LOLknaar pisze:Taki nowy ciekawy zapis ze strony sklepu Garazela:
"WAŻNE:
W przypadku zakupu płyt zafoliowanych przez producenta (zazwyczaj są to Digipacki), nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy w środku z płytą jest wszystko OK. Na życzenie kupującego możemy rozfoliować i sprawdzić. W innym przypadku reklamacje nie będą uwzglęniane."
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
chyba ich pojebało...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
Ma byc demo w dobrej jakosci.Lykantrop pisze:*Sadistik Exekution / Dave Slave’s Doomed and Disgusting Split 7″
o_O
To SadEx coś nowego nagrywa czy to tylko jakieś starocie wrzucone na potrzeby splita?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Only_True_Believers pisze:chyba ich pojebało...
nie do konca, bo coraz popularniejsze jest oszukiwanie ze nie bylo cd w srodku....
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Super pomysł!!!:-))) Dzisiaj dostałem 5 zafoliowanych płyt z Pagan, napiszę do nich że nie było cd w środku !!!:-)))maciek z klanu pisze:Only_True_Believers pisze:chyba ich pojebało...
nie do konca, bo coraz popularniejsze jest oszukiwanie ze nie bylo cd w srodku....
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
ale po co ktoś miałby to robić? cd bez całej reszty jest nic nie warte.maciek z klanu pisze:Only_True_Believers pisze:chyba ich pojebało...
Pozatym mi się to kiedyś na prawde zdażyło. Przez chwile myslałem juz ,ze nihil jest juz tak avangardowy, że wydaje albumy bez płyty w środku, ale szlachetny Pan sowa, od razu mi dosłał. Jeszcze raz dzięki.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- krz63
- weteran forumowych bitew
A napisz, ciekaw jestem jaka będzie reakcja Tomka :-)knaar pisze:Super pomysł!!!:-))) Dzisiaj dostałem 5 zafoliowanych płyt z Pagan, napiszę do nich że nie było cd w środku !!!:-)))maciek z klanu pisze:Only_True_Believers pisze:chyba ich pojebało...
Swoją drogą to naprawdę trafiają się klienci, ktorzy wyskakują od razu z ryjem, że zafoliowana płyta miała rysę czy ich odtwarzacz nie obsługuje itp. Zupełnie jakby ekspedient celowo chciał im zycie zmarnować.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Tak naprawdę jeszcze się nie spotkałem z brakiem krążka w środku. Za to jakieś rysy się czasami zdarzały. Ostatnie 2 jakie pamiętam to nawet brane z Wszechpotężnej, a wydane przez Agonię:) Nie było problemów z odtwarzaniem, więc nie chciało mi się pisać i jakieś wymianki robić.krz63 pisze: A napisz, ciekaw jestem jaka będzie reakcja Tomka :-)
Swoją drogą to naprawdę trafiają się klienci, ktorzy wyskakują od razu z ryjem, że zafoliowana płyta miała rysę czy ich odtwarzacz nie obsługuje itp. Zupełnie jakby ekspedient celowo chciał im zycie zmarnować.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Raczej chodzi o wyłudzenie na zasadzie sprzedawca uznaje reklamacje i w zamian wysyła coś innego, ale w sumie skoro w digi nie ma płyty wiec taki wybrakowany egzemplarz nie jest mu potrzebny (chyba ze będzie reklamował dalej np u wydawcy), wiec pisze do kupującego "sorry za taki stan rzeczy, zatrzymaj sobie digi" i ten, który oszukał jest do przodu.Only_True_Believers pisze:
ale po co ktoś miałby to robić? cd bez całej reszty jest nic nie warte.
Albo inna sytuacja coś się płycie stało, ktoś kupuje taką sama i podpierdala krążek, a do sprzedającego pisze, że nie było płyty w środku.
Ludziska rożnie kombinują.
Bardzo dawno temu dostałem cynk z Agonii, że wysłali do mnie same pudełko z bookletem bez krążka, który doślą.
Hello darkness, my old friend
- COFFIN
Ja z kolei nie dostałem, ale też dosłali. Widocznie sobie leciała płytka w trakcie pakowania;)Tymothy pisze:Bardzo dawno temu dostałem cynk z Agonii, że wysłali do mnie same pudełko z bookletem bez krążka, który doślą.
'Come the Blessed Madness'
- Oki
- weteran forumowych bitew
hehe też tak miałem z bodajże "Marzanną..." Furii, ale reakcja Tomka perfect, bez mrugnięcia okiem dosłałOnly_True_Believers pisze:ale po co ktoś miałby to robić? cd bez całej reszty jest nic nie warte.maciek z klanu pisze:Only_True_Believers pisze:chyba ich pojebało...
Pozatym mi się to kiedyś na prawde zdażyło. Przez chwile myslałem juz ,ze nihil jest juz tak avangardowy, że wydaje albumy bez płyty w środku, ale szlachetny Pan sowa, od razu mi dosłał. Jeszcze raz dzięki.
- Lykantrop
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to kurwa jest, kupuję po raz trzeci na brytyjskim amazonie po kilka przedmiotów od jednego sprzedawcy i za każdym razem przychodzi mi pojedynczo po sztuce (chociaż płacę za jedną przesyłkę)? Żeby mi jeszcze przychodziły w ten sposób zamówienia kompletne to ok, ale już po raz drugi trafia mi się sytuacja, że przychodzi 1/3 albo 2/3 całości, a potem czekam cierpliwie miesiąc i skrzynka nadal pusta. Gdyby to był problem jednego sprzedawcy to ok, ale widzę, że powtarza się to nagminnie. Wkurwiać mnie ten szajs zaczyna, bo na dokompletowanie dyskografii Hanka Williamsa czekam już 2 miesiące i nie wiem czy interweniować o zwrot kasy czy nadal czekać, skoro sprzedawca masowy z usa.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
'MGLA "Groza" CD repress out & available! Identical with previous pressing.'
