All hails SM !!! magiczny, majsterki band. Zaniepokojony stwierdziłem, brak kaset z tymi materiałami, co naprędce nadrobiłem.
- Sacrificia Mortuorum " Damnatorium Ferrum " , cass LP 2009, wydanie 2010 ,Bubonic Productions , limit 200 szt
- Sacrificia Mortuorum " Dark Hymns of War ", demo 2001, Inspire Hate Records
reedycję, znam z kaset, dlatego zanakupiłem. Niekiedy warto ponaczekać, do debiutów, splitów, wtedy wychodzi chujnia muzyczna
i wtedy wchodzimy, czyli nie kupujeMY ...tak jak Nattfog
wińil mam z 2004, ale dobrze zjakość-owo , wydał ten digibook w 2020 troluś jeden.
- Lunar Aurora / Paysage d'Hiver split 2020, 2CD, Kunsthall Produktionen, digi BÓK a5, limit 1500 szt.
z częstochowskiej Nocturnal Silence przesyłka. Lekko pojebali zawartość, bo miał być nowy singiel Viki Gabor, a jakieś gówno
śfińskie przyszło.... no ale Dawidowi, na to 30 lecie znajomości, to mogę wybaczyć
- Marras " Where Light Comes to Die " LP 2020 , Spread Evil Productions
z Fallen T. doszły Forgjordy, a spory pakiet winyli wjechał dla devianta z Poznania, od niemieckiej Deviant Rex. (Hail Marco!)
Marco napierdala też towar , w swojej drugiej label SOL Records (mn.Shroud of Satan, 12"LP Nartvind, czy kasety Dauþuz ).
- Blood Red Fog " Fields of Sorrow ",cd 2020, Deviant rex. , digi limit 500 szt.
- Förgjord " Laulu kuolemasta ", cd 2020, Werewolf Records
- Förgjord " Syntiinlankeemus ", Ep 2019, band
- Förgjord " Ilmestykset ", cd 2019 , Werewolf Records
Polubiłem temu Mietku Fogu. od 2005 roku gra taka samo, a nawet coraz lepiej.
- Blood Red Fog " Thanatotic Supremacy " 2020, 12" vinyl, Deviant Records , limit 300 szt.
Ostatnie zakupy koncertowe, wysyłkowe, urodzinowe itd itp
Do tego dziś odebrałem paczkę od Deformeathing z cedekami:
Sceptic - Pathetic Being
Sceptic - Blind Existence
Trauma - Daimonion
Do tego Deformeathing jako bonus dorzuciło koncertowe dvd miłego memu sercu Squash Bowels z Obszczyna sprzed kilku lat. Miło, będzie oglądane. Żona wyjechała do mamusi więc po robocie ja i sąsiedzi za ścianami posłuchamy głośnej muzyczki.