KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Albo tak, to pewnie Marian i Drone wszystko ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- w mackach Zła
Ale żeby im się chciało puszczać 700 e-maili z zamówieniami? ;)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
autsourcingujo do indii o/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
Potwierdzam.Buła pisze:użytkownik Parasite mega szybko i sprawnie akcja przebiegła błyskawicznie
support music, not rumors
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Użytkownik Morbid i użytkownik So_It_Is_Done bardzo ładnie, bardzo dziękuję
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- nicram
Dzisiaj przyszło. Jak widać bez obsrania, ale w sumie może być te 6 dni...:-)nicram pisze:No ja dzisiaj zamówiłem 11 CD z Mystic, zobaczymy ile będę czekał, bo ostatnio zeszło im prawie 2 tygodnie...
all the monsters will break your heart
- empir
też se w mysticu zamówiłem kilka płyt po 7 i 12 zeta. zniszczyłbym je jak Maria przykazał ale słuchanie MP3 nie jest takie TRUE więc zostawię sobie
- Dragazes
- w mackach Zła
Pierwszy raz złożyłem zamówienie w Arachnophobii (ponoć taka potężna to mi głupio było, że jeszcze tam nic nie kupowałem). W przesyłce oprócz płyt dostałem także gazetkę - dziękuję bardzo. (Btw. mimo dobrego opakowania paczka nie dała rady obronić się przed siepaczami Poczty : D )
Ale teraz o ważnych rzeczach.
Te wszystkie arachnofobie, malignantwojsy, mystiki, łiczingałery, pagany, selfmejdgody, agonie i garazele to jeden wielki kartel. Czy nikt z szanownych forumowiczów nie zauważył, że te sklepy w ogóle nie konkurują ze sobą? Wyjdzie jakaś nowa płyta i wszędzie kosztuje tyle samo (za drogo!!!) 25-30 zł. A gdzie wolnorynkowa walka o klienta poprzez obniżanie cen towaru?
Ale teraz o ważnych rzeczach.
Te wszystkie arachnofobie, malignantwojsy, mystiki, łiczingałery, pagany, selfmejdgody, agonie i garazele to jeden wielki kartel. Czy nikt z szanownych forumowiczów nie zauważył, że te sklepy w ogóle nie konkurują ze sobą? Wyjdzie jakaś nowa płyta i wszędzie kosztuje tyle samo (za drogo!!!) 25-30 zł. A gdzie wolnorynkowa walka o klienta poprzez obniżanie cen towaru?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Pozorowana walka nie ustaje. Jakiś czas temu przeniosła się z internetu na skrzyżowania miejskich arterii. Ale dla tych, którzy otwarcie sprzeciwiają się dyktatowi Mędrców Metalowego Syjonu jest jeszcze pewne niskośląskie dystro dla wtajemniczonych.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Silent_Sea
http://www.pagan-records.com/webshop/shoper5/
15 % majówkowa promocja w Pagan ! Tomasz zdradził podziemie ! Proponuję bojkot tej komercyjnej już wytwórni - NIE KUPUJCIE TAM, BO JEST TANIEJ !
