same najlepszeIhasan pisze:no właśnie nic, zastanawiam się jak mocne środki Ty wciągasz, że próbujesz podważyć moje słowa
Odbrązowiamy bohaterów czasów minionych
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: Odbrązowiamy bohaterów czasów minionych
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
poziom muzyczny, warstwa liryczna ...
to tak jak by nie było dla Ciebie różnicy czy pijesz piwo w knajpie czy w parku na ławce;
to tak jak by nie było dla Ciebie różnicy czy pijesz piwo w knajpie czy w parku na ławce;
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
o to to... spisałeś tego posta z mojej głowyPrzemoC pisze:"666" o "Oddech..." to w cipę płyty. Natomiast "Bastard" absolutnie rozkurwia i jest to najlepsza ich płyta. Szkoda, że później oprawiono ją w taki kicz - pierwsza okładka rządziła..
"Bastard" to do dziś nie kupiłem jeszcze bo nie chcę mieć tego kurewskiego syfu na okładce - szukam tylko wydania z tym pierwszym, ascetycznym, popierdolonym obrazkiem.
nie wiem - może faktycznie trzeba było w odpowiednim okresie poznać ten zespół - a przynajmniej "Oddech...", być na jakimś starym koncercie - ale te płyty wciąż brzmią zajebiście dobrze. Zajebisty klimat tekstów.Ihasan pisze:pare osób próbowało mnie przekonać, katując mnie dźwiękami "Bastard" itd. nie dałem rady ... dla mnie nie do przejścia; Zaorać!
Nie rozumiem jak Trice może brandzlować się przy np. Sacred Reich a Kat uważać za gówno.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pytanie jaki to okres wg Ciebie jest odpowiedni?Olo pisze:nie wiem - może faktycznie trzeba było w odpowiednim okresie poznać ten zespół - a przynajmniej "Oddech...", być na jakimś starym koncercie - ale te płyty wciąż brzmią zajebiście dobrze. Zajebisty klimat tekstów.
Koncerty widziałem dwa, jeden na początku lat 90tych, drugi z 3 lata temu podczas koncertu z Iron Maiden;
nie czuje klimatu tej kapeli;
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Gdzie rzym a gdzie krym, kat to nawet nie krym, to wioska w ktorej mieszka babka dlugopisaAnthropophagus pisze:Zaorajcie jeszcze slejera, morbit endżel i wenom.
No wlasnie o to chodzi, Sacred Reich to czekolada Alpen Gold, Kat to blok czekoladopodobny, w kacie wkurwia mnie wszystko a jak slysze te durne, wiesniackie teksty to mnie chuj strzela i czuje sie zazenowany. Rozumiem, ze Dobre Bo Polskie to maksyma , ktora warto sie czasami kierowac. Wole np ketchup Kotlin niz Hellmans, zwlaszcza ten czarny z Piekla Rodem, wole Pudliszki albo ostatnio Kamis Wloski z Bazylia niz te Heinz, bo to jest lepsze. Wole musztarde Sarepska i Kremska z Parczewa bo jest lepsza od tych helmansow ale wole jak to jest conajmniej tak samo dobre. Kat jest chujowy jak smalec i malo mnie obchodzi ze z polski.Olo pisze:Nie rozumiem jak Trice może brandzlować się przy np. Sacred Reich a Kat uważać za gówno.
woodpecker from space
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
A znajoma tam pracowała przez 2 lata, i do dziś ketchupu nie jeTriceratops pisze: Wole np ketchup Kotlin
- Realista
różnica w cenie piwa i fakcie ze może mnie spisać gliniarz:) nadal będę jednak pił piwoIhasan pisze:poziom muzyczny, warstwa liryczna ...
zresztą o jakiej Ty warstwie lirycznej mówisz? Roman pisał zajebiste teksty. może ich nie rozumiałeś?
- Lykantrop
A Roman sam je rozumie?!zresztą o jakiej Ty warstwie lirycznej mówisz? Roman pisał zajebiste teksty. może ich nie rozumiałeś?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Realista
Lykantrop pisze:A Roman sam je rozumie?!zresztą o jakiej Ty warstwie lirycznej mówisz? Roman pisał zajebiste teksty. może ich nie rozumiałeś?
- Lykantrop
Ja myślę, że człowiek ograniczony głębokich i bogatych w alegorie tekstów napisać nie napisze, co najwyżej może pozować na eurydytę. Ale ta poza z góry skazana jest tylko na politowanie, tudzież sarkazm 
Teksty na "666" wpisują się w ramy określonej czasoprzestrzeni na scenie, nic ponadto. Takie fajne hasła propagandowe, które można sobie pośpiewać po ntym browarze przy okazji ogniska, ale doszukiwania się w tym głębi...? Nezusie Jazareński...
Teksty na "666" wpisują się w ramy określonej czasoprzestrzeni na scenie, nic ponadto. Takie fajne hasła propagandowe, które można sobie pośpiewać po ntym browarze przy okazji ogniska, ale doszukiwania się w tym głębi...? Nezusie Jazareński...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
z tymi tekstami to troche przesadziliscie - to tak jakby wczesne liryki wielce szanowanych kapel, były jakoś kosmicznie boskie - a poziom podobny, tylko po inszemu i jakos uchodzi...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
aryman
- postuje jak opętany!
Kto to, kurwa, jest EURYDYTA?!!Lykantrop pisze:Ja myślę, że człowiek ograniczony głębokich i bogatych w alegorie tekstów napisać nie napisze, co najwyżej może pozować na eurydytę. Ale ta poza z góry skazana jest tylko na politowanie, tudzież sarkazm
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Realista
no raczejLykantrop pisze: ale doszukiwania się w tym głębi...? Nezusie Jazareński...
-
est
No nie wiesz? To człowiek wykazujący się rozległą znajomością tematów dotyczących Europy i UE.aryman pisze:Kto to, kurwa, jest EURYDYTA?!!Lykantrop pisze:Ja myślę, że człowiek ograniczony głębokich i bogatych w alegorie tekstów napisać nie napisze, co najwyżej może pozować na eurydytę. Ale ta poza z góry skazana jest tylko na politowanie, tudzież sarkazm
- Maleficio
- Kontakt:
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
O kurwa. Facepalm B.A. Baracus'a - bezcenny 

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
aryman
- postuje jak opętany!
A tak a propos tematu, to wokale Rygga na LMI Arcturusa ostatnimi czasy zaczęły mnie miejscami wkurwiać. Znaczy się, że ta płyta nie ma już takiej siły rażenia jak kilka lat temu, gdy byłem przekonany, że to arcydzieło.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
Arisowicz
- w mackach Zła
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
rotfl 
ale przeciez teksty kata sa zajebiste , o co wam chodzi
jak juz sie tak czepiacie to proponuje popastwic sie nad takim Stan Twarza Twarz z Morderca (Metalowy Sztorm)
ale przeciez teksty kata sa zajebiste , o co wam chodzi
jak juz sie tak czepiacie to proponuje popastwic sie nad takim Stan Twarza Twarz z Morderca (Metalowy Sztorm)
this is a land of wolves now
- Block69
Teksty są bardzo dobre, ale większość tych najdziwniejszych fragmentów zrozumiałem dopiero jak mi je Roman jakiś czas temu wytłumaczył 
PENIS METAL