ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
Re: ZESPOŁY, KTÓRE MOGŁYBY NIE ISTNIEĆ
dziwi mnie cisza po stronie frakcji poznańsko-ziemniaczanej
przecież to kult eternal u Was jest
jakieś oburzenie, czy jednak nie?
można szczać na AD, ale "wykonawczo" to światowy poziom. "repertuar" to już jakby kwestia dyskusyjna.
[youtube][/youtube]
a wykonanie "PtPH" jak ktoś lubi gruw w muzyce to przecież petarda jest.
przecież to kult eternal u Was jest
jakieś oburzenie, czy jednak nie?
można szczać na AD, ale "wykonawczo" to światowy poziom. "repertuar" to już jakby kwestia dyskusyjna.
[youtube][/youtube]
a wykonanie "PtPH" jak ktoś lubi gruw w muzyce to przecież petarda jest.
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Moda na jebanie AD :)535 pisze:Nigdy nie lubiłem tej kapeli, ten zaciągający pajac zawsze mnie wkurwiał, ale jak sobie przypomnę ruch pod scenę na jarocińskim koncercie w 1993 na hasło Acid Drinkers, to szacunek jest. Przypominam, że nie trzeba kochać, by szanować. Przy okazji. Nigdy nie kupiłem ich płyty, a na koncercie byłem, właśnie tym festiwalowym.
535 widziałeś w tym czasie GAGE?
Jebać żuli.
Oczywiście. Byłem tych wydarzeń naocznym świadkiem. Notabene, jestem powszechnie znany z miłości do tej kapeli, rzecz jasna nie jest towolff pisze:Moda na jebanie AD :)535 pisze:Nigdy nie lubiłem tej kapeli, ten zaciągający pajac zawsze mnie wkurwiał, ale jak sobie przypomnę ruch pod scenę na jarocińskim koncercie w 1993 na hasło Acid Drinkers, to szacunek jest. Przypominam, że nie trzeba kochać, by szanować. Przy okazji. Nigdy nie kupiłem ich płyty, a na koncercie byłem, właśnie tym festiwalowym.
535 widziałeś w tym czasie GAGE?
kurwy cenzory "Miłość oralna w Jugosławii"
[youtube][/youtube]
ale jednak.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
GAGA zajebisty temat, wiadomo.
Szydera z GAGI to jak drwienie z Martyny Jakubowicz a tego strawić nie jestem w stanie :)
Szydera z GAGI to jak drwienie z Martyny Jakubowicz a tego strawić nie jestem w stanie :)
Jebać żuli.
Musiało minąć wiele lat, nim stało się to prawdą. Przynajmniej tą , szerzej rozumianą.wolff pisze:GAGA zajebisty temat, wiadomo.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Chcesz uświadamiać lamusów?535 pisze:Musiało minąć wiele lat, nim stało się to prawdą.wolff pisze:GAGA zajebisty temat, wiadomo.
Dajże spokój :)
Jebać żuli.
Oszalałeś? Ja czekam, aż mnie w końcu ktoś uświadomi , ale każdy kolejny koncert pokazuje, że chyba pokolenie kciuka-fejsbuka, nie ma większych szans.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Z drugiej strony oglądam takie tańce;
" onclick="window.open(this.href);return false;
i w sumie obok Adversalial stawiam. Pewnie zboczenie i to homoseksualne!!!
buhahahahahahaha
fb chuj, dość marna kpina i słuszny obciach.
i w sumie obok Adversalial stawiam. Pewnie zboczenie i to homoseksualne!!!
buhahahahahahaha
fb chuj, dość marna kpina i słuszny obciach.
Jebać żuli.
Tyrani thrashu i metalu w ogóle. Nie mam śmiałości, by podjąć jakąkolwiek dyskusję.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Niby tak, choć przecież sam wiesz, że kiedyś różnie bywało. Mam wrażenie, że obecnie te wszystkie koczki loczki, też coś oznaczają.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cóż, pozostaje wobec tego słuchać muzy dla czerstwych pozerów :)
(tylko czy to tak istotne skoro Wisła mecz wygrała? hahahahaha)
Jebać żuli.
