nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Re: nie wiem /nie znam
Co grało SENTENCED po "North from Here" i do której płyty da się słuchać? Amok warto mieć na półce? Jaka jest cenowa różnica North from here między starszymi wydaniami Century Media a Spinefarm?
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
"Amok" jak najbardziej warto. Czysty rock'n'roll! Płyty bez Jarvy możesz sobie bez żalu darować.Sineater pisze:Co grało SENTENCED po "North from Here" i do której płyty da się słuchać? Amok warto mieć na półce? Jaka jest cenowa różnica North from here między starszymi wydaniami Century Media a Spinefarm?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja np. uważam, że Amok w porównaniu z jedynką i dwójką jest przechujowy. Nie mogę tego słuchać. Natomiast wszystkie płyty po dołączeniu Ville są bardzo dobre, choć to raczej rock niż metal. Powinieneś posłuchać przede wszystkim "Crimson". Jak Ci podpasuje to badaj po kolei.Sineater pisze:Co grało SENTENCED po "North from Here" i do której płyty da się słuchać? Amok warto mieć na półce? Jaka jest cenowa różnica North from here między starszymi wydaniami Century Media a Spinefarm?
Tutaj masz próbkę: " onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Spróbuj na początek Down, mi z tego "nowego" wcielenia Sentenced podoba się najbardziej, bo i chyba najmniej jest na niej lukru
-
Heretyk
Amok i Down warto... w zasadzie całkiem dobrą płytą jest też Funeral Album. albumy pomiędzy tym dość słodziutkie i nie mam pewności, czy Ci podejdąSineater pisze:Co grało SENTENCED po "North from Here" i do której płyty da się słuchać? Amok warto mieć na półce? Jaka jest cenowa różnica North from here między starszymi wydaniami Century Media a Spinefarm?
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Down i amok znakomite.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
z SENTENCED nie ma się co zastanawiać co słuchać, tylko trzeba KONIECZNIE się zapoznać z całą dyskografią!
Zajebisty zespół!
"Frozen", "Crimson", "The Funeral Album" czy "The Cold White Light" to są świetne płyty nie potrafił bym powiedzieć, która z nich jest najlepsza.
Zajebisty zespół!
"Frozen", "Crimson", "The Funeral Album" czy "The Cold White Light" to są świetne płyty nie potrafił bym powiedzieć, która z nich jest najlepsza.
- Triceratops
Po kapitalnym debiuce dalej juz nic godnego uwagi, rozwodnione melo gowno :)
woodpecker from space
-
Sineater
- postuje jak opętany!
To jak zobaczę tanio, będę kupował chronologicznie i zobaczę w którym momencie się zrażę :)
- Drone
Przyjebałeś jak ślepy w płot. Zarówno dwójka jak i trójka są lepsze od fajnego, ale nic nie wnoszącego debiutu. Co do reszty - zgoda, szkoda czasu na słuchanie tych melodyjek.Triceratops pisze:Po kapitalnym debiuce dalej juz nic godnego uwagi, rozwodnione melo gowno :)
- gelO
- zahartowany metalizator
Żadna sekunda poświęcona na słuchanie płyt Sentenced nie jest stracona. Wspaniały to był zespól.
- Rattlehead
eee tam pierdolenie, fajne melodyjki nigdy nie są złe. Z mojej strony polecę koledze Sineaterowi koncert Buried Alive jako zwieńczenie ich całej działalności. Szczególnie w wersji DVD, w której to gościnnie występuje i wali gorzałę z gwinta niejaki pan Jarva.
support music, not rumors
- Drone
Ja do tego miękkiego oblicza SENTENCED po odejściu Jarvy nie mogę się niestety przekonać.
- Rattlehead
Ja z kolei bardzo płynnie przesiadłem się z wersji death metalowej na rockową. Świetne melodie, dobry czarny humor, trochę mroku i fajnie się to buja. A Laihiala wpasował się idealnie w takie oblicze zespołu.
- Drone
Ale jak to? Główna przesiadka na wersję rockową nastąpiła na dwójce i trójce właśnie! Potem był odwrót w stronę smętów.
- gelO
Ten ich ostatni koncert jest zajebisty. Bardzo dobrze się sprawdza przy wódce.
-
Pacjent
SENTENCED tylko z Jarvą czyli do kapitalnej "Love and Death". Dwójka oczywiście najlepsza. Jest to - nawiasem mówiąc - najlepszy album wszech czasów w kategorii melodyjny death metal.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- gelO
Jeżeli Neverlasting to smęty to ja pierdole takich speców.Drone pisze:Ale jak to? Główna przesiadka na wersję rockową nastąpiła na dwójce i trójce właśnie! Potem był odwrót w stronę smętów.
- Rattlehead
Ja bym jednak North from Here ani nawet Amok rockiem nie nazwał. Ba, nawet Down mimo tego że jednak jest bardzo blisko.Drone pisze:Ale jak to? Główna przesiadka na wersję rockową nastąpiła na dwójce i trójce właśnie! Potem był odwrót w stronę smętów.
- Drone
To oczywiste.Pacjent pisze:SENTENCED tylko z Jarvą czyli do kapitalnej "Love and Death". Dwójka oczywiście najlepsza. Jest to - nawiasem mówiąc - najlepszy album wszech czasów w kategorii melodyjny death metal.