twoja_stara_trotzky pisze: Niech zgadnę, black metal to jedyna rzecz której poświęciłeś swoje życie, right? Poświęciłeś rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy, czyż nie? Black metal jest twoją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało) i tylko dzięki niemu jeszcze chodzisz po tej ziemi, ta? Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie byś się zabił jakiś czas temu. Jak zgaduję, nie ma rzeczy, która by cię mocniej trzymała przy życiu niż ta muzyka. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy cię nie dotyczą, prawda? Stoisz ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Black metal jest jedyną rzeczą, która cię nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Zgadza się? Bo przecież ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować. Nieprawdaż?
POLSKIE PERŁY?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
DeathDealer
- rozkręca się
Re: POLSKIE PERŁY?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Niestety pudłoLykantrop pisze:Do tego opisu pasuje tylko Shadow.
Niech zgadnę, black metal to jedyna rzecz której poświęciłeś swoje życie, right? Poświęciłeś rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy, czyż nie? Black metal jest twoją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało) i tylko dzięki niemu jeszcze chodzisz po tej ziemi, ta? Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie byś się zabił jakiś czas temu. Jak zgaduję, nie ma rzeczy, która by cię mocniej trzymała przy życiu niż ta muzyka. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy cię nie dotyczą, prawda? Stoisz ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Black metal jest jedyną rzeczą, która cię nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Zgadza się? Bo przecież ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować. Nieprawdaż?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
skoro przy wspominkach jesteśmy:Analripper pisze:toś se w stopę strzeliłkakademona pisze: juz nie pierdol ,że w przedszkolu masterfula zakładałes.przed leżakowaniem czy po ?
http://www.rockmetal.pl/zine/masterful.magazine-2.html
zobacz datę dodania, to numer drugi zina, jedynke robilismy ok 2 lata wczesniej
importent
http://web.archive.org/web/200411051351 ... p?tid=2182
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
haha o kurwa, a pamietam, ze nie moglem przyzwyczaic sie do czarnego theme'u i tesknilem za czerwonym 
this is a land of wolves now
- koreaniec
- w mackach Zła
Vader przestał się już do tego stopnia sprzedawać, że ktoś próbuje naruchać jeszcze parę zeta na kulcie limitu?trup pisze:Vader - Permitting the noble dead to descend to the underworld / We are the horde - 7" picture EP Plit z NILE. Limit 333 sztuki!
Co do topiku, to Mordor - "Prayer to..." całkiem dobrze mi to wchodziło kole 1994 (dużo rzeczy z różnych półek się łykało i jestem ciekaw jaka dziś byłaby percepcja)
Na tej samej zasadzie, z czystej ciekawości i sentymentu Dark Opera - "Day of Pariah" (wtedy łyknięte ze względu na głód Pandemonium w oczekiwaniu na następce "Devilri", pamiętam te stałe spory z naszym bębniarzem, który twierdził, że większego syfu w życiu nie słyszał, a ja mu wmawiałem ze to całkiem dobre jest - ciekawym jaka jest ponadczasowa prawda)
Lefthandpathyoga
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ta Dark Opera to świetny materiał, ciekaw jestem czy to wyszło na CD?
- koreaniec
- w mackach Zła
trudno powiedzieć, miałem to na MC z CarnageBonny pisze:ta Dark Opera to świetny materiał, ciekaw jestem czy to wyszło na CD?
znalazłem na licytacji CD Mordora "Prayer to..."za 190zeta - wydanie Baron, a u siebie MC z Promus/Silverton - ciekawe za ile by poszła?
Lefthandpathyoga
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
mam tego Mordora na kasecie, ale nie pamiętam co to za wydanie, jakieś normalne
- Lykantrop
Pewnie tak. Ale jak pomyślę za jaką sumę sprzedam te krążki za kilka lat to aż mi się $ w oczach stająVader przestał się już do tego stopnia sprzedawać, że ktoś próbuje naruchać jeszcze parę zeta na kulcie limitu?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
kakademona
- weteran forumowych bitew
w ramach tej momentami pasjonujacej dyskusji taka mała dla mnie zagadk.achodzi mi o band , którego nie ma nawet na metal archives a sa juz tam przeciez wszystkie wynalazki ( łącznie z Saligią heheh ) .mam na myśli Holy Trinity.Band młodszego brata Bariela.czy oni cos wogóle wydali? widziałem ich chyba tylko na koncertach, czytałem jakieś wywiady ale nie pamietam czy cos wydali.Może ktoś z Łodzi coś wie?
może Drone coś wie ( heheh to taki żarcik był... )
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
koreaniec pisze:trudno powiedzieć, miałem to na MC z CarnageBonny pisze:ta Dark Opera to świetny materiał, ciekaw jestem czy to wyszło na CD?
znalazłem na licytacji CD Mordora "Prayer to..."za 190zeta - wydanie Baron, a u siebie MC z Promus/Silverton - ciekawe za ile by poszła?
Wydanie Arctic Serenades jest jeszcze drozsze, na ebay schodzi za po 400 zeta.
A Dark Opera nigdy na CD sie nie ukazalo, tylko na tasmach
- Maleficio
- Kontakt:
Mazur tez tam gral:) Po rozpadzie H.T. powstal Pandemonium:) Jest tam jakies demo i jakies proby.. gdzies to mialem ale jakosc to absolutna abominacja.kakademona pisze:w ramach tej momentami pasjonujacej dyskusji taka mała dla mnie zagadk.achodzi mi o band , którego nie ma nawet na metal archives a sa juz tam przeciez wszystkie wynalazki ( łącznie z Saligią heheh ) .mam na myśli Holy Trinity.Band młodszego brata Bariela.czy oni cos wogóle wydali? widziałem ich chyba tylko na koncertach, czytałem jakieś wywiady ale nie pamietam czy cos wydali.Może ktoś z Łodzi coś wie?
a wbrew pozorom jest tez na MA http://metal-archives.com/band.php?id=3540288626
-
kakademona
a nie było.widać ze w miare nowy wpis .dzięki za info.
- Mol
Re:
[quote="Skaut"
skoro przy wspominkach jesteśmy:
[/quote]
o kurwa, moje oczy
eskłar, Morfeo
skoro przy wspominkach jesteśmy:
o kurwa, moje oczy
eskłar, Morfeo
- Bloodcult
czy Morfeo to wcześniejszy nick Morpha ? 
- Morph
- Kontakt:
-
kakademona
ja tez jestem.tez jestem!
- Andy Blakk
- rozkręca się
- Kontakt:
Ja z chęcią bym zanabył Multicide i Kinskiego, ale za czorta nie mogę na nie trafić... I Kobonga też, o...!
Conquest Icon : http://www.myspace.com/conquesticon
Suicide Circle : http://www.myspace.com/suicidecircleproject
Suicide Circle : http://www.myspace.com/suicidecircleproject
- Maleficio
- Kontakt:
- grot
chodzą ploty o wznowieniach Kobonga, może wreszcie ceny znormalnieją
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.