KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Nie możecie Tomasza winić za wasze przestrzałe komputery :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Działa git, a nawet lepiej. Paka dziś przyszła w ekspresowym tępie.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ja przy ostatnich 2 zamówieniach z Pagan mam problemy. W każdym zamówieniu jest jakaś płyta, która kwalifikuje się do reklamacji (uszkodzone, pomylone itp.). I nie byłoby problemu, gdyby ktoś szybko odpowiadał na moje maile i proponował rozwiązanie. Poprzednim razem ponad tydzień powtarzałem maila, aż w końcu Tomasz odpowiedział i omówiliśmy rozwiązanie problemu. Tym razem czekam na odpowiedź na maila 13dni.... na razie cisza, a przypominałem się. A planowałem dzisiaj znowu zamówić kilka płyt, ale przy takim podejściu chyba dam sobie spokój.
Poza tym z innych distro:
Hellthrasher - niezawodnie szybko i bezproblemowo
LSS - j.w.
Cyclone Empire - błyskawica, w środę zamówiłem, dzisiaj płyty u mnie.
Poza tym z innych distro:
Hellthrasher - niezawodnie szybko i bezproblemowo
LSS - j.w.
Cyclone Empire - błyskawica, w środę zamówiłem, dzisiaj płyty u mnie.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kolega nightspiryt szybko,fachowo i po prostu zajebiście !!!! ")
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Coś jest na rzeczy. Mnie również zdarzyło się w dwóch dużych zamówieniach, że przysłali kasetę zamiast CD, albo CD było porysowane. Na szczęście wszystko dość szybko się rozwiązało. W czwartek złożyłem kolejne dość spore zamówienie, bo dostałem kupon rabatowy, kasę wpłaciłem i cisza...A zwykle po takim czasie płyt już słuchałem. Może mają jakieś problemy? Niekoniecznie finansowe, ale komuś mogło się zachorować przecież...w każdym bądź razie coś niedobrego dzieje się w Państwie Świeckim nad Wisłą. Przynajmniej jeżeli porównamy z tym co było kiedyś.knaar pisze:Ja przy ostatnich 2 zamówieniach z Pagan mam problemy. W każdym zamówieniu jest jakaś płyta, która kwalifikuje się do reklamacji (uszkodzone, pomylone itp.). I nie byłoby problemu, gdyby ktoś szybko odpowiadał na moje maile i proponował rozwiązanie. Poprzednim razem ponad tydzień powtarzałem maila, aż w końcu Tomasz odpowiedział i omówiliśmy rozwiązanie problemu. Tym razem czekam na odpowiedź na maila 13dni.... na razie cisza, a przypominałem się. A planowałem dzisiaj znowu zamówić kilka płyt, ale przy takim podejściu chyba dam sobie spokój.
all the monsters will break your heart
- gelO
- rasowy masterfulowicz
E tam gadacie. Ja w czwarek kasę wpłaciłem, a wczoraj o 9 rano paka była u mnie. Żadnych pomyłek, porysowanych płyt nie uświadczyłem.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Morbid Moon ekspresowo.
-
- zaczyna szaleć
Polecam omijać szerokim łukiem Music Corner. Winyle wysyłają "zabezpieczone" cienkim kartonem i listem poleconym. Mimo próśb o solidne pakowanie i wysyłkę paczką. Rogi okładek dotarły z wgnieceniami. Zero "przepraszamy" itd....
- nicram
Do mnie szło tydzień. Paka OK, niczego nie brakuje, nic nie jest porysowane. Jest dobrze. :-)gelO pisze:E tam gadacie. Ja w czwarek kasę wpłaciłem, a wczoraj o 9 rano paka była u mnie. Żadnych pomyłek, porysowanych płyt nie uświadczyłem.
all the monsters will break your heart
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- jaszyn
- postuje jak opętany!
+1NorbiB pisze:Polecam omijać szerokim łukiem Music Corner. Winyle wysyłają "zabezpieczone" cienkim kartonem i listem poleconym. Mimo próśb o solidne pakowanie i wysyłkę paczką. Rogi okładek dotarły z wgnieceniami. Zero "przepraszamy" itd....
Amatorszczyzna maksymalna.
- dzik
- zahartowany metalizator
hellthrasher - expressowo
wczoraj przelew dziś listonosz
wczoraj przelew dziś listonosz
dobry kościół to kościół spalony
-
- mistrz forumowej ceremonii
chciałem pochwalić wydawnictwo Kagra. szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt,sprzedawca sam nawet zaproponował,że zwróci róznicę w cenie wysyłki (okazało się że paczka do UK będzie odrobine tansza)
książka o likderze Sepultury już u mnie jest i zapowiada się bardzo fajna lektura;)
książka o likderze Sepultury już u mnie jest i zapowiada się bardzo fajna lektura;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Czekam na recenzję w stosownym temacie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
na blogu będzie;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- morbid
- rasowy masterfulowicz
morbid pisze:kolega nightspiryt szybko,fachowo i po prostu zajebiście !!!! ")
jeszcze raz DUŻY PLUS !!!!
-
Jakiekolwiek zle pomowienia na Darka z blackkomp powinny byc karalne obcieciem jajec (coby nie bylo ze nie szanuje kobiet ))) lechtaczki wszystko super
- Sova
- rasowy masterfulowicz
juz mi się nie chce tłumaczyć jak się powinno pakować winyle. po raz kurwa enty.
klikam właśnie zakup Autopsy na LP u Darka - bo nie będę czekał na jedengo jełopa z rzeszy.
daje info:
Darek, zapakuj to inaczej niz zwykle - w jakis karton aby róg winyla nie dotykał krawędzi pudełka. Nie pakuj w te pudełka co ostatnio bo są chuja warte i Marduk od Ciebie ma jebnięty róg. dzięki, MV
czekam na pake i dam znać jak poszło
klikam właśnie zakup Autopsy na LP u Darka - bo nie będę czekał na jedengo jełopa z rzeszy.
daje info:
Darek, zapakuj to inaczej niz zwykle - w jakis karton aby róg winyla nie dotykał krawędzi pudełka. Nie pakuj w te pudełka co ostatnio bo są chuja warte i Marduk od Ciebie ma jebnięty róg. dzięki, MV
-
Sova Ty to jestes przemistrz ale z Darkiem NIGDY problemu tez nie mialem:)))Sova pisze:juz mi się nie chce tłumaczyć jak się powinno pakować winyle. po raz kurwa enty.
daje info:
Ostatnio zmieniony 04-10-2013, 23:46 przez aniola, łącznie zmieniany 1 raz.