Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
CD sprzedane przez alle głównie w latach 2005-2008,kasety poszły wszystkie w jedno,bezpieczne miejsce do kolekcjonera z pd Polski.[V] pisze:sprzedałeś wszystkie płyty a zachowałeś sobie listy?
Tomek to gość, który bardzo specyficznie podchodzi do wszystkiego i nie ma co liczyć że coś udostępni. Mariusz natomiast miał archiwum w piwnicy domu i z tego co pamiętam biegał podenerwowany na Deicide w Krakowie bo jego żona dzwoniła że opady deszczu zalały piwnicę i z sąsiadami wynosiła stuff. nie wiem czy jakieś szkody były czy uratowali wszystko.SODOMOUSE pisze:no raczej nie inaczej,że północ...tam się działo najlepiej tłusto muzycznie...chociaż,mogę zajebać też listy z Meksyku,Kostaryki,Brazylii,Australii,Malezji....pytanie na ile wystarczy mi ochoty i czasu....pytanie kto listy z tamtych czasów sobie zostawił,bo na pewno gdyby Kmiołek,czy Tomek z Pagan zajebali posty,to by dopiero sandały pospadywali...hehe....na razie nie mogę doliczyć się jednej walichy z listami i tego najbardziej szkoda,bo tam były rary grube...Euronymousy i inne Dead'yHarlequin pisze:Aż mi sie łezka kręci jak to widze. Pewnie gdy Ty korespondowałes to mi jajca piór dostawały dopiero. Ale widze, że głównie kierunek północ :)
ziny o ile pamiętam też wszystkie poszły na sprzedaż?SODOMOUSE pisze:CD sprzedane przez alle głównie w latach 2005-2008,kasety poszły wszystkie w jedno,bezpieczne miejsce do kolekcjonera z pd Polski.[V] pisze:sprzedałeś wszystkie płyty a zachowałeś sobie listy?
Zostały zgrane w większości wypadków na nośniki "zastępcze"....sentymentalnie mogę zawsze żałować,ale nie można całe życie mieszkać w wynajętym M2,mając tysiące cds/demos.....płyty pomogły mi to zagadnienie wyprostować.
off topic: Sebastian zrób ten skan logo Scarecrow do lp pliss;)zinoteka pisze:ziny o ile pamiętam też wszystkie poszły na sprzedaż?SODOMOUSE pisze:CD sprzedane przez alle głównie w latach 2005-2008,kasety poszły wszystkie w jedno,bezpieczne miejsce do kolekcjonera z pd Polski.[V] pisze:sprzedałeś wszystkie płyty a zachowałeś sobie listy?
Zostały zgrane w większości wypadków na nośniki "zastępcze"....sentymentalnie mogę zawsze żałować,ale nie można całe życie mieszkać w wynajętym M2,mając tysiące cds/demos.....płyty pomogły mi to zagadnienie wyprostować.
Mi by było szkoda,jeśli już miałbym wybierać to pozbyłbym się korespondencji I zinów a zostawił muzykę,ale kto co woli oczywiście.SODOMOUSE pisze:CD sprzedane przez alle głównie w latach 2005-2008,kasety poszły wszystkie w jedno,bezpieczne miejsce do kolekcjonera z pd Polski.[V] pisze:sprzedałeś wszystkie płyty a zachowałeś sobie listy?
COFFIN pisze:Czytałem kiedyś wywiad z Vargiem, w którym stwierdził, że gdyby Euro żył nie byłoby Mayhem, bo w zasadzie tylko Hellhammer był zainteresowany sprawami kapeli (co zresztą potwierdził sam w innym wywiadzie - dodając, że Oystein skupiał się w zasadzie tylko na biznesie), a tu list z wcześniejszego okresu:D