my tu pierdu pierdu, a chciałem przypomnieć że dwa lata temu z okładem wyszła ta zajebista płyta
nie jestem maniakiem śmierć metalu, ale ta muza dobrze mi robi
my tu pierdu pierdu, a chciałem przypomnieć że dwa lata temu z okładem wyszła ta zajebista płyta
nie jestem maniakiem śmierć metalu, ale ta muza dobrze mi robi
Zgadza się, nawet tę płyteczkę zanabyłem.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Tu się z jednu mzawodnikierm z forum założyłeem. Przejeboł zadkład.
Że wiedzieć nie będzie, sruty z dupy,Weź się załóż że 3 płyta to będzie śmierć i lewitan. To jest w głowach. Możesz lać na to ciepłym moczem ale to się dzieje.
To się dzieje w naszych głowach. Tyle.
Szybciej zwymiotuje do kibla od nadmariu alkoholu.
Mówiłem jak teledysk będzie wyglądać. a Wy ludzie nikczemnej wiary nie wierzyliście:D
Że wiedźmy,nasz folklor...
Nie mam z tym problemu, na pewno boli te osoby co się ze mną licytowały. Nie o to chodzi.
Ostatnio zmieniony 19-10-2024, 21:17 przez tomaszm, łącznie zmieniany 3 razy.
Dobrze wydany album, ale ta moda na kartony z recyklingu wybitnie mnie wkurwia Wróciłem do tej płyty, bo jakoś przy pierwszym spotkaniu za mało mi bylo w tym siary i diabła w porównaniu z chociażby poprzednim materialem, ale kliknęło. Zobaczymy, jak na żywo pójdzie.
Wróciłem do tej płyty, bo jakoś przy pierwszym spotkaniu za mało mi bylo w tym siary i diabła w porównaniu z chociażby poprzednim materialem, ale kliknęło.
Miałem podobne wrażenie, więc może podobna terapia podobnie poskutkuje?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz