KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
VIC RECORDS - żenada. Ponad miesiąc temu kupiłem sobie reedycję jedynki Torchure i nie zobaczyłem jeszcze płyty na oczy. Dwa maile, cisza. Wszcząłem wreszcie spór na paypalu. Na razie cisza. Kij im w oko.
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Northern Heritage - małe rozczarowanko, szybkość ok, ale chyba się Mikołajowi nie chciało bawić w pancerne pakowanie i winyle doszły z zagiętymi rogami, a małe czarne plecki 7''epów latały swobodnie po całym kartonie. Kurwa mać.
Dodax rec. - kompletnie nie polecam. Miesiąc czekania, zero odpowiedzi na maile, w dodatku wysłane ostatecznie na zły adres i tylko dzięki uprzejmości sąsiada z drugiego bloku mogę cieszyć się przesyłką.
Primitive Arts - znaczna poprawa, Rebecca w końcu nauczyła się na błędach i pakuje winyle jak ta lala.
Filth and Violence - BŁYSKAWICA jebana, z Finlandii do UK przesyłka dotarła w 3 dni. W dodatku gratis shirt i cedek "Mother" Bizarre Uproar.
Sova, Karol, Utsogp wiadomix.
Dodax rec. - kompletnie nie polecam. Miesiąc czekania, zero odpowiedzi na maile, w dodatku wysłane ostatecznie na zły adres i tylko dzięki uprzejmości sąsiada z drugiego bloku mogę cieszyć się przesyłką.
Primitive Arts - znaczna poprawa, Rebecca w końcu nauczyła się na błędach i pakuje winyle jak ta lala.
Filth and Violence - BŁYSKAWICA jebana, z Finlandii do UK przesyłka dotarła w 3 dni. W dodatku gratis shirt i cedek "Mother" Bizarre Uproar.
Sova, Karol, Utsogp wiadomix.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
Co do Northern Heritage, miałem ten sam problem z jakością pakowania.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Właśnie zamówiłem płytki w Comatose - zobaczymy jak się spiszą.
- Mol
- zahartowany metalizator
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Od płatności minęło 30 min i dostałem @, że wysyłają. Płyty wysyłają bez pudełek (co mi nie przeskadza) ale żeby dobrze pakowali, bo kilka razy dostałem płyty bez pudełek i nie było co zbierać niestety.Mol pisze:nie masz sie o co martwic, Comatose = klasa.
- Mol
- zahartowany metalizator
-
kupuję w cholerę płyt na amazonie od róznych sprzedawców: co mnie najbardziej irytuje: Doszedł dziś digi BLACK SABBATH Reunion ,stan idealny ale z tyłu naklejka (bezposrednio na digi) z kodem kreskowym. Próba usunięcia kończy się oczywiscie zniszczeniem okładki..strasznie wkurwiająca rzecz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
W ogóle pierdolę już kupowanie na brytyjskim amazon. Na początku listopada zrobiłem 2 zamówienia - na ep+cd Obliteration i drugie na parę płyt Lonesome Wyatta i Hanka III. To pierwsze przyszło po miesiącu na zły adres, a drugiego jeszcze na oczy nie widziałem. W ogóle śmieszne jest to, że widzisz płytę na amazon dostępną, wszystko fajnie, robisz zamówienie, płacisz i... dostajesz na drugi dzień maila, że zamówienie zostanie zrealizowane do dnia x następnego miesiąca. Nigdy więcej nie korzystam z amazon, pierdolę, wolę przepłacać w hmv.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Amazon jest dobrym serwisem ale można się naciąć niekiedy: Ja np biorę tanio płyty od kilku sprzedawców I stan jest super ale u niektórych jest ta jebana naklejka,więc im już podziękuje. Fakt,że często pojawiają się tam premiery które bedzie można kupic dopiero za x dni, trzeba bacznie sprawdzić opis,niekiedy też wyłowisz coś tanio,opis się zgadza ale zamiast z UK płyta idzie z Niemiec czy ,co gorsza z USA ( a stało jak byk ,ze wysyłka z UK) I wtedy czekasz,czekasz..ale amazon I tak jest tanszy niz ebay np..Lykantrop pisze:W ogóle pierdolę już kupowanie na brytyjskim amazon. Na początku listopada zrobiłem 2 zamówienia - na ep+cd Obliteration i drugie na parę płyt Lonesome Wyatta i Hanka III. To pierwsze przyszło po miesiącu na zły adres, a drugiego jeszcze na oczy nie widziałem. W ogóle śmieszne jest to, że widzisz płytę na amazon dostępną, wszystko fajnie, robisz zamówienie, płacisz i... dostajesz na drugi dzień maila, że zamówienie zostanie zrealizowane do dnia x następnego miesiąca. Nigdy więcej nie korzystam z amazon, pierdolę, wolę przepłacać w hmv.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Stan jak stan, póki co żaden sprzedawca z amazon nie wykazał się umiejętnością pakowania płyt. Cd jeszcze pal licho, jewel wymienię, ale wytarmoszonych w drodze rogów elpisów już nie. No i cenowo amazon też już przestał być korzystny. Jakieś niszowe, stare tytuły czy klasyka ok, ale nowości są w takiej samej, a czasami i wyższej cenie niż w fizycznych sklepach. Przykładowo ten nowy Hank w HMV za 12 z hakiem w HM, a na amazon 14,99.