Chuja tam identicial, ale niech będzie;)
Chuja tam identicial, ale niech będzie;)
-
- zaczyna szaleć
Miał ktoś jakieś negatywne doświadczenia ze Sprzedawcą z Allegro o nickach kaosthrone lub 7pIOT7mLOT7 z Grudziądza? Wcześniej kupowałem u niego parę razy, wysyłał nawet po prawie miesiącu od wpłaty, czasem możnaby się było przyczepić do zawyżonego stanu w opisie aukcji, no ale....
A dziś taka historia. Wylicytowałem 2 Picture Discs Mayhem (bootsy), po kilku dniach otrzymuję mail o treści: "Nastąpił problem z twoimi (i nie tylko) winylami, były sobie spakowane, położone w bezpiecznym miejscu, i jechały sobie w bagażniku z innymi paczkami do wysyłki i jakiś debil wjebał mi się w dupę i rozpierdolił miedzy innymi kilka paczek (uległy zgnieceniu), winyle popękały, szkoda gadać. cwele jeździć nie umieją. zwrócę ci kasę i wystawmy sobie po komentarzu. ok???".
No to grzecznie poprosiłem o fotkę tych zdewastowanych winyli. No i taką odpowiedż dostałem: "kurwa ja nie mam czasu na bieganie i robienie fotek smieciom, ile ty masz lat 15???
ja jestem starym doroslym chlopem a nie gowniarzem jakims. chcesz to wystawiaj negatywy, zwisa mi to naprawde. mam powazniejsze problemy teraz niz twoje tepe fotki tepych winyli"
A dziś taka historia. Wylicytowałem 2 Picture Discs Mayhem (bootsy), po kilku dniach otrzymuję mail o treści: "Nastąpił problem z twoimi (i nie tylko) winylami, były sobie spakowane, położone w bezpiecznym miejscu, i jechały sobie w bagażniku z innymi paczkami do wysyłki i jakiś debil wjebał mi się w dupę i rozpierdolił miedzy innymi kilka paczek (uległy zgnieceniu), winyle popękały, szkoda gadać. cwele jeździć nie umieją. zwrócę ci kasę i wystawmy sobie po komentarzu. ok???".
No to grzecznie poprosiłem o fotkę tych zdewastowanych winyli. No i taką odpowiedż dostałem: "kurwa ja nie mam czasu na bieganie i robienie fotek smieciom, ile ty masz lat 15???
ja jestem starym doroslym chlopem a nie gowniarzem jakims. chcesz to wystawiaj negatywy, zwisa mi to naprawde. mam powazniejsze problemy teraz niz twoje tepe fotki tepych winyli"
- COFFIN
Ode mnie tylko kupował i można powiedzieć ok - tyle, że za drugim razem czekałem chyba 2/3 tygodnie na przelew.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jedyny komentarz negatywny jaki wystawiłem na allegro, to właśnie jemu. Kupił płytę i nie zapłacił. Walił teksty jakby był upośledzony. Zresztą myślę, że jest. :-)NorbiB pisze: 7pIOT7mLOT7 z Grudziądza?
all the monsters will break your heart
- COFFIN
-
- postuje jak opętany!
ja dzis znalazlem w skrzynce plyte od niego, wszystko okNorbiB pisze:Miał ktoś jakieś negatywne doświadczenia ze Sprzedawcą z Allegro o nickach kaosthrone lub 7pIOT7mLOT7 z Grudziądza? Wcześniej kupowałem u niego parę razy, wysyłał nawet po prawie miesiącu od wpłaty, czasem możnaby się było przyczepić do zawyżonego stanu w opisie aukcji, no ale....
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
http://allegro.pl/cultes-des-ghoules-he ... 95707.html tutaj u tego kolesia dwójka CDG poszła ciut drożej, niż kosztuje w garazelu i innych distrachabstract pisze:ja dzis znalazlem w skrzynce plyte od niego, wszystko okNorbiB pisze:Miał ktoś jakieś negatywne doświadczenia ze Sprzedawcą z Allegro o nickach kaosthrone lub 7pIOT7mLOT7 z Grudziądza? Wcześniej kupowałem u niego parę razy, wysyłał nawet po prawie miesiącu od wpłaty, czasem możnaby się było przyczepić do zawyżonego stanu w opisie aukcji, no ale....
http://allegro.pl/cultes-des-ghoules-he ... 57385.html a tu wystawiona ponownie przez tego samego allegrowicza, ktos za duzo podbil?
Ale spoko, pewnie miał dwie sztuki. czarna666 tez zawsze miala ich wiele
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
- postuje jak opętany!
no cmon, podbijanie plyt, ktore mozna dostac w distrach, ktore sa nowosciami, nie ma sensu, bo i tak wiadomo ze tytul nie pojdzie za niewiadomo jaka kwote. koles kupuje hurtowo i jego cierpliwosc nie pozwala mu czekac az plyta doczeka sie jakiejs sensownej wartosci
a co ciekawe - brak zaufania do tego czlowieka jest tak duzy czy to przypadek, ale lezu u niego - nadal - angel of posion and death CDG w kup teraz za 46zl. dwa tygodnie temu ten cd poszedl za 79zl w LICYTACJI
a co ciekawe - brak zaufania do tego czlowieka jest tak duzy czy to przypadek, ale lezu u niego - nadal - angel of posion and death CDG w kup teraz za 46zl. dwa tygodnie temu ten cd poszedl za 79zl w LICYTACJI