KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Czy ktoś kupował bezpośrednio w brytyjskim Universal? Jak z czasem doręczenia jest, dobrze pakują paczki?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Castor
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
Tak. Kupowałem box Black Sabbath 13 w preorderze. Czas ..., cóż sporo się naczekałem.Box miał być u mnie przed premierą 13, a był chyba miesiąc po. Ożywiona korespondencja, joby, itp. Winyle pakują tragicznie, szemrany kartonik, zero zabezpieczenia w środku i rogi ,kurwa, pogięteDragazes pisze:Czy ktoś kupował bezpośrednio w brytyjskim Universal? Jak z czasem doręczenia jest, dobrze pakują paczki?
- Dragazes
- w mackach Zła
Ok. Dzięki.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- dzik
- zahartowany metalizator
A jak wygląda sytuacja z Under The Sign Of Garazel Productions? Długo sie czeka na przesyłkę po przelewie?
dobry kościół to kościół spalony
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
ostatnio brałem przy premierze "Henbane". Krótko się czeka,
- dzik
- morbid
- rasowy masterfulowicz
bardzo szybka przesyłka...dzik pisze:A jak wygląda sytuacja z Under The Sign Of Garazel Productions? Długo sie czeka na przesyłkę po przelewie?
- COFFIN
- dzik
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://www.witchinghour.pl/webshop/supr ... -2374.html
http://www.witchinghour.pl/webshop/effe ... p-831.html
http://www.witchinghour.pl/webshop/effe ... p-831.html
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Przykre, kurde. Swoją drogą Supreme Lord mimo dosyć przeciętnych albumów pełnopełzających popełnili jedną z lepszych demówek kiedyś, jeśli chodzi o krajową scenę śmierć metalową drugiej połowy lat 90.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Za takie wydanie ostatniego Supreme Lord to dobra cena. Nawet książeczki nie ma gdzie włożyć w tego digiraka tylko tak luzem wrzucona.
- COFFIN
Century Media - żółta kartka:D
Ceny mediabooka fajne:
Saturn - 84,99
MM - 99,00
Dobrze, że wyszedł normalny jewel, choć w porównaniu z ostatnim Mardukiem różnica też już jest.
Ceny mediabooka fajne:
Saturn - 84,99
MM - 99,00
Dobrze, że wyszedł normalny jewel, choć w porównaniu z ostatnim Mardukiem różnica też już jest.
'Come the Blessed Madness'
- nicram
No właśnie. Zresztą nie oszukujmy się. Ta płyta jest średnia, żeby nie powiedzieć, że nawet bardzo średnia.:-)knaar pisze:Za takie wydanie ostatniego Supreme Lord to dobra cena. Nawet książeczki nie ma gdzie włożyć w tego digiraka tylko tak luzem wrzucona.
all the monsters will break your heart
- Sova
- rasowy masterfulowicz
blackcomp - winyl Autopsy dotarł w stanie nienaruszonym - więc jest ok.
pisałem Darkowi aby wysłał winyl nie w tym kartonie co zawsze - nie poskutkowało ( był owinięty w szary papier i wsadzony do tego chujowego kartonu )
tym razem się udało, bo to dosyc twardy gatefold ale nie wiem czy chcę się na przyszłość bawić w rosyjską ruletkę.
żeby nie było, że najeżdzam na konkurencję, bo tak nie jest. handlujemy zupełnie innym stafem. Darek ma czesto winyle od majorsów które chętnie kupuję do swojej kolekcji a chcę je mieć zwyczajnie w stanie idealnym.
pisałem Darkowi aby wysłał winyl nie w tym kartonie co zawsze - nie poskutkowało ( był owinięty w szary papier i wsadzony do tego chujowego kartonu )
tym razem się udało, bo to dosyc twardy gatefold ale nie wiem czy chcę się na przyszłość bawić w rosyjską ruletkę.
żeby nie było, że najeżdzam na konkurencję, bo tak nie jest. handlujemy zupełnie innym stafem. Darek ma czesto winyle od majorsów które chętnie kupuję do swojej kolekcji a chcę je mieć zwyczajnie w stanie idealnym.
- Mol
- Oki
- weteran forumowych bitew
Nine Records szybko i sprawnie
- manieczki
odltempleshop ma nowy layout, jak dla mnie dziwnie to wygląda na razie :/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
To takie oczywiste, a takie trudne do zrealizowania dla niektórych.Sova pisze:blackcomp - winyl Autopsy dotarł w stanie nienaruszonym - więc jest ok.