Ukraińskie przytupańce

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

esq
postuje jak opętany!

01-08-2006, 23:53

na półce mam tylko Mental Demise, widziałem ich koncercik na MEF we chełmie, całkiem słuszne napierdalanie, poza tym słyszałem jeszcze Nokturnal Mortum, Dub Buk i Fleshgore...na chuj mi wiecej
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

02-08-2006, 09:19

Ja nie słyszałem jeszcze kapeli stamtąd, przy której by mi się nie cofnęło lub, w najlepszym wypadku, nie ziewnęło tęgo.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Tokarz
zaczyna szaleć

26-09-2006, 14:03

Z tamtych rejonów jedynie Mental Demise do mnie dociera, kapelki pokroju Nokturnal Mortum wole przemilczeć
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

26-09-2006, 14:10

[quote][i]Wysłane przez zoloft_smile[/i]

hm, a co z symbolicznym 88 na jednej z plyt Nokturnal Mortum? nie rozumiem to czegoś: wystarczy przypomnieć temat o honor, napierdalałeś w nim równo coponiektórych ludzi, podobnie jak w pewnym temacie założonym przez starego. Ponownie powołam się na cytat z jednej z Twoich wypowiedzi "Stąd tez wszelkiego rodzaju objawy fascynacji jakimkolwiek z wymienionych juz tu setki razy systemów uważam za całkowite tęgie pojebanie umysłu". Wytłumacz mi proszę,
dlaczego zatem mówisz, że Nokturnal Mortum ze swoim 88 traków na bodaj NeChrist i z projektem pobocznym o wymownej nazwie Aryan Terrorism jest ok, a Honor juz nie? [/quote]

Myślę, że trzeci post na pierwszej stronie tego tematu powiniene Ci sporo wyjaśnić. Nie zamierzam występować w roli adwokata Brzachwa, bo on zrobi to najlepiej samemu. Ale dobrze pamiętam, że była już o tym mowa i dlatego przejrzałem początek tematu...
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

26-09-2006, 15:57

[quote][i]Wysłane przez zoloft_smile[/i]
Wytłumacz mi proszę,
dlaczego zatem mówisz, że Nokturnal Mortum ze swoim 88 traków na bodaj NeChrist i z projektem pobocznym o wymownej nazwie Aryan Terrorism jest ok, a Honor juz nie? [/quote]

Znasz płytę, to pewnie wiesz co to są za "tracki", co na nich jest...
co w tym zestawieniu znaczy 88? Heil Hitler? a moze litery HH akurat w tym momencie sa poczatkami innych wyrazów, a moze to oznaczenie roku, a całość jest jedną wielka ironią ? a podaj mi jeszcze kochanieńki jakieś teksty Nokturnal Mortum, gdzie wychwalają Adiego i płaczą po Rudolfie Hessie. I nie pisz mi tu zaraz swoich teorii, że Aryan = Hitler, Rudolf Hess i narodowy socjalizm. NM to bardzo inteligentnie puszczone "oko" do wszystkich, którym na sercu lezy dobro ich narodowej kultury i zachowanie pamięci o ludziach, którzy oddali życie za kraj i naród, a Honor to marne wrzaski pojebańców łkających, że zdechł jakiś hitlerowski skurwiel Rudolf Hess, no sorry, ale wrzucasz teraz na podstawie numerka 88 obie kapele do jednego wora, zamieszałeś jak chuj i pewnie myslisz, że jesteś fajny. retoryka Ryszarda Nowaka od sekt. No to gratuluję i z mej strony EOT.

Całkiem na marginesie - jestem hitlerowcem, wystarczy popatrzeć na mój avatar. I wszyscy ludzie, którzy się urodzili w 1488 roku i 1888 - zwłaszcza ci. Chrystepaniepomiłujkurwa....
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

26-09-2006, 16:29

taaa, to tylko taki żart był...
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

26-09-2006, 16:40

żart był z mojej strony :-)
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

26-09-2006, 21:49

Nie jestem po to by cię usatysfakcjonować za każdym razem, to raczej ty jesteś tutaj tylko dla mojej zabawy, robię więc co chcę, nie muszę "pompować" swojego ego na forum internetowym, tak naprawdę z paroma osobami chciałbym się spotkać w realu ( geant odpada ), napić piwa i pogadać na pewne tematy, bo w ten sposób mógłbym wzbogacić się duchowo, reszta użytkowników forum wisi mi girlandą koło jajec. Nie będzie chyba zbyt trudną odpowiedź na pytanie w której grupie się znajdujesz ?
vulture

27-09-2006, 10:29

40 kilku letni znużony kastrat który robi z siebie pajaca, ot co..
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

27-09-2006, 21:37

[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
nie muszę "pompować" swojego ego na forum internetowym, tak naprawdę z paroma osobami chciałbym się spotkać w realu ( geant odpada ), napić piwa i pogadać na pewne tematy, bo w ten sposób mógłbym wzbogacić się duchowo, reszta użytkowników forum wisi mi girlandą koło jajec. Nie będzie chyba zbyt trudną odpowiedź na pytanie w której grupie się znajdujesz ? [/quote]

Jak stawiasz piwo to jestem chętny!
Awatar użytkownika
Brzachwo Wój
w mackach Zła

30-09-2006, 11:53

[quote][i]Wysłane przez - IX -[/i]
Brzachwo po prostu traktuje rozne sprawy wybiorczo, ot i cala flozofia. [/quote]

nieudolne tłumaczenie twojego braku pojmowania :-)
ODPOWIEDZ