czepiasz się. nie wiem, jak z ostatnimi numerami akurat, ale generalnie jak widzę na okładce, że są w środku wywiady z lipa pali, 2tm2,3 i sztywnym palem azji to z góry dziękuję. nie mówię, że nie pojawi się tam raz na jakiś czas jakaś kapelka, którą lubię, ale nie odpowiada mi ogólny profil przyjęty przez te pisma (a więc drastyczne poszerzenie targetu)IRONMIL pisze:Hm. Nie znasz IRON MAIDEN, DANZIG, BLACK LABEL SOCIETY, ASPHYX ? (z okładki ostatniego MH). Nic nie mówią Ci nazwy takie jak DIO, Ozzy, Nevermore, Annihilator, Darkthrone ? (To z ostatniego Mystic Art)Scaarph pisze:raz na jakiś czas zaglądam do tutejszego saloniku prasowego po odbiór pism z teczki, książek. widziałem, że mają i metal hammera, i mystica. przez te parę lat nigdy mi nawet nie wpadło do głowy, żeby te magazyny choćby przekartkować. samo okładki odstraszają zdjęciami jakichś riversajdów czy czego tam jeszcze, listą nic nie mówiących mi nazw kapel, które zostały w numerze zwywiadowane.
o metalowych.IRONMIL pisze:A o jakich kapelach chciałbyś poczytać w magazynie muzycznym, traktującym o muzyce metalowej?Scaarph pisze: no, ale lektura zupełnie nie dla mnie.
o metalu.IRONMIL pisze:czyli jakie?Scaarph pisze: kiedyś oczywiście kupowałem i mh i mystica, ale przestałem, gdy tylko zmienił się profil tych pism i przestały się pojawiać materiały, które choć trochę byłyby w stanie mnie zainteresować.
ja właśnie nie pisałem o poziomie, bo jaki był, taki był, ale po prostu dobór kapel był o wiele lepszy.IRONMIL pisze:Zgadzam się, że do samego końca dało się w nim coś poczytać, ale nie jestem już pewien, czy był na lepszym poziomie niż teraz jest Metal Hammer czy Mystic Art. Powiedziałbym, że na zbliżonym.Scaarph pisze: z regularników najlepszy był thrash'em all, mimo wszystko do samego końca dało się w nim coś poczytać.