https://www.drakkar666.com/drakkar/desc ... e=0&id=773" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Wyglada na to ze to znowu jakiś uberkvlt pierdolony , bo po jednym dniu czerwone placki chyba wyszły.pr0metheus pisze:obok haunt o ktorym wspomnialem w drugim temate , amor fati puscil na LP kanadyjski FLESS, projekt goscia znanego z basmu. demo volume 1, warto odnotowac, do odsluchu ponizej
[youtube][/youtube]
Miałem sprawdzić bo przeglądałem wczoraj i dzień wcześniej ofertę amor fati i jeszcze wtedy to było dostępne. Nie zdążyłem .pr0metheus pisze:Wyglada na to ze to znowu jakiś uberkvlt pierdolony , bo po jednym dniu czerwone placki chyba wyszły.pr0metheus pisze:obok haunt o ktorym wspomnialem w drugim temate , amor fati puscil na LP kanadyjski FLESS, projekt goscia znanego z basmu. demo volume 1, warto odnotowac, do odsluchu ponizej
[youtube][/youtube]
Ale słucham i fakt , dobre to jest. Bardzo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Coś jeszcze chcesz z IBH ?maciek z klanu pisze:To poproszę.
pr0metheus pisze:flavio z signal tez ma nosa w wylapywaniu dobrych blekow. w tym roku planowane debiutanckie LP portugalksiego Lycanthropic Winter Moon. ponizej jeden track
" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobry kawałek. Umieją zrobić klimat jak trzapr0metheus pisze:nowy song od bosniackich diablow z void prayer.
" onclick="window.open(this.href);return false;

To wyrzekł wrzucone to nawet mało islandzkie moim zdaniem. Taki trochę dimmu borgirpr0metheus pisze:no islandzki bm to mi nie lezy zasadniczo. podoba mi sie ljain i oreida, wiecej grzechow nie pamietam.