No wiesz, kiedyś w konkursie radia Kraków wygrałem ich płytę, Tę ze słojem. Abstrakcja, ale jednak.wolff pisze:Cóż, pozostaje wobec tego słuchać muzy dla czerstwych pozerów :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dobre płyty nagrywali. Czasem warto sięgnąć po to co słuchają pozerzy (jak ja:))
pozdr!
pozdr!
Jebać żuli.
Różne rzeczy na forumiku pisałem, ale pozerem z pewnością nikogo nie nazwałem. Fakt że przypisuje się mi wszelakie bezeceństwa, sram na to i staram się temu opierać, do czerwonego pola, do zaparcia.wolff pisze:Dobre płyty nagrywali. Czasem warto sięgnąć po to co słuchają pozerzy (jak ja:))
pozdr!
Pisał Piotrek ,że niby taki piękny koncert był na lotnisku, a patrz pan jak pięknie może być.
[youtube][/youtube]
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Repertuar mają różny, ale jak ktoś mówi, że tak doskonała płyta jak "Infernal Connection" to chujoza, to znaczy, że feta spod napleta zastąpiła mu mózg.EatMyFuck pisze: można szczać na AD, ale "wykonawczo" to światowy poziom. "repertuar" to już jakby kwestia dyskusyjna.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ A jak na ten album ktoś sra to ja nie wiem kurwa . . . . Przecież to wysadza z bryczki i rozpierdala totalnie. Masa topowych kapel może pomarzyć o takim szalonym brzmieniu i jebnięciu.
Gdyby np. Morbid Angel nagrali ten obesrany nowy album z takim soundem jak 'High Proof...' to świat jebanych słuchaczy by się zesrał w pierdolone wąskie dżinsy. Ale nie. . . I chuj, jebać to. Przypierdalajcie się, pierdolcie głupoty. Metalowe omnibusy

Gdyby np. Morbid Angel nagrali ten obesrany nowy album z takim soundem jak 'High Proof...' to świat jebanych słuchaczy by się zesrał w pierdolone wąskie dżinsy. Ale nie. . . I chuj, jebać to. Przypierdalajcie się, pierdolcie głupoty. Metalowe omnibusy

Ostatnio zmieniony 18-11-2017, 09:46 przez TheDude, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przecież ACID DRINKERS to 100% cebuli. Nie broń ich z nacjonalistycznym zacięciem.wolff pisze:Przesadzasz.Pacjent pisze: Jestem dumny z tego, że nigdy nie kupiłem ich płyty i nigdy nie byłem na ich koncercie. 100% obrzydzenia od pierwszego albumu ze szczególnym uwzględnieniem wokalu.
ew. pierdolisz miły nacjonalisto, wielbicielu cebulandii:)
Słabe numery?
buhahahahahahaha
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwsze 5 płyt Acid Drinkers to bardzo dobre granie. Trzeba dużo złej woli,
by tego nie słyszeć. Jak ktoś nie lubi takiego wesołego, trochę nadmuchanego stylu, to rozumiem.
Później bywało różnie, ale raczej dużo gorzej. Mogliby zmniejszyć ilość wydawanych niepotrzebnie płyt,
a zamiast tego grać na koncertach starsze kawałki.
Nie rozumiem ich polityki wydawniczej,
w Polsce i tak nigdy nie było dużej kasy za płyty. Wiec po co tłuc te płyty jak w fabryce mebli.
by tego nie słyszeć. Jak ktoś nie lubi takiego wesołego, trochę nadmuchanego stylu, to rozumiem.
Później bywało różnie, ale raczej dużo gorzej. Mogliby zmniejszyć ilość wydawanych niepotrzebnie płyt,
w Polsce i tak nigdy nie było dużej kasy za płyty. Wiec po co tłuc te płyty jak w fabryce mebli.
- dzik
- zahartowany metalizator
No mniej więcej własnie tak to wygląda.Medard pisze:Pierwsze 5 płyt Acid Drinkers to bardzo dobre granie. Trzeba dużo złej woli,
dobry kościół to kościół spalony