-
Mi zawsze pięknie dochodzą, zwłaszcza jak wysyłają sprzedawcy bezpośrednio związani z Amazon,pakują wtedy w te zajebiste kartony I nie ma siły żeby płyta uległa uszkodzeniu. Ale jak słusznie zauważyłeś, nowości są w porównowalych cenach,ja jednak kupuję wiele staroci z lat 70tych,80tych więc jestem szczęśliwy:)Lykantrop pisze:Stan jak stan, póki co żaden sprzedawca z amazon nie wykazał się umiejętnością pakowania płyt. Cd jeszcze pal licho, jewel wymienię, ale wytarmoszonych w drodze rogów elpisów już nie. No i cenowo amazon też już przestał być korzystny. Jakieś niszowe, stare tytuły czy klasyka ok, ale nowości są w takiej samej, a czasami i wyższej cenie niż w fizycznych sklepach. Przykładowo ten nowy Hank w HMV za 12 z hakiem w HM, a na amazon 14,99.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja mam całkiem dobre doświadczenia z robieniem zakupów na amazon u.k, choć jak kiedyś zamówiłem Mass Psychosis- Face to dostałem płytę jakiego bambusa dmiącego w trąbę ( i chyba nie była to trąba zagłady). Na szczeście zwrot był bezpłatny. To jednak odosobniony przypadek a kupuje tam dosć sporo.
Karol i Tomek jak zwykle spisali się bez zarzutów.
Karol i Tomek jak zwykle spisali się bez zarzutów.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Na amazonie uk kupiłem pewnie już 1000 płyt cd i raptem kilkanaście razy był problem. Najczęściej wysłali przez pomyłkę inną płytę lub przesyłka nie doszła, ale wtedy nie ma problemu ze zwrotem kasy. Wysyłka do Polski jest bardzo tania i ceny nowych płyt z dużych labeli o wiele niższe niż w Polsce, więc już dawno olałem Mystiki i inne Blackcompy. Najlepsze okazje są jednak i tak na używanych starociach.
-
+ 1knaar pisze:Najlepsze okazje są jednak i tak na używanych starociach.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Jak zaczynałem przygodę z amazonem i widziałem używane płyty za pół funta czy nawet 0,01 funta, to myślałem, że to jakiś przekręt. Szybko jednak przekonałem się, że to normalka i przychodzą płyty nieraz w idealnym stanie.[V] pisze:+ 1knaar pisze:Najlepsze okazje są jednak i tak na używanych starociach.
-
To jest fantastyczna sprawa. Myślę,że mój listonosz mnie nienawidzi z tego powodu;) Ale jestem dumny z mojej kolekcji I to się kurwa liczy.no solace
- krz63
- weteran forumowych bitew
Dawno nikt Sovy nie chwalil, pewnie jakosc obslugi jebla na pysk przeokrutnie.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
odgrzebie sprawę bo z czystego lenistwa wybrałem taką opcje płatności ale sprawa tak jak by tkwi w miejscu i ciekawi mnie czy ktoś z regularnie korzystających o ile tacy tu są może powiedzieć czy nadal jest tak źle czy to chwilowy brak mocy przerobowej hę?Maleficio pisze:Ja raz zapłaciłem przez ten Dotpay i kasa po odjeciu z konta "leciała" 20 dni do firmy. Nie polecam
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Baptism first albums re-press in 2014 !!!
'The Beherial Midnight'
'Wisdom & Hate'
'Morbid Wings of Sathanas'
2014 marks 15 years of Northern Heritage. There should be vinyl re-issues
of selected titles. Starting with early LP's of Satanic Warmaster,
Clandestine Blaze & Baptism
'The Beherial Midnight'
'Wisdom & Hate'
'Morbid Wings of Sathanas'
2014 marks 15 years of Northern Heritage. There should be vinyl re-issues
of selected titles. Starting with early LP's of Satanic Warmaster,
Clandestine Blaze & Baptism
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;