15 % majówkowa promocja w Pagan ! Tomasz zdradził podziemie ! Proponuję bojkot tej komercyjnej już wytwórni - NIE KUPUJCIE TAM, BO JEST TANIEJ !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- krz63
Byłeś świadkiem zmowy cenowej? Wiesz, gdzie masz to zgłosić. :-)Dragazes pisze:Te wszystkie arachnofobie, malignantwojsy, mystiki, łiczingałery, pagany, selfmejdgody, agonie i garazele to jeden wielki kartel. Czy nikt z szanownych forumowiczów nie zauważył, że te sklepu w ogóle nie konkurują ze sobą? Wyjdzie jakaś nowa płyta i wszędzie kosztuje tyle samo (za drogo!!!) 25-30 zł. A gdzie wolnorynkowa walka o klienta poprzez obniżanie cen towaru?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- krz63
Komanda! Wiecie co z nim zrobić! Na mój znak wszyscy odlajkowują Pagan Records na fejsie!Silent_Sea pisze:http://www.pagan-records.com/webshop/shoper5/
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Silent_Sea
... i jeszcze pewnie używają pirackiego oprogramowania! no kurwa, jak tak pocisnęli z dziewuszką co przeszła przez pasy na czerwonym świetle to lepiej niech ich włodarze zaczynają pakować mandżur, bo dożywocie wisi w powietrzu ... tak, tak to o Tobie też mowa Krzysiu ale nie płakaj - z Sovą nie będzie nudno na wygnaniu ;)krz63 pisze:Byłeś świadkiem zmowy cenowej? Wiesz, gdzie masz to zgłosić. :-)Dragazes pisze:Te wszystkie arachnofobie, malignantwojsy, mystiki, łiczingałery, pagany, selfmejdgody, agonie i garazele to jeden wielki kartel. Czy nikt z szanownych forumowiczów nie zauważył, że te sklepu w ogóle nie konkurują ze sobą? Wyjdzie jakaś nowa płyta i wszędzie kosztuje tyle samo (za drogo!!!) 25-30 zł. A gdzie wolnorynkowa walka o klienta poprzez obniżanie cen towaru?
- nicram
Zajebiście, bo miałem robić większe zamówienie na wszystkie ich nowości. Poza oczywiście przechujowym BoP, gdzie gra ta niedożywiona chudzinka Vitriolek czy jak mu tam... :-DSilent_Sea pisze:http://www.pagan-records.com/webshop/shoper5/
all the monsters will break your heart
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
użyt. Parasite elegancko. nie oceniam pudełek.
- Oki
wracając do wątku Fan.pl - zdecydowanie nie polecam. Zamówiłem trzy płyty: Dordeduh, Demolition Hammer (za 28,99) oraz Acid Bath. Przez trzy miesiące sprowadzili tylko Dordeduh oraz Acid Bath. Informowali o możliwości zlecenia wysyłki - nie zleciłem bo po co dwa razy płacić za wysyłkę - czekałem aż będzie komplet płyt. Teraz dostałem wiadomość, że zablokowali mi konto bo nie wpłaciłem kasy a Demolition Hammer mają nadal w ofercie ( http://www.fan.pl/shopping/lista.php?st ... &og=3&ot=1) tylko już za 34,99 zł. - KOMPLETY BRAK PROFESJONALIZMU. Dobrze że zablokowali konto bo i tak nic bym już u nich nie kupił.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Spoko, mnie też zablokowali, bo na 4 zamówione płyty śmieli mnie poinformować po pół roku, że ściągnęli tylko jedną. Niedorzeczne, nie płacić za złożone zamówienie zrealizowane w 1/4. Co za chuj ze mnie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- mistrz forumowej ceremonii
macie pecha. ja tam zamawiam bardzo często i w życiu mi się nic podobnego nie przytrafiło
- empir
Skandal. 2 tygodnie czekałem na płyty z Mystica ;)
Oczywiście zdradziłem podziemie i kupiłem płytki z wyprzedaży, min. armagedon za 7 zeta.
I przy okazji pytanko. Czy w digi Armagedon - Death then nothing miała być jakaś książeczk czy szczelinka to miejsce na naklejkę? Bo nie wiem czy mam się już czuć wyruchany.
Oczywiście zdradziłem podziemie i kupiłem płytki z wyprzedaży, min. armagedon za 7 zeta.
I przy okazji pytanko. Czy w digi Armagedon - Death then nothing miała być jakaś książeczk czy szczelinka to miejsce na naklejkę? Bo nie wiem czy mam się już czuć wyruchany.
- Silent_Sea
hahaha pocztowy unholy oddział podziemia Cię wyruchał :Dempir pisze:Skandal. 2 tygodnie czekałem na płyty z Mystica ;)