ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Re: ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
Aż dziwne, że o Paradise Lost nie wspomniał;)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
i Benediction ;)est pisze:jak najdalej :)[V] pisze:zabierzcie go...
Zapomniał o Bolt Thrower jeszcze :D
-
- mistrz forumowej ceremonii
ta, tak w ogóle ten typ to ewenement jakiś, tyle lat pierdolić na forum o jednym i tym samym, może to jakiś wirus a nie człowiek?
- Skaut
- TheDude
Nie kpię, po prostu nie znoszę tego hałaśliwego pierdzenia o niczym :)DST pisze:W sensie od któregoś tam momentu działalności, czy ogólnie? W drugim wypadku to chyba kpisz:)TheDude pisze: THE DILLINGER ESCAPE PLAN :)
- Deviant
- w mackach Zła
Właśnie usłyszałem zespół Cochise...no ja pierdole...Muzyka jak muzyka ,takie pitolenie niby rockowe,ale ten wokal masakra,gość kompletnie śpiewać nie potrafi i takie coś płytę wydało...
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Małaszyński, post grunge, towar rekomendowany przez Mystic, zainteresowanie zespołem tak duże że wydawca sprzedaje płyty w promocji po 12 zł to wystarczająco dużo żeby omijać ten zespół szerokim łukiem i na samą myśl o usłyszeniu tej muzyki czućDeviant pisze:Właśnie usłyszałem zespół Cochise...no ja pierdole...Muzyka jak muzyka ,takie pitolenie niby rockowe,ale ten wokal masakra,gość kompletnie śpiewać nie potrafi i takie coś płytę wydało...
dyskomfort psychiczny i fizyczny.
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie mam pojęcia co to za zespół, ale będzie grał przed Black Sabbath w czerwcu w Łodzi.
W ogóle to czemu dodawane są jakieś gówniane zespoły, przecież wiadomo, że wszyscy idą na Black Sabbath i nic więcej nie potrzeba. Co z tego ma organizator, że zaklepie dodatkowe zespoły, którym trzeba przecież choć trochę zapłacić?
W ogóle to czemu dodawane są jakieś gówniane zespoły, przecież wiadomo, że wszyscy idą na Black Sabbath i nic więcej nie potrzeba. Co z tego ma organizator, że zaklepie dodatkowe zespoły, którym trzeba przecież choć trochę zapłacić?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Bloodcult
nie zdziwiłbym się gdyby te kapelki jeszcze same dopłacały aby tam zagrać :D
-
to podobno znana praktyka :)Bloodcult pisze:nie zdziwiłbym się gdyby te kapelki jeszcze same dopłacały aby tam zagrać :D
Grrrówno!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja to będę musiał zobaczyć przed Black Sabbath, kurwa. Kto mi za to dopłaci?Deviant pisze:Właśnie usłyszałem zespół Cochise...no ja pierdole...Muzyka jak muzyka ,takie pitolenie niby rockowe,ale ten wokal masakra,gość kompletnie śpiewać nie potrafi i takie coś płytę wydało...
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Paweł Małaszyński - mówi to Panu co$$?ramonoth pisze:Ja to będę musiał zobaczyć przed Black Sabbath, kurwa. Kto mi za to dopłaci?Deviant pisze:Właśnie usłyszałem zespół Cochise...no ja pierdole...Muzyka jak muzyka ,takie pitolenie niby rockowe,ale ten wokal masakra,gość kompletnie śpiewać nie potrafi i takie coś płytę wydało...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- uglak
a powinno?Sgt. Barnes pisze:Paweł Małaszyński - mówi to Panu co$$?ramonoth pisze:Ja to będę musiał zobaczyć przed Black Sabbath, kurwa. Kto mi za to dopłaci?Deviant pisze:Właśnie usłyszałem zespół Cochise...no ja pierdole...Muzyka jak muzyka ,takie pitolenie niby rockowe,ale ten wokal masakra,gość kompletnie śpiewać nie potrafi i takie coś płytę wydało...
Guilty of being right
-
- zaczyna szaleć
Zdecydowanie Celtic Frost.
Dorzuciłbym jeszcze te wszystkie dziadowskie zespoły z Bay Area
Dorzuciłbym jeszcze te wszystkie dziadowskie zespoły z Bay Area
- Oferma
Spierdalaj i mrzyj na klęczkach. A co do Gay Area zgoda.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- zaczyna szaleć
Przecież CF to nuda, te same monotonne tempa bez odrobiny polotu - kwintesencja tego co mnie drażni w innych metalowych zespołach.Oferma pisze:Spierdalaj i mrzyj na klęczkach. A co do Gay Area zgoda.
-
- Pierec
- postuje jak opętany!
Emperor. nigdy nie kumałem kultu. nudne i nieestetyczne.
-
- zahartowany metalizator
+1macko76 pisze:Przecież CF to nuda, te same monotonne tempa bez odrobiny polotu - kwintesencja tego co mnie drażni w innych metalowych zespołach.Oferma pisze:Spierdalaj i mrzyj na klęczkach. A co do Gay Area zgoda.
taki kurwa głupi ten temat, że aż koni żal. i jak zwykle zacznie się wymienianie, hehe, dinozaurów rocka i metalu, bo to takie, hehe, śmieszne - inaczej.