, że karmiono Cie mitami.
- twoja_stara_trotzky
ale tu przynajmniej 50 proc. ludzi piszących w temacie MA dużo wspólnego.
- Scaarph
iuvenes chybaMaleficio pisze:a pamiętacie JUVENES?