POLACY. Przez całe swoje życie wierni prostym zasadom. Czcić Boga, kochać kobiety i bronić swojego kraju.
No trafiają do nacjonalistycznego targetu, co tu dużo mówić.
Z moich obserwacji większość ludzi trenujących sporty walki/obsługę broni palnej to prawicowcy bojący się uchodźców. Mam wrażenie, że to idzie w pakiecie.
"Jürgen Bartsch (Bethlehem) and Nergal (Behemoth), 1994."
Ciekawe jest, jak już wtedy ich osobowości były widoczne na takim przypadkowym zdjęciu.
Depresyjny Jurgen wkulony w kanapę i uciekający wzrokiem, Nergal pozujący na trono-fotelu, patrzący prosto w obiektyw, by być centrum uwagi.
Ciekawe jest, jak już wtedy ich osobowości były widoczne na takim przypadkowym zdjęciu.
Depresyjny Jurgen wkulony w kanapę i uciekający wzrokiem, Nergal pozujący na trono-fotelu, patrzący prosto w obiektyw, by być centrum uwagi.
Albo może Jurgena poprostu bardziej "jebło" i ma już dość?
Albo może Jurgena poprostu bardziej "jebło" i ma już dość?
Albo miał dość pierdolenia i to poza "kurwa co ja tutaj robię"
Znamy się. Mamy tu nawet wspólne zdjęcie z chłopakami z forume z powyzszymi zawodnikami. Chkopaki byli u nas na imprezie i bardzo nas rozreklamowali.Bylbym daleki od śmiania sie z Nich. To dobre Chłopaki.
Gromda była u nas praktycznie w komplecie. Ba wspolorganizstorem imprezy był Gromdziarz.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
Swój do swego...
Fota, napina i credo życiowe przezabawne. Niestety.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
A ja uważam ze nie znasz ludzi i wydajesz błędny osąd.
To są przynajmniej ludzie na których można polegać.
Naprawdę.
Szappoba jak Chłopaki reklamowali nasza imprezę. I stawili się praktycznie w komplecie.
Można było przybić piątkę, pogadać, zdjęcie zrobić.
Ciężko żeby walki na gołe pieści nie były jakaś napinka.
Błędny osąd wydajesz bo kojarzą Ci się z kolesiami z zdartym ryjem. Robią sobie krzywdę między sobą i sa ludzie jak ja co to organizują i ma to swoje zapotrzebowanie wśród ludzi.
Niech to się odbywa w ringu. Na ustalonych zasadach.
Przeciętny zawodnik Gromdy jakby wpadł rozjuszony to takich zawodników jak ja czy Ty rozciepallby jak gówno na polu. Lepiej żeby rywalizowali z innymi
Ostatnio zmieniony 03-05-2025, 13:59 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Opowiem Ci historie. Na drugi dzień Byczyny ubrałem t-shirt z naszej imprezy. Zaczepilinas Węgrzy przy alkowozie. Pogadaliśmy i Oni patrzą się na moją koszulkę. Co to jest? To impreza co organizujemy. Podziemny krąg rzuciłem żartem. CI Węgrzy byli u nas na ostatniej imprezie.